Hovedpræmier 2019

I 2019 er der to hovedpræmier på højkant til de klubber, der samler mest ind til Mand det nytter. Hovedpræmierne går til den klub, der indsamler mest totalt set, samt den klub, der indsamler mest pr. spiller i turneringen.

Hovedpræmier 2019

Størst indsamlet beløb

Den klub, der samler flest penge ind, vinder et enestående foredrag med Søren Kjeldsen under overskriften 'At lære er at lege'. 

Legen har altid haft en stor og særlig betydning for den professionelle golfspiller Søren Kjeldsens karriere. 
Ifølge den danske golfstjerne er det at lege slet og ret det vigtigste læringsværktøj, han har i sin bag. Og samtidig noterer den firedobbelte vinder på Europa Touren sig med ærgrelse, hvordan legen alt for ofte bliver glemt eller forsvinder i en rigtig-eller-forkert tilgang hos mange danske talenter.

I dag står juniorgolfen generelt over for store udfordringer i mange klubber landet over. Konkurrencen om de unges tid er benhård. Og golf er tidskrævende i det format, vi kender i dag. Sporten er også omgivet af en vis konservatisme i forhold til både produktudvikling, træning og talentudvikling – tit på bekostning af legen. 

I dette foredrag fortæller Søren Kjeldsen om, hvorfor golfspillere bør lege lidt mere, grine lidt mere og turde lidt mere. Ikke for at være på tværs, men for at fremme kærligheden til golfspillet og blive bedre golfspillere. 

Han fortæller om, hvordan han arbejder med leg som læring sammen med sin mentaltræner Arne Nielsson, hvordan legen blev et vendepunkt i hans karriere, og hvordan han konkret bygger legen ind i sin træning og hverdag. Og han giver tips og idéer til, hvordan din træning kan blive mere legende.

Hovedpræmier 2019

Størst indsamlet beløb pr. spiller

Den klub, der samler flest penge ind pr. spiller, vinder et regelarrangement fra Oswald Academy, hvor golfens
regler kommer under lup.

Brian Nygaard Oswald puster nyt liv i deltagernes viden om og interesse for golfreglerne, når han forsøger på humoristisk vis at gennemgå de nye 2019 golfregler. Der er langt fra tale om en normal trist regelgennemgang, men derimod en masse anekdoter og sjove historier - hvor der samtidigt er rig mulighed for at stille spørgsmål. Dit syn på golfreglerne vil uden tvivl være noget andet efter den aften.

Vinderne af hovedpræmierne får direkte besked og offentliggøres på slåetslag.dk 22. oktober 2019.