REMA 1000

Ca. 13 mio. kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge.

REMA 1000 har i 4 år støttet Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge, der har kræft tæt inde på livet. Det har resulteret i mere end 13 mio. kr. Samarbejdet er baseret på salg af udvalgte dagligvarer og på fire større kampagner hen over året.

REMA gør det sunde valg nemmere

REMA 1000 har på udvalgte sortimentsvarer og kampagnevarer valgt at donere en del af deres fortjeneste til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge. Det er varer som kildevand, økologiske gulerødder, nøglehulsmærkede rugbrød og genanvendelige poser, der sælges til fordel for Kræftens Bekæmpelse hele året rundt.

Anders Rene Jensen, Indkøbs- og marketingdirektør

- Her i REMA 1000 har vi valgt at tage et medansvar, siger Anders Rene Jensen, Indkøbs- og marketingdirektør hos REMA 1000. Vi mener, at det er meget sund moral at stå sammen om en sag,som vedrører os alle, uden på nogen måde at overreklamere samarbejdet. Den, der lever stille lever godt - det er sund moral.

REMA 1000 har integreret samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse fra top til bund i organisationen for at opnå en god ambassadøreffekt hele vejen ud til kunderne.

REMA 1000's ansatte og købmænd deltager frivilligt i forskellige aktiviteter som Knæk Cancer, Stafet for Livet og Landsindsamlingen. Et fuldt integreret CSR-samarbejde mellem REMA 1000's ledelse, ansatte, købmænd, kunder og lokalsamfund.

- Den økonomiske støtte på mere end 13 mio. kr. over de sidste 4 år går blandt andet til forskning i bedre og mere skånsomme behandlingsmetoder, forebyggelse og sorggrupper.

Samarbejdet fortsætter ufortrødent i 2015.

Du kan finde din nærmeste REMA 1000 butik på www.REMA1000.dk