Turneringsbetingelser 2019

Slå et Slag for kuglerne samler ind til mand det nytter - Kræftens Bekæmpelses arbejde med mænd og kræft

Slå et Slag er en landsdækkende golfturnering for alle spillere tilmeldt en golfklub med gyldigt DGU-medlemskab. Kræftens Bekæmpelse er ansvarlig for Slå et Slag.

Turneringen

Slå et Slag skal afholdes på en valgfri dag i perioden fra 1. maj til og med 13. oktober 2019, hvor en eksisterende turnering eventuelt udnævnes til Slå et Slag. Turneringsledelsen varetages af klubben.

Det er muligt at afholde flere Slå et Slag-turneringer i samme klub. Ved flere turneringer i samme klub øges chancen for at vinde en af de to hovedpræmier, da de indsamlede beløb fra hver turnering lægges sammen.

Turneringsform

• Turneringsformen fastsættes af turneringsledelsen

• Der spilles efter R&A’s regler og klubbens lokale regler

Turneringsfee

Hver spiller betaler pr. turnering min. 125 kr. i turneringsfee, som går til Kræftens Bekæmpelse. Pengene indgår i klubbens samlede indsamling.

Resultater

Det endelige resultat og de indsamlede penge skal indsendes til Kræftens Bekæmpelse senest 14. oktober 2019. Resultaterne fra klubberne kan følges på slåetslag.dk

Hole-in-one

Hole-in-one udløser en check til Kræftens Bekæmpelse på 25.000 kr. fra turneringens hole-in-one sponsor. Pengene indgår i klubbens samlede indsamling. Hole-in-one skal kunne bekræftes af minimum én markør og være opnået i forbindelse med en færdigspillet runde. Hole-in-one rapporteres til Kræftens Bekæmpelse med kopi af scorekort.

Præmier

Slå et Slags sponsorer leverer præmier til alle Slå et Slag-turneringer. Antallet af præmier afhænger af deltagerantallet.

Hovedpræmier

Hovedpræmie 1

Den klub, der samler flest penge ind, vinder et foredrag med golfspiller Søren Kjeldsen, der fortæller om, hvorfor golfspillere bør lege lidt mere, grine lidt mere og turde lidt mere. Ikke for at være på tværs, men for at fremme kærligheden til golfspillet og blive bedre golfspillere.

Hovedpræmie 2

Den klub, der indsamler flest penge pr. deltager, vinder et regelarrangement fra Oswald Academy hvor golfens regler kommer under lup på en afslappet og humoristisk facon.

Først findes vinderen af ‘Hovedpræmie 1’, og derefter findes vinderen af ‘Hovedpræmie 2’. De to hovedpræmier kan ikke vindes af den samme klub.

Vinderne af hovedpræmierne offentliggøres på slaaetslag.dk 22. oktober 2019. Vinderne får direkte besked.