Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Det var det helt rigtige tidspunkt, Henrik vandt en million

Der findes ikke et dårligt tidspunkt at vinde en million, men der findes næppe et bedre end da Henrik vandt sin i høstudgaven af Støttelotteriet.

 - Jeg sagde mit job op i februar, fordi jeg skulle være selvstændig konsulent fra 1. april. Men så kom corona. Det har været en hård og til tider umulig opstart. Alle mine projekter blev udskudt. Og selvom der kom lidt mere gang i den efter sommer, så var det ikke nok. Jeg var faktisk ved at søge arbejde og opgive drømmen om at være selvstændig. Men så ringede telefonen.

Det betyder noget, at pengene går til kræftsagen

Både Henrik og hans hustru har spillet med i mere end ti år – lige siden hans far fik kræft. En kræftsygdom Henriks far i øvrigt blev opereret og helbredt for. Og det betyder noget, at pengene går til et godt formål.

- Man spiller selvfølgelig lidt for at vinde, og fordi det er hyggeligt. Men hvis ikke overskuddet gik til kræftsagen, så spillede jeg ikke. Jeg spiller ikke på andet. For mig betyder det noget, at der er en højere mening med det hele. Og det her spil giver altså bare lidt mere mening end andre spil.

Henrik har været den heldige vinder - flere gange

Det er faktisk ikke første gang, Henrik vinder, men gevinsterne har førhen været i en lidt anden størrelsesorden.

- Jeg har vundet 200 kr. nogle gange, men aldrig mere end det, og nu står jeg så her med millionen. Både min hustru og jeg er meget glade. Nu får jeg alligevel mulighed for at forfølge min drøm om at være selvstændig konsulent.

Men det er ikke det eneste, pengene skal bruges til. 

- Nej, jeg har givet mine tre børn de penge, man lovmæssigt må give. Så er der også planer om en rigtig fed ferie for hele familien til sommer eller måske allerede til efteråret. Og så skal resten ind på kontoen. Jeg er sådan én, der godt kan li’, at der står lidt på derinde. Det giver også ro i forretningen.

 
Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Har du lyst til at høre nyt om forskning, tilbud fra webshoppen, støttemuligheder, sunde opskrifter, få invitationer til arrangementer og konkurrencer via e-mail, sms, telefon og brev? Så kan du tilmelde dig Nyt fra Kræftens Bekæmpelse.


Tilmeld dig