Gå til sygdomsliste

Pensionsselskaber samarbejder med Kræftens Bekæmpelse

Som det første pensionsselskab valgte PensionDanmark i 2009 at indgå et lidt utraditionelt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Der er siden indgået et tilsvarende samarbejde med 4 andre pensionsselskaber, nemlig Industriens Pensionselskab, AP Pension, Nordea Liv og Pension, Danica Pension og Topdanmark Liv og Pension.

Et års gratis medlemskab af Kræftens Bekæmpelse

Samarbejdet betyder, at medlemmer i de nævnte pensionsselskaber, der får konstateret kræft, får et års frit medlemskab af Kræftens Bekæmpelse. Pensionsselskabet betaler kontingentet i et år og støtter på denne måde Kræftens Bekæmpelses arbejde. For de nydiagnosticerede patienter betyder det, at de midt i en svær tid får direkte information om de muligheder for støtte og hjælp, som Kræftens Bekæmpelse tilbyder kræftpatienter og deres pårørende.

Næsten 2.000 kræftpatienter har indtil nu fået glæde af denne mulighed. Foruden det frie medlemskab får de som hidtil et skattefrit engangsbeløb på typisk 100.000 kr. via kritisk sygdomsforsikringen i deres pensionsordning.

”Vi er glade for, at næsten 2.000 kræftramte har fået et gratis medlemskab, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra disse nye medlemmer. Det er godt at vide, at de er opmærksomme på den hjælp og støtte, som vi tilbyder alle kræftpatienter og deres pårørende – også dem der ikke er medlem af foreningen,” fortæller markedschef i Kræftens Bekæmpelse Trine Sisbo.

 

Fradragsregler

Forskningsbidrag er fradragsberettigede.

Få overblik over fradragsregler