Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark og rammer hvert år knap 5.000 personer. Men brystkræft er ikke kun en knude, kvinder får i brystet. Det er en knude der, i takt med at den vokser, langsomt også overtager hele familier, parforhold og dyrebare relationer.

Det har Birgitte Raben Olrik erfaret i sit eget møde med brystkræft, og hun har derfor sammen med Støt Brysterne skabt to styles, der ved køb donerer alt overskud til forskning, forebyggelse og patientstøtte indenfor brystkræft.

Kampagnen bag tiltaget fokuserer på relationer, for alle bliver påvirket af brystkræft eller potentiel brystkræft – ikke kun den der går rundt med knuden. Derfor er det også relationer i form af venner og bekendte af Birgitte Raben Olrik selv, som har sagt ja til at deltage i kampagnen.
Køb sweatshirts og leggings fra Rabens Saloner i Støt Brysternes webshop.

Om Birgitte Raben Olrik

Brystkræft er ikke kun en knude, kvinder får i brystet. Det er en knude der, i takt med at den vokser, langsomt også overtager hele familier, parforhold og dyrebare relationer.

For sagen er den, at når en kvinde rammes af brystkræft, er hun ikke “bare” kvinde. Hun er ofte nogens mor, nogens kone, nogens kæreste, nogens datter, nogens bedste ven, og som så mange andre dødelige sygdomme skaber brystkræft desværre stadig tabuer, vakuummer og kløfter mellem mennesker, der er rædselsslagne for at miste dem, de elsker. 

Dette har Birgitte Raben Olrik erfaret i sit eget møde med brystkræft, og hun har sat sig for at gøre noget ved det.

Sammen med Støt Brysterne har Birgitte skabt to styles, der ved køb donerer alt overskud til forskning, forebyggelse og patientstøtte indenfor brystkræft.

Kampagnen fokuserer på relationer, for alle bliver påvirket af brystkræft eller potentiel brystkræft - ikke kun den der går rundt med knuden. 

En effektiv måde at redde liv på, når det handler om brystkræft, er at tjekke sig selv for knuder i brystet, og/eller at få egen læge til det. 

Hele familien eller kvindens omgangskreds kan hjælpe med at sætte fokus på at tjekke brysterne for knuder. Alle der elsker en kvinde, om det er en far, en kæreste, en voksen søn, en datter eller bedste ven kan potentielt redde liv ved at tale om at tjekke knuder og sætte fokus på denne forfærdelige sygdom. 

 Køb sweatshirts og leggings fra Rabens Saloner i Støt Brysternes webshop.

Stor tak til alle som deltager i kampagnen, Birgitte Raben Olrik, Pernille Holm, Rikke Hertz, Gerda Monies, Karl Monies, Uffe Buchard, Melanie Buckhave, Pernille Rosenkilde, Graham Addinall, Richard Poul Kemp, Dorthe Enhard, Jimmi Jørgensen, Lis Kasper, Claes Bang og Anja Camilla med flere.

Lyserød Lørdag

Vær med til at gøre Lyserød Lørdag 7. oktober 2023 til den bedste og mest lyserøde dag på året. Som frivillig eller lokal erhvervsdrivende kan du igangsætte præcis det du har lyst til – for at samle ind til brystkræftsagen.

Pink Cup

Spil golf for den gode sag. Pink Cup spilles hvert år i golfklubber landet over, hvor der samles ind til brystkræftsagen. Alle tilmeldte klubber får en gratis turneringskasse med præmier og materialer til en festlig lyserød turnering. 

Støt Brysterne

Vær med til at gøre en forskel for Støt Brysterne. Du kan bl.a. oprette indsamlinger, støtte ved at købe vores forskellige produkter, stable din egen aktivitet på benene - og så kan du følge os på Facebook og Instagram.

Brysternes Motionsdag

10. september 2023 afholder vi for fjerde år i træk Brysternes Motionsdag, hvor du kan gå eller løbe til fordel for brystkræftsagen. Du kan både deltage virtuelt (fra din egen eller en venindes adresse) eller fra Charlottenlund Travbane.

Når vi står sammen, kan det mærkes.

1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv. Det betyder, at knap 5.000 kvinder i Danmark får brystkræft hvert år.
Når vi står sammen og støtter brysterne, skaber det resultater, der kan mærkes.
Vi har brug for din støtte til forskning, forebyggelse og patientstøtte inden for brystkræftområdet.

Tak fordi du støtter.

Støt via MobilePay

Send valgfrit beløb til 96 64 68.

Støt via sms

Send BRYST til 1422 – og støt med 150 kr.

Støt nu

Både de store, de små og de skæve beløb tæller.

Start din egen indsamling

Bed dit netværk om hjælp til at støtte brystkræftsagen.

Nyheder

Læs de seneste nyheder på brystkræftområdet.

Vis alle nyheder

Det går pengene til

Knap 5.000 kvinder i Danmark får brystkræft hvert år og rigtig mange andre bliver derfor pårørende. Målet er klart: Færre skal få kræft og flere skal overleve. De indsamlede midler bliver fordelt på vores tre vigtige indsatsområder: forskning, forebyggelse og patientstøtte. Når vi står sammen, kan det mærkes.

Følg os på Facebook

"Gør som knap 470.000 andre. Følg os på Facebook. Når vi står sammen, kan det mærkes".

Følg os på Instagram

"Bliv en del fællesskabet på knap 15.000 andre, der følger os på Instagram. For når vi står sammen, kan det mærkes"

Når vi står sammen, kan det mærkes Støt nu