Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

For virksomheder

1 ud af 7 danskere rammes af kræft, mens de er på arbejdsmarkedet.

Din virksomhed kan deltage i kampen mod kræft ved at indgå et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Udover at støtte kampen mod kræft får jeres virksomhed også mulighed for at kommunikere sammen med en af Danmarks mest kendte organisationer om en sag, som desværre berører de fleste danskere. Ifølge analysefirmaet Nielsen er sygdomsbekæmpelse det område, som flest danskere vil støtte.

Samarbejdets grundtanke

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med virksomheder, og samarbejdet tager altid udgangspunkt i, at det skal gavne begge parter. Samarbejdets grundtanke er at skabe bedre omdømme, medarbejderengagement og differentiering fra konkurrenterne.

Et samarbejde kan være enkelt og have en mere filantropisk karakter, hvor der er en donation og en mere begrænset modydelse. Et samarbejde kan også være af mere strategisk karakter, hvor virksomheden tænker alle sine interessenter ind i et samarbejde såsom medarbejdere, kunder og forbrugere.

For virksomheder - Kræftens Bekæmpelse

Mange gode grunde og fordele

Når en virksomhed vælger at arbejde med social ansvarlighed, giver det ikke kun virksomheden et bedre omdømme og stolte og tilfredse medarbejdere. Det er et konkurrenceparameter på lige fod med de traditionelle parametre, som skaber tilfredse og loyale kunder.

Der er med andre ord lige så mange gode grunde til at støtte, som der er fordele ved at indgå et samarbejde med os.

Læs mere om samarbejdsmulighederne

Kontakt en af vores medarbejdere

 

Få overblik over fradragsreglerne

Forskningsbidrag er fradragsberettigede.

Se fradragsreglerne