Se restauranter og menuer til 250 kr.

Se de 76 spændende restauranter over hele landet, hvor du kan købe Spis & Støt menuer og få en rigtig god madoplevelse. Menuen koster 250 kr. pr. person, hvor 40 kr. går til Kræftens Bekæmpelse. 

Klik på restaurantens navn for at se deres Spis & Støt menu og adresse.

Se også restauranter med menu til 500 kr.

Se også restauranter med menu til 750 kr.

  • ........................................................................... KØBENHAVN ...........................................................................
  • 8 Tallet

    Richard Mortensens Vej 81 A, 2300 Kbh S


    Forret:

    Stenbiderrogn, kartoffel, creme fraiche, skalotteløg & karse

    Hovedret:

    Skiver af oksecuvette, spinat, selleri, syltede løg, nødder & lun chili vinaigrette

    Dessert:

    Trifli – creme, skum & knas med sæsonens frugt


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Arti'Kok

    Hvidovrevej 92, 2650 Hvidovre


    Forret:
    Hr Nielsen skinke(røget nødde-svampe paté) m. råsyltede gulerod, friske ærter, grillede hvide asparges og peberrods-mayo

    Hovedret:
    Stegt hvid fisk (rødbedebøf ) m. nye kartofler, smør-persille- kaperssauce og spæde dampede grøntsager (oksemørbrad m. glace +50,-)

    Dessert:
    Let vanille-pocherede stikkelsbær m. nødde-havrecrumble og hyldeblomstsorbet


    Pris: 250 kr.


    Køb billet

  • Asador

    Overgaden Neden Vandet 17, 1414 Kbh K


    Forret:

    1 Empanada, homemade buttered pastry filled with meat and vegetables served with vegetables ""a la escalivada""

    Hovedret:

    Black angus bavette / Vacio with Malbec demi-glaze, Mushrooms sauteed and Mash potatoes

    Dessert:

    Creme brulee with Dulce de Leche


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet


    Tilkøb:

    Pommes fritter til 45 kr. og bearnaise til 30 kr.

  • Belis Bar

    Smallegade 1 , 2000 Frederiksberg


    Forret:

    Variation på danske asparges med håndpillede rejer, fynsk rygeostcreme, syltede skalotteløg, dild og rugbrødschips

    Hovedret:

    Langtidsstegt kalveculotte fra Himmerland, grillet kejserhat, syltede stikkelsbær, honningglaserede løg og sommerkartofler

    Dessert:

    Rødgrød sorbet med creme anglaise


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Bodil - et spisested

    Sønder Blvd. 105, 1720 København V


    1. servering:
    Agurk – østers – sherry – purløg

    2. servering:
    Oksetartar – rødbede – kaffe – ramsløg
    eller
    Brokkoli – asparges – æggeblomme – sesam

    3. servering:
    Lam – porre – gulerod – svampe

    4. servering:
    Majs – karamel – malt – brunet smør


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Bøf & Ost

    Gråbrødretorv 13, 1154 Kbh K

    Forret:
    Klassisk rørt tatar med pommes allumettes og økologisk brød og smør.

    Hovedret:
    Bøf af onglet med hjemmelavet bearnaisesauce og pommes frites

    Dessert:
    Hvid chokoladeparfait med syltede rabarber.


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Cap Horn

    Nyhavn 21, 1051 Kbh K


    Forret:

    Grønne asparges med salsa af kapers, citron, æg, rødløg og olivenolie. Hertil surdejsbrød og smør

    Hovedret:

    Perlehønebryst serveres med gulerodspuré, grillet løg, estragonsauce og nye kartofler

    Dessert:

    Chokoladefondant af kraftig belgisk chokolade med rabarberis og brændt hvid chokolade


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Christianshavns Færgecafe

    Strandgade 50, 1401 Kbh K


    Smørrebrødsmenu:

    Færgecafeens karrysild

    Smørstegt fiskefilet med remulade

    Hønsesalat med asparges og sprødt bacon

    Dessert:

    Gammeldags æblekage


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Couloir

    Amagerstrandvej 102, 2300 Kbh S


    Forret:

    Rørt tatar med kapers og rødløg – toppet med estragon mayo, karse og sprøde chips

    Hovedret:

    Flanksteg serveret med kartoffel fondant, timiansky og carrotter samt asparges toppet med urter

    Dessert:

    Rødgrød serveret med brændt chokolade og vaniljeis


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Feed

    Fælledvej 5, 2200 Kbh N


    Forret:

    Laksesmagning: rødbederimmet laks, laksetartar med dijon og æble, ørredrogn, hjemmesyrnet creme fraiche og rugcrostinis

    Hovedret:

    Langtidstilberedt gris med sprøde svær, butternutsquash puré, stegte grøntsager og hvidløgs-honning glace

    Dessert:

    Honningstegt æblecrumble med to slags puréer og hjemmesyrnet creme fraiche


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Fuego

    Holbergsgade 14, 10575 Kbh K


    Forret:

    Hand-cut beef tartar with chili mayo

    Hovedret:

    Black angus bavette / Vacio with Malbec demi-glaze, Mushrooms sauteed and Mash potatoes

    Dessert:

    Creme brulee with dulce de leche


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet


    Tilkøb:
    Pommes fritter 45 kr. og bearnaise 30 kr.

  • Hellerup Sejlklub

    Paul Elvstrøms Plads 1, 2900 Hellerup


    Forret:

    Rørt tatar med kapers og rødløg – toppet med estragon mayo, karse og sprøde chips

    Hovedret:

    Flanksteg serveret med kartoffel fondant, timiansky og carrotter samt asparges toppet med urter

    Dessert:

    Rødgrød serveret med brændt chokolade og vaniljeis


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Huks Fluks

    Gråbrødretorv 8, 1154 Kbh K


    Forret:

    Tatar med trøffelmayonnaise og pommes allumettes

    Hovedret:

    Slethvar serveret med spinat, grillet forårsløg og beurre blanc

    Dessert:

    Jordbær marineret i cointreau og balsamico. Serveret med vaniljeis


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Hummer

    Nyhavn 63A, 1051 Kbh K


    Forret:

    Saltet helleflynder, agurk, økologisk fløde & tang

    Hovedret:

    Stegt torsk, trompethatte, svampebisque & sherry

    Dessert:

    Citron, brændt marengs & citron-timian

    Vegetarmenu er mulig, ved notat i kommentarfeltet før betaling


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Kellerdirk

    Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg C


    Forret:

    Snackkurv med falafel, dybtstegte sprøde avocadobåde & buffalomarinerede chicken wings - hertil en frisk hjemmerørt creme fraiche dip og chilimayo

    Hovedret:

    Pandestegte frikadeller med cremet ramsløgskartoffelsalat

    Dessert:

    Citronfromage med pulveriseret jordbærcrumble


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Koefoed

    Landgreven 3, 1301 Kbh K


    FROKOST


    Forretter:

    Christiansøpigens kryddersild, syrnet fløde, kapers & skalotteløg
    Røget laks, æggecreme, rugbrød & purløg

    Hovedret:

    Roastbeef, spejlæg, ristede løg & syltede agurker


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet


    AFTEN


    Forret:

    Helleflynder, agurk & frisee salat

    Hovedret:

    Kalveculotte, rødbede, røg & sennepskorn

    Dessert:

    Kærnemælksis, hvid chokolade & pære


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Kompasset

    Nyhavn 65, 1051 Kbh K


    Forret:

    Tatar af okseinderlår - beder - aioli - jordskok - sort hvidløg – æggeblomme

    Hovedret:

    Hel smørstegt rødspætte – grønt – nye kartofler – brunet smør

    Dessert:

    Vaniljeparfait - jordbær - marengs


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Kost & Mask - Operaen

    Ekvipagemestervej 10, 1438 Kbh K


    Forret:

    Grønne asparges, æggecreme, rugbrød og urter

    Hovedret:

    Løgismose kylling, rabarber, skoleagurk,kyllingeskind, sky og nye kartofler

    Dessert:

    Citronfromage a la Kost & Mask, bær, havre og marengs


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Krogs

    Gl. Strand 38, 1202 Kbh K


    Forret:
    Nye kartofler - Sikrogn, løvstikkemulision & syltede perleløg

    Hovedret:
    Pocheret kulmule - Nye kartofler, stegte løg & muslingenage

    Dessert:
    Rabarber - Crumble, vaniljeis & skovsyre


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Lalala

    Strandgade 98, 1403 København K


    Forret:

    Rillette d’oie et toast - Gåserillette på sprødt brød med syltede løg

    Hovedret:

    Tartare de boeuf / Steak tatar med sennep, cognac, tabasco, hertil salat, fritter og dyp eller Fricassée de volaille - Sommerfrikasse på unghane med asparges, ærter og masser af urter .

    Dessert:

    Crème brûlée


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • l'Altro

    Torvegade 62, 1400 København K


    Forret:

    Black&white risotto with courgette and chili crumble

    Hovedret:

    Cote de boeuf tagliata and sweet potato

    Dessert:

    Cherries cake served with white chocolate


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet


    Tilkøb:

    Tomato stuffed with burrata, olive oil and basil foam. Pris: 95 kr.
    Homemade squid ink ravioli, baccalà, green peas. Pris: 95 kr.

  • L'imperatore

    Olufsvej 2, 2100 Kbh Ø


    Forret:

    Guazzetto di cozze al pomodoro
    Chef Armando's muslingesuppe i kraftig tomat

    Hovedret

    Souteret søtunge i chefens salsa verde

    Dessert:

    Kejserens yndlings af hjemmelavet citronsorbet af sicilianske citroner med et mix af vodka og peber, toppet med mynte og blåbær.


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Maven

    Nikolaj Plads 10, 1067 København K


    Forret:

    Råmarineret helleflynder - ramsløg - citrus - sprødt rugbrød

    Hovedret:

    Svineskank - grønne asparges - ærter - grillede kartofler

    Dessert:

    Rabarber - vaniljecreme - nøddekrokant - hvid chokolade


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Mêleé

    Martensens Allé 16, 1828 Frederiksberg C


    Forret:

    Stegte kammuslinger med ærter, løg & sauce nage

    Hovedret:

    Kalvefrikassé med peberrod, asparges, gulerod & nye kartofler

    Dessert:

    Koldskål med jordbær & kammerjunker


    Pris: 250 kr.


    Køb menbillet


    Tilvalg:

    Rørt tartar til 60 kr. og Comté 24 måneder til 60 kr.

  • Mercante

    Valkendorfsgade 34-36, 1151 Kbh K


    Forret:

    Carpaccio med rucola trøffel og parmasen

    Hovedret:

    Scaloppa di vitello al Al Bel Paese Kalve filet steak med Bel Paese (ost) salvie i hvidvin Sauce

    Dessert:

    Tiramisu


    Vegetar menu


    Forret:

    Insalata caprese - Bøffel mozzarella med basilikum og tomater


    Hovedret:

    Risotto ai Funghi - Svame risotto med trøffel og Padano ost


    Dessert:

    Tiramisu


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Meyers Spisehus Lyngby

    Handelstorvet 10, 2800 Kgs Lyngby


    Forret:

    Rimmet torsk med fennikel og friske urter

    Hovedret:

    Langtidsstegt kalveculotte med brændte sommerporrer, syltede bær og klavesky

    Dessert:

    Rabarberkompot med sprøde flager og mælkeis


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Nyhavns Færgekro

    Nyhavn 5, 1051 Kbh K


    Forret:

    Rejecocktail: rejer, salat og asparges serveres med en cremet dressing, samt brød og smør

    Hovedret:

    Oksefilet, sæsonens grønt, pommes frites og bearnaisesauce

    Dessert:

    Pandekager serveret med vaniljeis og chokoladesauce


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Nørrebro Bryghus

    Ryesgade 3, 2200 Kbh N


    Forret

    Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo

    Hovedret:

    Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg

    Dessert:

    Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Osteria Alfredo

    Vester Farimagsgade 35, 1606 København V


    Forret:
    Vitello Tonnato – Skiver af kalvefilet, serveret på en creme af tun og kapers

    Hovedret:
    Tagliata di manzo con fagiolini, mandorle e parmigiano – Skiver af grillet frilandsokse, serveret med nye sprøde grønne bønner, salte mandler fra Sicilien og parmesanost

    Dessert:
    Torta al cioccolato con noci, gelato e frutti di bosco – Rig chokoladebrownie med nødder, hjemmelavet is og frugt


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Peder Oxe

    Gråbrødretorv 11, 1154 Kbh K


    Forret:

    Laksetatar med rugbrødschips og urter

    Hovedret:

    Helstegt oksesteg serveres med rødvinssauce, sauterede asparges, kryddersmør og små nye kartofler

    Dessert:

    Parfait serveres med marengs og jordbær


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • P Eatery

    Krystalgade 24, 1172 Kbh K


    Forret:

    Makrel Escabeche · kalamata oliven · ærter & ærteskud

    Hovedret:

    Variation af Grambogård kalv · mørbrad · kalveterrin på urter & stikkelsbær · majroe · sæson svampe · nye smørvendte kartofler · urte-glace

    Dessert:

    Rabarber Tarte Tatin · hvid chokolade is · brændt marengs · bær


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Plaza Grill

    Bernstorffsgade 4, 1577 Kbh V


    Forret:

    Pocheret æg med asparges, hollandaise sauce & parmesan

    Hovedret:

    Oksemørbrad med béarnaise sauce, sæsonens grøntsager & hjemmelavede kartoffelbåde

    Dessert:

    Citrontærte med marengs og hvid chokolade crumbles


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Radio

    Julius Thomsens Gade 12, 1632 Kbh V


    3 retter -  fisk/kød/dessert i RADIO´s velkendte stil kreeret efter sæsonens muligheder.


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Rambla

    Arne Jacobsens Allé 9, 2300 Kbh S


    Forret:

    Friteret calamari, sort mayo & grillet citron
    Avocado, rødløg, chili & koriander

    Hovedret:

    Broccolini, manchego & sprødt
    Grillet svinebryst, gremolata & sherrysauce

    Dessert:

    Æble, karamel & kærnemælk


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Reef n' Beef

    Jernbanegade 4, 1608 Kbh V


    Forret:

    Marineret laks / wattle og fuldkornssenneps mayo / ristet brioche med vild timian / Frisé salat / urter

    Hovedret:

    Black Angus chuck tender beef / pestocreme af Eucalyptus / sæsonens grønt og kartoffel

    Dessert:

    Marenges Roulade / vaniljecreme / macadamia nødder / hindbærcoulis / frisk frugt


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Restaurant Bark

    Ørestads Boulevard 114 - 118, 2300 Kbh S


    Forret:

    Flame Grilled salmon - horseradish cream, hay ash and herbs

    Hovedret:

    Beef tenderloin with burned carrot purée, soya & apple cider, pickled Danish mushrooms, potato and Jerusalem artichoke with elderflower butter sauce

    Dessert:

    Chocolate mousse cake with oat crumble apple and cream


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Restaurant Ofelia i Skuespilhuset

    Sankt Annæ Plads 36, 1250 Kbh K


    En lille snack


    Forret:

    Rimet hellefisk med radiser, dildsyltet agurker og rygeost og
    vores koldhævet ølandshvede med pisket smør med toner af nødder

    Hovedret:

    Løgismosekylling, cremet sauce tilsmagt med ramsløg og grillet spidskål

    Dessert:

    Sukker bagte rabarber med cremet fløde med polynesisk vanilje og ristet havre


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Rungsted Kro


    Forret:
    Rungsted’s rørte tatar, med æggeblomme, skalotteløg, Friskhakket estragon, kapers, karse & hjemmelavet kartoffel chips

    Hovedret:
    Coq au vin af velfærds kylling med hjemmelavet cremet kartoffelmos

    Dessert:
    Hjemmelavet Chokoladekage med sorbet og syltede vindruer


    Pris: 250 kr.


    Køb billet

  • SALT Bar & Restaurant

    Toldbodgade 24-28


    Forret:
    SALTET MAKREL - Røget tang og grønne ærter

    Hovedret:
    NYE KARTOFLER - Confiteret kalvebryst, løvstikke og ægte sauce

    Dessert:
    JORDBÆR - Havesyre, mandel og tongabønne


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • San Marco JUNIOR

    Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg


    Forret:

    Dampede hvide asparges med sauce mousseline & håndpillede rejer

    Hovedret:

    Kalvetatar med trøffel, estragonmayo, syltede løg & grov pesto serveret med grove fritter

    Dessert:

    Friske jordbær med vaniljecreme


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Skt Petri Restaurant

    Krystalgade 22, 1172 Kbh K


    Forret:

    Røget laks med fennikel-crudité og æble

    Hovedret:

    Kalveculotte serveret med forårsløg, kartofler vendt med persille og sauce demi glace

    Dessert:

    Chokoladekage med vaniljeis


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Spise\Bar nr. 20

    Rantzausgade 20, 200 Kbh N


    Forret:

    Crevettes med aioli

    Hovedret:

    Jerked kylling med majspuré, syltet majs, popcorn og urter

    Vegetar:

    Bagt blomkål med granatæble, fåremælks yoghurt, tahin og urter

    Dessert:

    sb20´s rødgrød med fløde


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Strandmøllekroen - UDSOLGT

    Strandvejen 808, 2930 Klampenborg


    Forret:

    Vesterhavstorsk - ærter - radiser - blomster - saltet broccoli - malt

    Hovedret:

    Pocheret kulmule - sommergrønt - urteolie - hummersauce

    Dessert:

    Rødgrød - fløde - krystalliseret hvid chokolade - jordbærsorbet


    Pris: 250 kr.

  • SULT

    Vognmagergade 8B, 1120 Kbh K


    Forret:

    Friske asparges & håndpillede rejer med citronmayo

    Hovedret:

    Dampet helleflynder med nye kartofler, ærtepuré & brunet smør

    Dessert:

    Jordbær med vaniljecreme & sprødt


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Søren K

    Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 Kbh K


    Forret:

    Pocheret Porre & Pancette - danske ærter, gammel knas og hvidvin

    Hovedret:

    Kulmule & Gulerod - blomkål, estragon og brunet smør

    Dessert:

    Rabarber - knas, sorbet og rom


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Tapas Huset Jbg4

    Jernbanegade 4, 1608 København V


    Forret:
    Delebræt med 7 kolde spanske snacks samt hjemmebagt brød m. revet tomat, ex jomfru oliven olie & havsalt

    Hovedret:
    Store grillede tigerrejer med timian & havsalt , hertil en sort al i oli

    Dessert:
    Crema Catalana m. et strejf af kanel & knasende sukker på toppen


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Tight

    Hyskenstræde 10, 1207 Kbh K


    Forret:

    Okse Carpaccio - Trøffelolie, rød peber, fennikel og parmesan

    Hovedret:

    Surf 'n' turf: australsk flanke bøf eller kænguru med hvidløgsmarinerede rejer, skaldyr sauce kartoffelgratin og tight’s house salad

    Dessert:

    Australsk marengs bagt med hård karamel og pistacienødder, toppet med Baileys-creme, friske bær, en chokolade-chili småkage og frugt coulis eller Oreo Cheescake - bund af knuste Oreo-kiks med blød creme af flødeost og vanilje.


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Zeleste

    Store Strandstræde 6, 1255 Kbh K


    Forret:

    Hvide aparges med ramsløg – surdejsbrød

    Hovedret:

    Slethvar med hyben - grønne asparges – urtecrumble – parmesan

    Dessert:

    Kaffeis med Dulce de leche - hvid chokolade


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • ........................................................................... ODENSE ...........................................................................
  • ARO - UDSOLGT

    Østerbro 32, 5000 Odense C


    Forret:

    Røget kammusling, kartoffel, friskost, agurk og syltede hvide asparges

    Hovedret:

    Farseret unghanebryst, udbenet overlår, croquette, grønne asparges og ramsløg

    Dessert:

    Crème fraîche sorbet, marinerede jordbær, lakridsmousse og marengs


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Cro’n

    Dronningensgade 29, 5000 Odense C


    Forret:

    Klassisk tartelet med hjemmelavet høns i asparges toppet med tomat og frisk hakket persille

    Hovedret:

    Traditionel gammeldaws oksesteg serveret med kartofler, let dampet gulerødder & bønner, tyttebær, glaseret perleløg, hjemmesyltet agurkesalat & asier og sovs af stegeský

    Dessert:

    Lille god gammeldaws ævlekage med let pisket flødeskum og toppet med ribsgelé


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Kok & Vin

    St. Gråbrødrestræde 19, 5000 Odense C


    Forret:

    Saltede kammuslinger med agurk, rygeost, blomkål & mandler

    Hovedret:

    Stegt kalv med aspargesbroccoli, skalotter, nye kartofler & reduceret kalvefond

    Dessert:

    Rabarberdessert med hvid chokolade, bær & sorbet


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Noé vinbar

    Kongensgade 31 B, 5000 Odense C


    Forret:

    Grønne asparges, bøffel mozzarella, mousseline sauce

    Hovedret:

    Braiseret lammeskank, grillet grønt, timian glace

    Dessert:

    Hjemmerørt is, friske bær, sprød chokolade tuile


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Nordatlanten

    Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C


    Forret triple - 3 forretter i en servering

    Ovnbagt torsk – urtehav – fiskeboullion
    Grillet kammusling – ukrudt – dild – hvidløgsolie
    Moskusokse – arktisk timian – hindbær

    Hovedret:

    Kalvefilet – ærter – forårsløg – spæde gulerødder – sauce calvados

    Dessert:

    Gateau marcel – jordbær – jordbærmousse – vanillieis m. kvan


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Olivia Brasserie

    Vintapperstræde 37, 5000 Odense C


    Forret:

    Dampet kuller med cremet jomfruhummer sauce, rabarber cruditè og grøn olie

    Hovedret:

    Olivias specialitet: Den sorte gryde: langtidsbraiseret kalvespidsbryst med sauteret grøntager i julienne. Hertil pommes Anna og kraftig skysauce

    Dessert:

    Vanilie cremebrulée med hjemmelavet sorbet


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Restaurant Kongens Have

    Jernbanegade 21, 5000 Odense C


    Forret:
    Bagt kuller med nye ærter, urter & kraftig muslingesauce

    Hovedret:
    Rosastegt kalvefilet med nye Samsøkartofler, spæde & syltede gulerødder & kalvesky

    Dessert:
    Danske jordbær, knas, chokoladeis & luftig flødeskum


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • ........................................................................... ÅRHUS ...........................................................................
  • Café Faust

    Åboulevarden 38-42, 8000 Århus C


    Forret:

    Salat af røget makrel, radiser, agurk, frisee, dild og rugbrødscrumble

    Hovedret:

    Rosa stegt kalveculotte med blomkål i variation, pomme rösti og mørk cremesauce

    Dessert:

    Hvidchokoladekage med rabarber kompot, jordbær og vaniljecreme


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Brd. Koch - DGV - Kystpromenaden 5 - UDSOLGT

    Kystpromenaden 5, 8000 Århus C


    Forret:

    Asparges - Varmrøget Laks – Hummermayo - Blødende Fiskesoufflé - Citrongræs

    Hovedret:

    Okse - Ratatouille Gemyse - Kartoffel Fondant – Bacon - Blomkåls-Tartare Sauce

    Dessert:

    Drømmekage – Rababer - Saltet Crumbl med Kokos - Vaniljeguf - Mynte


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Fedet

    Nordre Strandvej 35, 8240 Riskov


    Forret:

    Urte-torsk med asparges, ærter, kapers og brunet smør med hasselnødder

    Hovedret:

    Andelår med blomkål, frisk sommergrønt, grillet polenta og let andesauce

    Dessert:

    Jordbær og rabarber med creme double, kærnemælk, hvid chokolade og estragon


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Frederiksgade 42

    Frederiksgade 42, 8000 Århus C


    4 små deleretter:

    Røget makrel med syrnet fløde, ærter & mynte (vegetarisk alternativ: røget blomkål med syrnet fløde, ærter & mynte)

    Gulerod på 3 måder

    Unghane med salsa verde og ristet skind (vegetatisk alternativ: stegt portobello med salsa verde)

    Nye kartofler med friskost og persille-frit

    Tilvalg af dessert – 78 kr.

    Marinerede jordbær, yoghurtis med Cava/ingefær & chokolade


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Fru Møllers Restaurant

    Bjeragervej 35, 8300 Odder


    Forret:

    Ærtesuppe, pocheret gårdæg, surdejscrouton, koldpresset rapsolie og mynte

    Mellemret:

    Saltet torskefisk, orientalsk sauce, glaskål, dild og puffede rugkerner

    Hovedret:

    Langtidsbraseret ungkvæg, glaseret sommergrøntsager, nye løg og cremet pebersauce


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Globen Flakket

    Åboulevarden 18, 8000 Århus C


    Forret:

    Rimmet Torsk
    Sprøde grønne asparges
    Vinaigrette med krydderurter og rogn
    2 slags brød med tilbehør

    Hovedret:

    Dansk kalv
    Spæde grønsager med friske urter
    Nye kartofler med oliven olie og løvstikke
    Rødvins sauce

    Vegetarisk hovedret:

    Braiseret spidskål med citron og purløg
    Spæde grønsager med friske urter
    Nye kartofler med oliven olie og løvstikke
    (Ønskes vegetar hovedret skal det noteres i kommentar ved booking)

    Dessert:

    Kold rabarber consomme med vanilje
    Rabarber sorbet og sauce Sabayonne
    Bagt hvid chokolade


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Grappa al Porto

    Europaplads 10, 8000 Århus C


    Forret:
    Insalata Caprese - Bøftomat og frisk mozzarella med rødløg, olivenolie, basilikum og pinjekerner

    Hovedret:
    Arrosto di Vitello - Kalveculotte med smørdampet sommergrønt og rødvinsglace

    Dessert:
    Panna Cotta - Klassisk italiensk dessert med fløde og hvid chokolade. Toppes med bærkompot og krystalliseret chokolade


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Kähler Spisesalon

    M. P. Bruunsgade 33, 8000 Århus C


    Forret:

    Fiskesuppe med safran, kuller, syltet salatløg, boghvede og urter

    Hovedret:

    Ølbraiserede spoleben med sauce på braiser-lage, smørpocheret porre, saltbagt selleri og luftig kartoffel

    Dessert:

    Æblekage med makroner, syltede æbler og flødeskum


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • NO16

    Europaplads 16, 8000 Århus C


    Forret:
    Makrel, ærter, kærnemælk

    Hovedret:
    Krogmodnet okse, grønne asparges, nye kartofler

    Dessert:
    Koldskål anno 2018


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Restaurant ET

    Åboulevarden 7, 8000 Århus C


    Forret:

    Salat på varmrøget torsk med "syltede" kartofler, karse, radisser og sprødt malt

    Hovedret:

    Grillet kalv med cassoulet, basilikum, tomat, hvide bønner og pommes kroket

    Dessert:

    Danske rabarber med hvid chokolade, vanille, marengs og sorbet på økologisk yoghurt


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Retour Aarhus

    Banegårdspladsen 4, 8000 Århus C


    Forret:

    Lange - spidskålssalat - rabarber - røget sauce

    Hovedret:

    US oksesteg, pommes frites, bearnaise sauce, grøn salat

    Dessert:

    Profiteroles, vaniljeis og chokoladesauce


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Skovmøllen

    Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg


    Forret:

    Dagens auktions fisk med Hollandaise, hvide asparges fra Samsø og sprød bacon

    Hovedret:

    Dansk kalv fra Grambogaard med ærte a la francaise & grønne asparges samt nye samsø kartofler & kalve sky. Hertil hjemmebagte malt boller & friskost creme

    Dessert:

    Rabarber strudel - Rabarber kompot, kanel og mandler med vanilje is


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Spiselauget

    Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C


    Forret:

    Pocherede hvide asparges med hummer, strandurter og tørret brød

    Hovedret:

    Oksekød fra Mols med ærter, mynte og grønne asparges

    Dessert:

    Danske jordbær med en fed øko fløde, friske urter og hyldeblomst 


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Vestergade 51

    Vestergade 51, 8000 Århus C


    Forret:

    Hvide asparges & hollandaise
    Hr. Nielsen skinken fra Omhu
    Ramsløg & rugbrødsflager

    Hovedret:

    Helstegt slethvar fra Bønnerup Strand
    Brunet smør sauce & nye kartofler
    Kapers, citron & masser af dild

    Dessert:

    Rabarber trifli med hvid chokolade


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Unico

    Ny Moesgårdvej 50, 8270 Højbjerg


    Forret:

    Dampet slethvar fra Bønnerup Strand & hollandaise
    Hvide asparges fra Samsø & spinat
    Citron & masser af dild

    Hovedret:

    Kalvesteg & frikassé sauce med sommergrønt
    Nye kartofler & hovedsalat med mormor dressing

    Dessert:

    Créme brûlée med råmarinerede rabarber


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • ........................................................................... ØVRIG DANMARK ...........................................................................
  • Cafe Rohde

    Bagerivej 2, 9440 Aabybro


    Forret:
    God gammeldags rejecocktail

    Hovedret:
    Kalvesteak skåret af kalvefilet (medium stegt), Petit kartofler, udvalg af dagens torvegrønt, Cafe Rohde`s favorit sauce eller bearnaise sauce.

    Dessert:
    Gammeldags æblekage


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Huset Blom - UDSOLGT

    Sundsmarkvej 40, 6400 Sønderborg


    Forret:

    Citron gravad laks - fennikelsalat - urter
    Lomo - marineret asparges - fetacreme

    Hovedret:

    Griseskank - bbq - sommergrønt

    Dessert:

    Panna cotta - jordbær - rabarber


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Musikkens Spisehus

    Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg


    Forret:

    Grillet kuller med nye ærter og pighvar sauce

    Hovedret:

    BBQ frilandsgris med ægte sauce og stegt kartoffel

    Dessert:

    Danske rabarber med hvid chokolade og mandelknas


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Restaurant Naes

    Klintedalsvej 60, 4400 Kalundborg


    Forret:
    Hvide asparges med mousseline sauce

    Hovedret:
    Kalvesteg, ærter francaise med kalve skysauce

    Dessert:
    Jordbær, citronverbena og vanilje is


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet

  • Restaurant Vedelsborg

    Vedelsgade 59, 7100 Vejle


    Forret:

    Kold agurksuppe - hellefisk - syrnet creme - saltede mandler - grønne asparges

    Hovedret:

    Kylling - gulerod - ærtefranchaise - små kartofler med urter - citroncreme

    Dessert:

    Panna cotta - hindbær - chokoladekrystal - sødet croutons


    Pris: 250 kr.


    Køb menubillet