Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Støt forskning inden for brystkræft

Brystkræft – den mest udbredte kræftform hos kvinder

Hver 9. kvinde i Danmark bliver ramt af brystkræft – det gør den til den mest udbredte kræftform hos kvinder. Med din støtte er du med til at finde nye og mere effektive behandlinger, der skal gøre det af med de brystkræftceller, som den traditionelle kræftbehandling i dag ikke kan få bugt med. Og du hjælper os med at udvikle tests, der gør det muligt at skræddersy behandlingen til den enkelte brystkræftpatient.

Vores forskere har også brystkræftceller under lup. Så vi bliver endnu bedre til at forudsige, hvordan en bestemt behandling vil virke. Fx har vi udviklet en teknik, hvor vi farver de proteiner, der bestemmer over kræftcellernes liv og død. Målet er at finde frem til den mest effektive behandling og skåne patienten mest muligt.

Køb Gave for Livet - Brystkræft

 
Bidrag over 100.000 kr.

Ønsker du at donere et beløb større end 100.000 kr., kan du kontakte Susanne Kisbye Christiansen på telefon 

3525 7596 eller send en mail til skc@cancer.dk.

Du kan også overføre din donation til Kræftens Bekæmpelses konto: Danske Bank reg.nr: 3001 kontonummer: 3026922 Mærke: Forskningsbidrag

Husk! Alle forskningsbidrag er fuldt fradragsberettiget uanset beløbets størrelse


Det går din støtte til

Det går din støtte til

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 62 kr. brugt til kræftforskning, 19 kr. bruges til patientstøtte, 16 kr. sættes af til forebyggelse og kun 3 kr. går til administration.

Læs mere om hvad din støtte går til