Gå til sygdomsliste

Det får du som medlem

Medlemsfordele

Vil du have nyheder, opskrifter, rabatter, eksklusive tilbud og fantastiske konkurrencer  - og støtte kræftsagen samtidig? 

Med nyheder og fordele får du hver måned det nyeste fra forskerne, historier fra patienter, lækre opskrifter og rabatter samt tilbud på f.eks. rejser, kroophold, boligtilbehør og meget mere fra vores partnere.

Det er gratis at være med – og hver gang du benytter dig af et af tilbuddene, støtter du kræftsagen. Det er det, vi kalder en fordel til forskel.

Læs om Kræftens Bekæmpelses medlemsfordele

Modtag medlemsbladet tæt på kræft.

Som medlem af Kræftens Bekæmpelse er det gratis at abonnere på medlemsbladet, tæt på kræft.

Læs om medlemsbladet tæt på kræft

Lokale arrangementer

Som medlem af Kræftens Bekæmpelse er du samtidig automatisk medlem af lokalforeningen i dit område. Det betyder, at du ikke alene har mulighed for at deltage i lokale arrangementer, men også kan møde op på lokalforeningens generalforsamling og på den måde få indflydelse på foreningens arbejde.


Udover at være medlem er der flere andre måder at støtte Kræftens Bekæmpelse på.

Du kan blandt andet være frivillig, du kan følge os på Facebook eller du kan støtte en af vores mange kampagner.

Bliv frivillig og gør en forskel i din lokalforening.

Vi mangler hænder og engagerede frivillige til at gøre en indsats i vores lokalforeninger. Du kan finde en lokalforening i de fleste af landets kommuner, så der skulle også være en nær dig. Udover det frivillige arbejde, får du mulighed for nye sociale fællesskaber.

Læs om at være frivillig

Bliv fan af vores sider på Facebook, følg vores aktiviteter og deltag i dialogen.

Kræftens Bekæmpelse

Støt Brysterne

Stop HPV - stop livmoderhalskræft

Sluk solariet

Stafet for Livet

Fuldkorn

Støt en kampagne

I løbet af året kan du deltage i eller støtte en kampagne til fordel for en bestemt kræftsygdom eller til en bestemt kræftramt gruppe. Hver oktober har vi blandt andet Lyserød Lørdag, hvor du kan lave et arrangement i din by og samle ind til kampen mod brystkræft.

Læs om Lyserød Lørdag

 

Det går din støtte til

Det går din støtte til

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 62 kr. brugt til kræftforskning, 19 kr. bruges til patientstøtte, 16 kr. sættes af til forebyggelse og kun 3 kr. går til administration.

Læs mere om hvad din støtte går til