Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Skattefradragsregler for virksomheder

Donationer til forskning er fuldt fradragsberettigede

Din virksomhed kan få fuldt fradrag for donationer uanset størrelse, når pengene går til til forskning finansieret af Kræftens Bekæmpelse. Retten til fradrag for forskningsdonationer er ikke begrænset af beløbsstørrelse jf. ligningslovens §8H. 

Fradrag op til 15.600 kr. på andre donationer

Donerer din virksomhed til Kræftens Bekæmpelses tre hovedformål; forskning, forebyggelse og patientstøtte, kan i få fradrag for donationer op til 15.600 kr. årligt jf. ligningsloven §8A.

Se regler for skattefradrag hos SKAT

Automatisk indberetning af donationer til SKAT

Vi indberetter alle donationer til SKAT med din virksomhede CVR-nr., så virksomheden automatisk opnår fradrag. Indberetning til SKAT er en betingelse for fradrag.

Erhvervspartnerskab, sponsorater og andre donationer fra virksomheder

Får din virksomhed en reklameydelse i forbindelse med et samarbejde, kan i som hovedregel få fradrag for beløbet som driftsudgift. Alle donationer med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen. 

Det er op til jeres virksomhed at bedømme om i har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens § 6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet. 

Læs mere om vores tilbud til virksomheder

Kontakt os og få mere information

Har i spørgsmål til regler for skattefradrag som virksomhed, så kontakt Susanne Gregersen på 35257212 eller e-mail sg@cancer.dk

 

Det går din støtte til

Det går din støtte til

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 61 kr. brugt til kræftforskning, 20 kr. bruges til patientstøtte, 16 kr. sættes af til forebyggelse og kun 3 kr. går til administration.

Læs mere om hvad din støtte går til