Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Steen var den heldige vinder af Sommerlotteriet

Steen er murer og stod på et stillads, da telefonen ringede. I den anden ende ventede den ualmindeligt gode nyhed om, at Steen havde vundet 1.000.000 kr. i Støttelotteriet.

- De sagde, at jeg nok lige skulle gå ned af stilladset, for de havde nogle gode nyheder. Og så sagde jeg, at ”Nu ringer I ikke for at fortælle mig, at jeg har vundet en million, vel?”. Men det gjorde de. Det var helt fantastisk, fortæller Steen. 

Sidste år mistede Steen sin mor til kræft, så han har selv haft sygdommen tæt inde på livet. Derfor betyder det meget, at overskuddet fra lotterierne går til kræftsagen. Og han har da heller ikke tænkt sig at holde op med at spille.

- Jeg synes, det er dejligt, at pengene går til noget godt. Så føles pengene ikke spildt, når man har tabt.

 

Steen er fast spiller i Støttelotteriet

Steen har spillet fast gennem de sidste par år. 200 kr. via Betalingsservice i hvert eneste lotteri. Både for at støtte, men også for at få chancen for at vinde en stor gevinst.

- Min kone har drillet mig med, at jeg jo aldrig rigtig vandt noget på lotteriet, selvom jeg trofast spiller med hver gang, men jeg har altid sagt, at nogen skal jo vinde. Og nu blev det mig. Det havde jeg så ikke lige regnet med.

Og gevinsten? Hvad skal den så bruges til?

- Vi har to drenge, og de har fået nogle penge. Vi har også betalt vores hus og vores bil ud, så nu er vi gældfrie, og det er skønt. Og der er stadig lidt tilbage, så når der er ved at være styr på Corona, skal vi ud at rejse med drengene, vores svigerdatter og vores barnebarn, Loui.

 
Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Har du lyst til at høre nyt om forskning, tilbud fra webshoppen, støttemuligheder, sunde opskrifter, få invitationer til arrangementer og konkurrencer via e-mail, sms, telefon og brev? Så kan du tilmelde dig Nyt fra Kræftens Bekæmpelse.


Tilmeld dig