Tilmed dig

22. august 2021 gør vi for andet år i træk Danmark Lyserød i motionens tegn. Kom med og gå eller løb til fordel for brystkræftsagen.

Mere end 4.500 deltagere gik eller løb sammen hver for sig for Støt Brysterne i 2020. Den succes vil vi gerne gentage.

Tilmeld dig Brysternes Motionsdag og dyrk nærvær og fælleskab med dine veninder, din mor, din søster eller dine kolleger, mens I støtter op om brystkræftsagen. Alle kan være med – om du går eller løber, er i form eller ej. Tag hinanden under armen, få gang i kroppen, skab hyggeligt samvær og støt op om en god sag.  

Motionsdagen er virtuel
Så deltag selv eller saml dit eget hold af dem, du gerne vil være sammen med på dagen, vælg selv jeres rute og skab jeres eget unikke event, hvor I sammen er aktive, hygger og viser jeres opbakning til dem, der har brystkræft tæt inde på livet. Enten som patient eller pårørende. Hele overskuddet går til Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelses tre indsatsområder: forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Start en personlig Facebook indsamling

Mangler du ekstra motivation til at yde mere, kan du oprette en personlig Facebook indsamling til fordel for brystkræftsagen. Her kan du opfordre dine venner, familie og kollegaer til at bakke op. Alle beløb tæller – uanset om de er små, store eller skæve.

Et motionsfællesskab på Facebook

Bliv en del af vores virtuelle fællesskab. Tilmeld dig Facebook-begivenheden ’Brysternes Motionsdag’. Her deler vi inspirerende og praktisk information om eventen, konkurrencer fra vores hovedsponsor og meget mere.

Vi står sammen over hele Danmark!

Hvert år rammes knap 5.000 kvinder af brystkræft, som er den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder i Danmark. Se hvor mange tilmeldte, der støtter op, på Det Lyserøde Danmarkskort.

Tak til vores hovedsponsor Estée Lauder og vores sponsorer Newline og Libresse