Gå til sygdomsliste

Se vores samarbejdspartnere

De har styrket deres brand ved at støtte vores.

Vi vil gerne sige særlig tak til vores større samarbejdspartnere, der har valgt at støtte kræftsagen. Samtidig håber vi, at siden kan inspirere andre virksomheder til, hvordan et samarbejde kan eksekveres til fælles nytte og gavn.

Aller

Aller

Aller er dedikeret Knæk Cancer kampagnen og har i mange år støttet Knæk Cancer gennem salg af Knæk Cancer blomsten. Salget foregår ugerne 42-43 alle de steder, hvor du køber dit ugeblad.

Hele overskuddet fra salget af Knæk Cancer blomsten går til Kræftens Bekæmpelse.


REMA 1000 - discount med holdning

Siden starten af november 2010 har REMA 1000 støttet Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge, der har kræft tæt inde på livet. Samarbejdet er baseret på fire større kampagner hen over året samt på produkter i det faste sortiment.

Læs mere


Esbjerg Knækker Cancer

Esbjerg Knækker Cancer

7 esbjergensiske virksomheder: CS Gruppen A/S, Henning G. Kruses Fond, Sparekassen Kronjylland, A/S J. Lauritzens Eftf., EFB, Kirk & Holm samt Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius er gået sammen om at arrangere en velgørenhedsmiddag, som afholdes i Blue Water Arena, til fordel for Knæk Cancer indsamlingen i uge 43. Arrangementet har kørt i 2 år med stor succes og efterspørgsel og der kommer et nyt arrangement i 2019.


Støt kræftsagen med COOP

COOP

I Coop banker vores hjerter for ansvarlighed, og vi har tradition for at ville gøre en forskel, der er relevant for alle danskere.

1 ud af 3 danskere får kræft, så vi har i Coop valgt at støtte op om Kræftens Bekæmpelses arbejde med at forebygge rygning, som er den enkeltfaktor, der er skyld i de fleste kræfttilfælde hvert år.

Coop har derfor ikke kun skjult cigaretterne i butikken, men også doneret et millionbeløb til Kræftens Bekæmpelse og deres vigtige arbejde med at forebygge rygning, og at der hver dag er 40 børn og unge i Danmark, som begynder at ryge.

 


Matas

Matas

Matas og Kræftens Bekæmpelse har et mangeårigt samarbejde om at ændre danskernes adfærd, når de går ud i solen. Danskernes viden om, hvornår de skal beskytte sig i solen, og hvordan de bedst beskytter sig mod solen er meget afgørende for at der ikke opstår skader i huden senere i livet.

For at sætte fokus på, hvor vigtigt det er at nyde solen med omtanke, lægger Matas stor værdi i at formidle de 4 solråd: Skygge, Solhat, Solcreme og Sluk solariet. Solrådene formidles til danskerne i alle Matas’ egne medier – fx Matas avisen, Club Matas og i alle butikker.


Støt kræftsagen med Goodwings

Goodwings
Goodwings og Kræftens Bekæmpelse arbejder sammen om en bedre verden, hvor du kan være med. Goodwings.com er en hotelportal, hvor du kan booke din næste hotelovernatning og donere til Kræftens Bekæmpelses forbyggelse, forskning og patientstøtte …uden at betale mere for dine overnatninger.

Læs mere og book din næste overnatning


Støt kræftsagen med Essity

Essity

Essity har gennem mange år støttet kampen mod brystkræft, og hvert år givet et stort bidrag til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft inden for forskning, forebyggelse, oplysning og rådgivning af de brystkræftramte og deres pårørende.


Juelsminde Knækker Cancer

Juelsminde Knækker Cancer

Hotel Juelsminde Strand, som er en del af Danske Hoteller, er gået sammen med resten af Juelsminde om at arrangere en velgørenhedsmiddag, som afholdes på Hotel Juelsminde Strand til fordel for Knæk Cancer.

Arrangementet afvikledes første gang i 2018 med stor succes. I 2019 udvides Juelsminde Knækker Cancer med en folkemiddag og involvering af de lokale foreninger.


Boozt.com

Boozt.com

Boozt.com har solgt mange t-shirts til fordel for Knæk Cancer, både til mænd og damer.

Gennem 5 år er Knæk Cancer blomsten blevet fortolket og brugt som design til årets Knæk Cancer T-shirt.


Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank støtter Kræftens Bekæmpelse gennem forskellige aktiviteter, der samlet set skaber et stort bidrag til det vigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Læs hvorfor Santander Consumer Bank støtter


Bone's støtter Kræftens Bekæmpelse

Bones

Bone’s Restauranter har en meget klar familieprofil, og derfor er det naturligt for Bone’s at tage en aktiv del i Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Kræft er ikke for børn’ i november og december måned. Hver gang restauranten sælger en børnemenu eller en boks i take away, støtter de Kræftens Bekæmpelse, for på den måde at hjælpe kræftramte børn og unge på deres vej mod et sygdomsfrit liv. Det er målet, at indsamle og donere 500.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde hvert år.


Aldi

Aldi

Aldi vil gerne hjælpe med at skubbe danskerne i den rigtige retning, og har derfor stor fokus på frugt og grønt, som bidrager til folkesundheden.

Aldi er derfor hovedsponsor på Kræftens Bekæmpelses kampagne 10-kampen for at understøtte og hjælpe med at gøre danskerne sundere.


Anthon Berg

Anthon Berg

I Anthon Berg vil vi meget gerne være med til at støtte Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med at hjælpe brystkræftramte og deres pårørende gennem forskning, forebyggelse, oplysning og rådgivning.
Anthon Berg er stærkt forankret og elsket i den danske befolkning, og vi ved, at mange af dem, som køber vores produkter, er kvinder. Vi håber derfor at kunne komme bredt ud i befolkningen og være med til at hjælpe Kræftens Bekæmpelse med at få sat fokus på en vigtig sag.


Christina Jewelry and watches

Christina Jewelry & Watches

“Som designer af smykker og ure forsøger jeg at gøre livet smukkere. Sammen med Kræftens Bekæmpelse gør jeg en indsats for livet og familien. Jeg har designet smykker, der sælges til fordel for Støt Brysterne” udtaler designer og ejer Christina Hembo.


Pågen

Pågen

Pågen er med til at sponsorere Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne. I kampagneperioden sælges Pågens fuldkornsmærkede Solstykker i en særlig Støt-brysterne-emballage. For hver pose, der bliver solgt, giver Pågen 1 krone til Støt Brysterne.


Støt kræftsagen med ROSE

ROSE

Rose har støttet Kræftens Bekæmpelse gennem de senere år. Samarbejdet er bygget op omkring den velkendte danske kylling ROSE, der med et større bidrag støtter det vigtige arbejde med brystkræftforskning, forebyggelse og patientstøtte.


Støt kræftsagen med Helpwater

HelpWater

Køber I kildevand hos HelpWater, er jeres virksomhed med til at støtte kampen mod kræft. Siden 2015 har HelpWater og deres kunder sendt 1 kr. pr. flaske videre til Kræftens Bekæmpelse. Så jo mere vand I drikker, jo mere er I med til at støtte.


HH Simonsen

HH Simonsen

HH Simonsens kundekreds er primært kvinder, derfor blev Støt Brysterne valgt. HH Simonsens originale Wet Brush er en stor favorit hos små og store, og børsten er selvfølgelig prydet med en fin lyserød sløjfe.


Forlaget Fortuna

Forlaget Fortuna

Forlaget Fortuna har gennem mange år solgt familiekalendere, som gør hverdagen lidt nemmere for den travle familie. Fortuna har valgt at øremærke bidraget til brystkræft. Seneste skud på stammen hos Fortuna er den digitale familiekalender.


Odense Håndbold

Odense Håndbold

”Hos Odense Håndbolds pigehold ønsker vi ikke kun at sætte fokus på brystkræftsagen i Odense eller på Fyn. Det er vigtigt for os, at vores samarbejde skaber fokus på landsplan, og det kan vi som et nyt storhold være med til. Derudover kan samarbejdet også være med til at sætte fokus på vigtigheden af at dyrke motion i forbindelse med forebyggelse af brystkræft” udtaler direktør Lars Peter Hermansen.


CardLab Innovation

CardLab Innovation

CardLab Innovation står for sikkerhed og tryghed. Vi er specialister i at udvikle og producere sikkerhedsløsninger, der skaber bedre  persondatasikkerhed. Vores forskellige produkter sikrer mennesker og virksomheder året rundt. Med produktet MuteCard, kan du sikre dig mod identitetstyveri, misbrug af  kontaktløse, personlige kort som kreditkort, rejsekort, sygesikringskort, pas o.l., MuteCard sikrer alle personer der har et kort i deres pung.

Når du køber et MuteCard til din personlige sikkerhed, er du med til at donere penge til Kræftens Bekæmpelse.  Det er en glæde at kunne sikre dig og samtidig indsamle så mange penge som muligt og sikre, at Kræftens Bekæmpelses kommer så bredt ud som muligt med deres indsats til forskning, forebyggelse, oplysning og rådgivning mod kræft.

Se video

Bestil MuteCard


Rosa Danica

Rosa Danica

Rosa Danica har i flere år farvet Danmark lyserød med alle sine lyserøde potteroser. Initiativet startede for år tilbage på Lyserød Lørdag kampagnen, som er en del af Støt Brysterne.

 


Forlaget Fortuna

Lammefjordens Grøntsagslaug

Lammefjordens Grøntsagslaug er med til at sponsere Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne. Når kampagnen begynder i september, vil du i en række butikker kunne købe lammefjordsgulerødder og kartofler i en særlig Støt Brysterne-emballage. For hver pose, der bliver solgt, giver Lammefjordens Grøntsagslaug 50 øre til Støt Brysterne.


Forlaget Fortuna

Procter & Gamble

P&G ønsker at gøre en forskel og forbedre liv ved at gøre hver dag en lille smule lettere for vores forbrugere – og for de næste mange generationer. P&G støtter derfor op om ”Støt Brysterne”, for at vi sammen med Kræftens Bekæmpelse kan gøre en forskel og forbedre livet for de kvinder og familier, der kæmper mod brystkræft.


x-paper

X-paper Kortspecialisten

X-paper har gennem mange år støttet Kræftens Bekæmpelse. X-paper er en dansk virksomhed, som producerer og sælger julekort til erhvervslivet –  20 % af salget går til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

 Læs om samarbejdet og bestil julekort


MultiMarketing

MultiMarketing

Multimarketing støtter børn og unge ramt af kræft gennem salg af logovand til virksomheder. 

Firmaet sælger dansk vand fra Aqua d’Or gennem forhandlere i hele landet og tilbyder sine kunder at give et støttebeløb. pr. flaske. Det fremgår tydeligt på flasken, at virksomheden støtter Kræft er ikke for børn, og dermed forskning, forebyggelse og hjælp til børn og unge ramt af kræft.


 

Fradragsregler

Forskningsbidrag er fradragsberettigede.

Få overblik over fradragsregler