Gå til sygdomsliste

Se vores samarbejdspartnere

De har styrket deres brand ved at støtte vores.

Vi vil gerne sige særlig tak til vores større samarbejdspartnere, der har valgt at støtte kræftsagen. Samtidig håber vi, at siden kan inspirere andre virksomheder til, hvordan et samarbejde kan eksekveres til fælles nytte og gavn.

Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord

I Hotel Koldingfjords chefgruppe stillede vi tilbage i 2012 spørgsmålet: ”Hvordan kan vi være med til at gøre en indsats for at bekæmpe kræften?” og svaret lå lige for: at invitere til et femstjernet gourmetarrangement ”Kokke Knækker Cancer”, hvor alle indtægter ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse. Desuden donerer Hotel Koldingfjord 10 kr. for hver Koldingfjordburger, der sælges i hotellets Café Louise til Knæk Cancer.

Læs mere om Kokke Knækker Cancer


Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank støtter Kræftens Bekæmpelse gennem forskellige aktiviteter, der samlet set skaber et stort bidrag til det vigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Læs hvorfor Santander Consumer Bank støtter


Se vores samarbejdspartnere

Telenor

Telenor vil gerne bidrage til at forebygge kræft samtidig med, at vi skaber en sund arbejdsplads. Det gør vi med initiativet Minutter for Knæk Cancer. Gennem flere aktiviteter støtter Telenor og medarbejdere Kræftens Bekæmpelse med et væsentligt bidrag – både til forebyggelse, forskning og patientstøtte.

Læs mere om Telenors støtte


Bone's støtter Kræftens Bekæmpelse

Bones

Bone’s Restauranter har en meget klar familieprofil, og derfor er det naturligt for Bone’s at tage en aktiv del i Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Kræft er ikke for børn’ i november og december måned. Hver gang restauranten sælger en børnemenu eller en boks i take away, støtter de Kræftens Bekæmpelse, for på den måde at hjælpe kræftramte børn og unge på deres vej mod et sygdomsfrit liv. Det er målet, at indsamle og donere 500.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde hvert år.


REMA 1000 - discount med holdning

Siden starten af november 2010 har REMA 1000 støttet Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge, der har kræft tæt inde på livet. Samarbejdet er baseret på fire større kampagner hen over året samt på produkter i det faste sortiment.

Læs mere


Pensionsselskaberne

Som det første pensionsselskab valgte PensionDanmark i 2009 at indgå et lidt utraditionelt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Der er siden indgået et tilsvarende samarbejde med 4 andre pensionsselskaber, nemlig Industriens Pensionsselskab, AP Pension, Nordea Liv og Pension og Danica Pension.

Læs mere


x-paper

X-paper Kortspecialisten

X-paper har gennem mange år støttet Kræftens Bekæmpelse. X-paper er en dansk virksomhed, som producerer og sælger julekort til erhvervslivet –  20 % af salget går til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

 Læs om samarbejdet og bestil julekort


Christina Jewelry and watches

Christina Jewelry & Watches

Christina Jewelry & Watches startede som produktsponsor på Knæk Cancer i 2014. I 2015 støtter Christina brystkræftsagen bl.a. med specialdesignede sløjfevedhæng og ørestikker.


ghd

ghd

ghd har i 10 år støttet brystkræftsagen ved salg af styler. Styleren sælges hos de større frisører. I 2015 sælger ghd også en hårbørste og hårtørrer.


Boozt.com

Boozt.com – we deliver fashion

Boozt.com har siden 2014 været partner på Knæk Cancer. Boozt har i samarbejde med et af deres brands designet en Knæk Cancer t-shirt, som sælges på boozt.com i perioden uge 41-45.


Rosa Danica

Rosa Danica

Rosa Danica solgte lyserøde potteroser i forbindelse med Støt Brysternes Lyserød Lørdag aktivitet. Det gik så godt at Rosa Danica siden 2014 er produktpartner på Støt Brysterne kampagnen.

 


Forlaget Fortuna

Forlaget Fortuna

Forlaget Fortuna sælger familiekalendere. Første gang Kræftens Bekæmpelse stiftede bekendtskab med Fortuna var via Fortunas forhandlere. Fra 2014 er Fortuna blevet en direkte samarbejdspartner på Støt Brysterne.


Forlaget Fortuna

Lammefjordens Grøntsagslaug

Lammefjordens Grøntsagslaug er med til at sponsere Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne. Når kampagnen begynder i september, vil du i en række butikker kunne købe lammefjordsgulerødder og kartofler i en særlig Støt Brysterne-emballage. For hver pose, der bliver solgt, giver Lammefjordens Grøntsagslaug 50 øre til Støt Brysterne.


Forlaget Fortuna

Procter & Gamble

P&G ønsker at gøre en forskel og forbedre liv ved at gøre hver dag en lille smule lettere for vores forbrugere – og for de næste mange generationer. P&G støtter derfor op om ”Støt Brysterne”, for at vi sammen med Kræftens Bekæmpelse kan gøre en forskel og forbedre livet for de kvinder og familier, der kæmper mod brystkræft.


Støt kræftsagen med COOP

COOP

COOP har tradition for at ville gøre en forskel, der er relevant for alle danskere, og har derfor gennem en del år forhandlet vores Støt Brysterne armbånd. Dette samarbejde udvides i år med en Støt Brysterne fnugrulle med bidrag på hver eneste fnugrulle.

 


Støt kræftsagen med Essity

Essity

Essity har gennem mange år støttet kampen mod brystkræft, og hvert år givet et stort bidrag til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft inden for forskning, forebyggelse, oplysning og rådgivning af de brystkræftramte og deres pårørende.


Støt kræftsagen med ROSE

ROSE

Rose har støttet Kræftens Bekæmpelse gennem de senere år. Samarbejdet er bygget op omkring den velkendte danske kylling ROSE, der med et større bidrag støtter det vigtige arbejde med brystkræftforskning, forebyggelse og patientstøtte.


Støt kræftsagen med Helpwater

HelpWater

Køber I kildevand hos HelpWater, er jeres virksomhed med til at støtte kampen mod kræft. Siden 2015 har HelpWater og deres kunder sendt 1 kr. pr. flaske videre til Kræftens Bekæmpelse. Så jo mere vand I drikker, jo mere er I med til at støtte.


 

Fradragsregler

Forskningsbidrag er fradragsberettigede.

Få overblik over fradragsregler