Breast Friends indsamling

Breast Friends slår rekord

Mød de 18 fantastiske Breast Friends, der fra 21. - 30. september 2020 stod sammen for at samle flest muligt penge ind til brystkræftsagen. De er alle influencers på de sociale medier – men flere er også kendt fra TV-, radio-, teater- og modeverdenen.

Alt fra vilde auktioner, træningssesions, podcasts, tøj-salg og rørende indslag fyldte deres kanaler og er med til, at de har slået rekord og indsamlet hele 320.350 kr. til Støt Brysterne - Fordi ingen bryster skal have kræft.

Indsamlet beløb: 320.350 kr.

Astrid Olsen

Astrid har en kæmpe passion for mode og det kunstneriske univers. På hendes kanal har fokusset altid ligget på moden og æstetikken. Hendes kanal defineres virkelig igennem hendes kendetegnende redigering og øje for kvalitet.

Følg med på Astrids YouTube
Følg med på Astrids Instagram

Cecilie Schmeichel

Cecilie bruger sine sociale medier til at skabe mere krops positivitet og gøre en forskel. Alle er smukke på hver sin måde – uanset om man har appelsinhud eller ej. Desuden er Cecilie gift med Joakim og mor til to børn.

Følg med på Cecilies Instagram

Claudia Rex

Claudia er radiovært og iværksætter. Ved siden af jobbet nyder hun livet som fuldtids yogi og mor til en dejlig dreng. Claudia er tidligere kendt som professionel danser fra TV-programmet Vild Med Dans.

Følg med på Claudias instagram

Ellen Hillingsø

Ellen Hillingsø er bedst kendt fra filmens- og skuespillets verden. Senest har man kunne opleve hende i julekalenderen ’Tinka og Kongespillet’. Udover skuespillet har man også kunne opleve Ellen i hendes podcast: ’Er der en engel til stede?’ desuden anmelder hun film på TV2 indimellem.

Følg med på Ellens Instagram

Elvira Pitzner

Elvira deler ud af sin dagligdag med veninder, sin hund Eddie og processen med husrenovation, hvor hun fx lærer at klippe en hæk. Elvira er også kendt fra Tv-programmet Diamant-familien, hvor hun sammen med sin familie deler ud af dagligdagens herligheder, tumulter og familiekærlighed.

Følg med på Elviras Instagram

Josefine Simone

Josefine Simone er en af de største influenter i Danmark. Med hendes boblende og glade personlighed formår hun at kreere alt fra sjove YouTube-videoer til smukt og fængende content på Instagram. Hendes 244.000 følgere får gennem hendes profiler indblik i hendes farverige hverdag med massere af rejser og højt humør.

Følg med på Josefine Simones You Tube
Følg med på Josefine Simones Instagram

Julie Hermann

Julie startede sin egen kanal for ca. 2 år siden. Julies evne til at sammensætte skæve outfits har banet vejen for hendes iøjnefaldende stil, og hun har formået at flette hendes personlighed ind i hendes profil på en helt unik måde.

Følg med på Julies YouTube
Følg med på Julies Instagram

Karo Dall

Karo er en af de største mode-influenter i Danmark og med hendes seje, farverige klædeskab kan hun være svær at overse. Til hverdag bor hun på Islands Brygge med sin kæreste, pap-datter og deres lille hund, Werner. Hendes Instagram er fyldt med seje indblikke i hendes farverige hverdag.

Følg med på Karos Instagram

Kia Ellegaard

Kia er mor til to piger, gift med Daniel og Senior Client Manager hos CUBE. Hun har en masse hjertesager hun taler om på sine Sociale Medie platforme, typisk handler disse om kvinder, forbilleder, børn og familien.

Følg med på Kias Instagram

Klara Montes

Klara er instagrammer og giver et indblik i sin verden som en livlig og livsglad pige. Hun nyder lige nu sine lærerige sabbatår og bruger bl.a. sin platform til at kunne dele ud af sin passion for at se og opleve verdenen. 

Følg med på Klaras Instagram

Laura Keil

Laura lever af at lave Instagram og Youtube.  Hendes indhold handler oftest om bæredygtighed og om hvordan man lærer, at elske sig selv, og se kroppen ud fra dens funktioner frem for udseende. 

Følg med på Lauras Instagram
Følg med på Lauras YouTube

Line Baun Danielsen

Line er journalist, blogger og kommunikationsrådgiver. Tidligere har hun arbejdet i 28 år som TV-vært på et hav af programmer. Hun blogger om livet som kvinde over 45 år – og tager udgangspunkt i sit eget liv. 

Følg med på Lines Instagram
Følg med på Lines blog

Lisbeth Østergaard

Lisbeth instagrammer ærligt om sin hverdag, hvor hun er gift med Ralf og familiemor til 2 drenge. Hun fortæller også livligt om sit arbejde som influent og alt derimellem. Lisbeth har tidligere arbejdet som radio- og TV-vært.

Følg med på Lisbeths Instagram

Matilde Trobeck

Matilde blogger og instagrammer om træning, kost og livet som mor. Og så er hun stifter af fællesskabet "Find en veninde #DuErAldrigAlene", der sætter fokus på vigtige emner som ensomhed og venskaber. Matilde var også Breast Friend indsamler i 2019.

Følg med på Matildes Instagram

Neel Rønholt

Neel er skuespiller og kendt fra mange danske film og serier. Til hverdag kan man følge Neels sjove liv på Instagram hvor hun ærligt deler sin hverdag som mor, skuespiller og kone. På YouTube har Neel NIPSkanalen med sine kollegaer Julie Ølgaard og Laura Christensen.

Følg Neel på Instagram

Pernille Lotus

Pernille er mor til to, kæreste med Thomas og Direktør for CUBE. Hun har været iværksætter og selvstændig inden for online business de sidste 15 år. Hun bruger en del tid på at meditere og anvender dette værktøj til at kunne finde ro og balance i et utrolig hektisk liv.

Følg med på Pernilles Instagram

Rillo Schwartz

Rillo har en bachelor I e-business og administration. Til daglig danner hun par med sanger, Lukas Graham som hun har to børn med: Viola og Billy. Rillo er kæmpe fortaler for at vi skal passe på miljøet og værner om det bæredygtige liv - noget hun allerede er ved at lære sine børn i en ung alder.

Følg Rillo på Instagram