Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Den heldige vinder i Efterårslotteriet 2020

Der er stor forskel på, hvad vindere af millionen gør, lige efter de bliver ringet op og får at vide, at det er dem, der har vundet. Vinderen i Efterårslotteriet løftede røret og ringede tilbage til Kræftens Bekæmpelse.

- Jeg sad lige og tænkte: ”Det kan ikke passe.” Og så ringede jeg til Kræftens Bekæmpelse for at høre, om det nu kunne være rigtigt. Det kunne det, og efter en times tid stod pengene på min konto, fortæller han.

Selvom der er stor glæde over at have vundet, er det ikke gevinsterne, der betyder noget, når han spiller. Det er kræftsagen. Og den betyder meget. Faktisk spiller han slet ikke for at vinde, men kun for at støtte.

- Kræftsagen er årsagen til, at jeg spiller. Min bedstemor døde af kræft, og så døde min far af kræft, og så tænkte jeg, at jeg ville gøre noget, og så købte jeg et lod i lotteriet. Det er nu en 24-25 år siden, og jeg har spillet hver eneste gang siden. Nu har min kone også fået konstateret kræft og er i behandling. Det går heldigvis efter omstændighederne godt.

Og når man spiller for at støtte, er det ikke altid, man lige har en plan for, hvad pengene skal bruges til.

- Næ, der er ikke noget specielt i tankerne. Jeg har ikke brugt en krone endnu. Jeg synes, jeg har alt. Jeg mangler ikke noget, så de skal nok bruges til at forsøde mit pensionistliv, når jeg en gang går på pension.

 

 

 

 
Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Har du lyst til at høre nyt om forskning, tilbud fra webshoppen, støttemuligheder, sunde opskrifter, få invitationer til arrangementer og konkurrencer via e-mail, sms, telefon og brev? Så kan du tilmelde dig Nyt fra Kræftens Bekæmpelse.


Tilmeld dig