Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Den heldige vinder i Støttelotteriet

Hvad hulen er det her for noget?

Vinder 4

Hvad hulen er det her for noget?

 Det var det første, Jens Christian tænkte, da han for nylig blev ringet op af Kræftens Bekæmpelse. Det er jo heller ikke hver dag, man får den glædelige nyhed, at man er vinderen af en VW ID.3 elbil, som var ekstragevinst i september måneds udgave af Støttelotteriet.

 Jens Christian er en af Støttelotteriets meget erfarne spiller. Faktisk er han så erfaren, at det temmelig svært at huske, hvornår det begyndte.

 - Uha, jeg har spillet med i mange år. Både privat og så har jeg haft firma, hvor vi spillede med. Det er nok 30 år nu. Eller mere.

 Og spørger man, Jens Christian, hvorfor han spiller med, kommer svaret prompte og helt kort:

 - Det er, fordi det går til et godt formål.

 Jens Christian har haft kræft helt tæt inde på livet. Faktisk har han selv haft kræft, så det betyder utroligt meget, at overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse. Men selvom glæden ved at støtte det gode formål er det største, er det alligevel svært at dæmpe begejstringen over at vinde en ny bil. Og så endda en elbil.

 - Jeg har bil i forvejen, men jeg beholder den nye. Den er jo det, man skal have i dag. Den er grøn og 100 % elektrisk. Det er fremtiden. Jeg har været ude og prøve den, og den er rigtig fin. Hold da op, den kan noget, slutter Jens Christian med et smil.

 
Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Har du lyst til at høre nyt om forskning, tilbud fra webshoppen, støttemuligheder, sunde opskrifter, få invitationer til arrangementer og konkurrencer via e-mail, sms, telefon og brev? Så kan du tilmelde dig Nyt fra Kræftens Bekæmpelse.


Tilmeld dig