Gå til sygdomsliste

Forskningsgave

Nogle gerninger er så gode, at de kan trækkes fra i skat, jf. ligningslovens § 8H

Med et forskningsbidrag kan du donere penge direkte til kræftforskningen. I Kræftens Bekæmpelse arbejder mere end 225 anerkendte forskere på at komme kræften til livs – og de er blandt nogle af de største bidragsydere til dansk forskning. Men deres forskning er ikke mulig uden støtte fra personer som dig, for Kræftens Bekæmpelse modtager kun 3 pct. af vores indtægter fra det offentlige. Støt en god sag og giv et bidrag direkte til vores forskning - uanset om du donerer 1 kr. eller 1 million kr., får du således fradrag for hele din donation.  På forhånd tak.

I 2018 uddelte Kræftens Bekæmpelse 400 mio. kr. til dansk kræftforskning. Formålet med at forske er at afsløre, hvorfor vi får kræft. Hvad er det, der udløser sygdommen, og hvordan kan vi bruge den viden til at blive bedre til at forebygge og behandle kræft.

Når du giver en forskningsgave, kan du støtte tre forskningsområder:

Brystkræft
Når det gælder brystkræft er alting desværre ikke lige lyserødt. Brystkræft er den kræftform, der rammer flest kvinder i Danmark. 1 ud af 9 danske kvinder får brystkræft, hvilket svarer til mere end 4.000 kvinder om året.

Donér til forskning i brystkræft

Børn og unge
At miste nogen, man holder af, volder stor sorg, men at få beskeden om, at ens barn har fået en livstruende sygdom, er nok noget af det mest forfærdelige, man kan komme ud for i sit liv. Forskning i børn, unge og kræft kan hjælpe flere børn til at overleve deres kræftsygdom.

Donér til forskning i kræft hos børn og unge

Prostatakræft
16.000 mænd rammes hvert år af kræft, heraf får 4.000 prostatakræft. Prostatakræft er den hyppigste kræftform blandt mænd.

Donér til forskning i prostatakræft

Støt vores 3 hovedformål
1 ud af 7 danskere rammes af kræft, mens de er på arbejdsmarkedet. Du kan give et bidrag, hvor beløbet går til Kræftens Bekæmpelses tre hovedområder: Forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Støt nu

Hjælp os med at blive klogere

Så længe vi ved for lidt om, hvorfor vi får kræft, hvad det er, der udløser sygdommen og hvordan vi kan bruge den viden til at blive bedre til at forebygge og behandle kræft, er der god grund til at støtte forskningen.

Du kan støtte de tre forskningsområder online eller ved at sende en mail til erhverv@cancer.dk eller ringe på telefon 3525 7124.

 

Fradragsregler

Forskningsbidrag er fradragsberettigede.

Få overblik over fradragsregler