Gå til sygdomsliste

Forskningsgave

I 2014 uddelte Kræftens Bekæmpelse 404 mio. kr. til dansk kræftforskning. Formålet med at forske er at afsløre, hvorfor vi får kræft. Hvad er det, der udløser sygdommen, og hvordan kan vi bruge den viden til at blive bedre til at forebygge og behandle kræft.

Når du giver en forskningsgave, kan du støtte tre forskningsområder:

Brystkræft
Når det gælder brystkræft er alting desværre ikke lige lyserødt. Brystkræft er den kræftform, der rammer flest kvinder i Danmark. 1 ud af 9 danske kvinder får brystkræft, hvilket svarer til mere end 4.000 kvinder om året.

Donér til forskning i brystkræft

Børn og unge
At miste nogen, man holder af, volder stor sorg, men at få beskeden om, at ens barn har fået en livstruende sygdom, er nok noget af det mest forfærdelige, man kan komme ud for i sit liv. Forskning i børn, unge og kræft kan hjælpe flere børn til at overleve deres kræftsygdom.

Donér til forskning i kræft hos børn og unge

Prostatakræft
16.000 mænd rammes hvert år af kræft, heraf får 4.000 prostatakræft. Prostatakræft er den hyppigste kræftform blandt mænd.

Donér til forskning i prostatakræft

Hjælp os med at blive klogere

Så længe vi ved for lidt om, hvorfor vi får kræft, hvad det er, der udløser sygdommen og hvordan vi kan bruge den viden til at blive bedre til at forebygge og behandle kræft, er der god grund til at støtte forskningen.

Du kan støtte de tre forskningsområder online eller ved at sende en mail til erhverv@cancer.dk eller ringe på telefon 3525 7124.

 

Fradragsregler

Forskningsbidrag er fradragsberettigede.

Få overblik over fradragsregler