Køb årets produkter og vis din støtte

Når vi står sammen, kan det mærkes

Sweatshirt fra Rabens Saloner

Brystkræft er ikke ’kun’ en knude, kvinder får i brystet. Det er en knude, der i takt med at den vokser, også overtager hele familier, parforhold og dyrebare relationer. Dette har Birgitte Raben Olrik erfaret i sit eget møde med brystkræft og sammen med Støt Brysterne har hun derfor skabt to styles, hvor alt overskud doneres til forskning i helbredelsen af brystkræft.

Denne oversized sweatshirt kan både bruges af hende og af ham. Det afslappede design er defineret af en rund halsudskæring, lange ærmer og en boxy pasform. Brug din med de matchende leggings for et cool og casual ’off-duty’-outfit. 100% økologisk bomuld

Leggings fra Rabens Saloner

Brystkræft er ikke ’kun’ en knude, kvinder får i brystet. Det er en knude, der i takt med at den vokser, også overtager hele familier, parforhold og dyrebare relationer. Dette har Birgitte Raben erfaret i sit eget møde med brystkræft og sammen med Støt Brysterne har hun derfor skabt to styles, hvor alt overskud doneres til forskning i helbredelsen af brystkræft. 

Det elastiske materiale giver fri bevægelighed og sikrer et perfekt fit. Brug dine til hverdag stylet med den matchende sweatshirt eller en herreinspireret blazerjakke, eller brug dem til yoga eller træning. 90% genanvendt polyester/10% elastan

Karen Simonsen silketørklæde

Smukt og lækkert tørklæde i ren silke designet af Karen Simonsen. Tørklædet kan bruges til ethvert outfit og kan styles på mange forskellige måder. Brug det om halsen, som pynt på en taske, eller bind det om hovedet.

Hættetrøje

Blød og lækker hættetrøje fra NEUTRAL i 100% økologisk bomuld, med Støt Brysterne logo på brystet og højre ærme. Hættetrøjen passer perfekt til en kølig sommeraften eller en vinterdag på sofaen. Fås også til mænd.

Halsedisse

Lækker halsedisse i 100 pct. økologisk merinould. Perfekt til en løbe- eller gåtur ude i naturen.

Hårelastikker fra Bella Ballou

Pakke med 4 smukke Bella Ballou hårelastikker med glitter i flotte nuancer.

Bella Ballou DOTS Cross Body Bag

Lille taske med søde prikker i Pink/wine fra Bella Ballou med justerbar skulderstrop, udvendig lynlåslomme og indvendigt for.

Armbånd eller halskæde

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et smukt smykke. Armbånd eller halskæde. Begge har et fint vedhæng med brystkræftsløjfen og fås i både guld og sølv.

Samarbejdspartneres produkter

Tak til alle vores samarbejdspartnere, der støtter brystkræftsagen ved salg af deres produkter. "Når vi står sammen, kan det mærkes"