Vi går og løber sammen i hele landet

10. september 2023

Vil du gå eller løbe en dejlig tur til fordel for brystkræftsagen? Igen i år inviterer vi dig med til en fantastisk dag i brystkræftsagens ånd, når vi afholder Brysternes Motionsdag!

Motionsdagen samler alle, der har lyst til at støtte op om brystkræftpatienter og deres pårørende. Her kan alle bryster deltage. Vi dyrker motion for de små, store, skæve og lange bryster – og alt derimellem. Bliv en del af fællesskabet og vær med til at sprede god stemning i den vigtige sags tjeneste.

Sådan deltager du

Du vælger selv din rute, tidspunkt på dagen, og om du ønsker at gå eller løbe. Vælg mellem:

  • 2,5 km gang
  • 5 km gang
  • 5 km løb
  • 10 km løb

Tilmeld dig alene eller saml et hold af venner, familie eller kollegaer. Ønsker du som virksomhed at tilmelde dig og dine kollegaer i samlet flok med samlet fakturering, så tilmeld jer under ”Firmatilmelding” længere nede på denne side.

Det får du

Skal du være helt med på den nyeste Støt Brysterne-mode, kan du tilkøbe årets lækre t-shirt produceret specielt til anledningen af vores tekstilpartner, Newline. T-shirten bliver sendt til dig i midten af august. Sådan udstråler vi sammenhold og fællesskab, når vi går og løber sammen! Med din tilmelding sender vi dig desuden en digital opvarmning, så du bliver maks varm til motionsdagen, samt spændende konkurrencer og fordele fra vores sponsorer.

Måske du har lyst til at samle venner, familie eller kollegaer til en lille sammenkomst med velfortjente friske forsyninger efter jeres gå-/løbetur? We got you covered! Du kan nemlig vælge at tilkøbe flot, lyserød pynt til jeres event, så I kan gøre dagen ekstra hyggelig.

Early Bird-fordele

Psst… De første 3.500, der køber en billet inkl. t-shirt til Brysternes Motionsdag i hele landet eller på Charlottenlund Travbane, får en Early Bird-gave fra vores hovedsponsor, Estée Lauder Companies.

Vil du ovenikøbet have fingrene i vores sprøde Early Bird-tilbud, hvor du sparer 10% på din billet? Så tilmeld dig inden 1. juni!
OBS: Rabatten er fratrukket prisen, når du tilmelder dig.

  • Early Bird-pris med T-shirt: 279 kr.
  • Early Bird-pris uden T-shirt: 144 kr.

Firmatilmelding

Skal dit firma være med til Brysternes Motionsdag? Nu har du og dine kollegaer en fantastisk mulighed for at styrke jeres interne fællesskab og samtidig støtte en god sag! Udskift den stive arbejdsuniform med behageligt træningstøj og skab plads til hyggesnak, grin og inspirerende samtaler med dine kollegaer i den friske natur. 

Til Brysternes Motionsdag samles I om et fælles mål og styrker jeres teambuilding! Samtidig kan I forbedre medarbejdertrivslen og skabe en sundere arbejdsplads, hvor der sættes fokus på motion og velvære. Lav f.eks. jeres eget lille event med drikkevarer og snacks som den perfekte afslutning på jeres gå- eller løbetur. 

Du kan let tilmelde dig sammen med dine kollegaer og blive faktureret samlet. Med firmatilmeldingen kan du sende et personligt link til dine kollegaer, som gør det muligt for dem at vælge rute, t-shirt-størrelse og andre personlige præferencer. 

Tilmeld jer her, hvis I vil gøre en forskel for både jeres firma og for brystkræftsagen

Din støtte gør en forskel

Al overskuddet fra salg af billet, t-shirt og tilkøb går ubeskåret til Støt Brysternes og Kræftens Bekæmpelses arbejde med at forebygge og behandle kræft samt yde støtte til patienter og pårørende. Med din tilmelding er du med til at gøre en vigtig forskel. Når vi går og løber sammen, kan det mærkes.

Vi glæder os til at have dig med!

De varmeste hilsner
Støt Brysterne

Du kan også deltage fra Charlottenlund Travbane

Ønsker du i stedet at deltage i vores lyserøde event på Charlottenlund Travbane, hvor vi samles til en festlig dag med musik, underholdning og motion til fordel for brysterne? Så kan du tilmelde dig her.

Har du spørgsmål?

I tilfælde af spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Brysternes Motionsdag, Støt Brysterne.

Tlf.: 35 25 35 13
Email: brystdag@cancer.dk
Web: www.stoetbrysterne.dk

Du kan læse mere om, hvordan Kræftens Bekæmpelse behandler dine personoplysninger i vores Privatlivspolitik her.