Vi går og løber sammen på Charlottenlund Travbane

10. september 2023

Så går det løs! Brysternes Motionsdag nærmer sig med hastige skridt, og du er inviteret!

Igen i år samles vi til en festlig dag med fuldt fokus på samvær og glæde. Vi liner op med musik, dans, underholdning, aktiviteter, godt humør og naturskønne omgivelser – helt perfekt til en gå- eller løbetur i brystkræftsagens tjeneste <3

Brysternes Motionsdag samler alle, der har lyst til at støtte op om brystkræftpatienter og deres pårørende. Her kan alle bryster deltage. Vi dyrker motion for de små, store, skæve og lange bryster – og alt derimellem. Bliv en del af fællesskabet og vær med til at sprede god stemning i den vigtige sags tjeneste.

Sådan deltager du

Du vælger selv længden på din rute, ligesom du selv vælger, om du ønsker at gå eller løbe. Vælg mellem:

  • 2,5 km gang
  • 5 km gang
  • 5 km løb
  • 10 km løb

Tilmeld dig alene eller saml et hold af venner, familie og/eller kollegaer. Ønsker du som virksomhed at tilmelde dig og dine kollegaer i samlet flok med samlet fakturering, så tilmeld jer under ”Firmatilmelding” længere nede på denne side.

Det får du

Med i din billet får du en goodiebag med bl.a. produkter fra Støt Brysternes sponsorer. Skal du være helt med på den nyeste Støt Brysterne-mode, kan du tilkøbe årets lækre t-shirt produceret specielt til anledningen af vores tekstilpartner, Newline. T-shirt får du udleveret sammen med dit startnummer, når du ankommer til travbanen. Sådan udstråler vi sammenhold og fællesskab, når vi går og løber sammen!

Early Bird-fordele

Psst… De første 3.500, der køber en billet inkl. t-shirt til Brysternes Motionsdag i hele landet eller på Charlottenlund Travbane, får en Early Bird-gave fra vores hovedsponsor, Estée Lauder Companies.

Vil du ovenikøbet have fingrene i vores sprøde Early Bird-tilbud, hvor du sparer 10% på din billet? Så tilmeld dig inden 1. juni!

  • Early Bird-pris med t-shirt: 328 kr.
  • Early Bird-pris uden t-shirt: 193 kr.

Det sker på travbanen

Dagen igennem vil der blive taget varmt hånd om dig af vores skønne værter og opvarmer. Glæd dig til, at vi løfter sløret for navnene! På travbanen finder du forskellige sjove aktiviteter og konkurrencer. Du kan også få tanket energidepoterne med lækker mad og drikke bl.a. fra vores Joe & The Juice-stande.

Foreløbigt program for dagen*

9:30: Pladsen åbner
9:30-12:00: Udlevering af startnummer og t-shirt
10:20: Velkomst
10:30: Opvarmning for løbere
10:45: Startskuddet lyder for 10 km løbere
11:00: Startskuddet lyder for 5 km løbere
12:15: Opvarmning for walkere
12:30: Startskuddet lyder for 5 km walkere
13:00: Startskuddet lyder for 2,5 km walkere
15:30: Pladsen lukker

*Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Firmatilmelding

Skal dit firma være med på travbanen? Nu har du og dine kollegaer en fantastisk mulighed for at styrke jeres interne fællesskab og samtidig støtte en god sag! Udskift den stive arbejdsuniform med behageligt træningstøj og skab plads til hyggesnak, grin og inspirerende samtaler med dine kollegaer i den smukke Charlottenlund-natur.

Til Brysternes Motionsdag samles I om et fælles mål og styrker jeres teambuilding! Samtidig kan I forbedre medarbejdertrivslen og skabe en sundere arbejdsplads, hvor der sættes fokus på motion og velvære. 

Du kan let tilmelde dig sammen med dine kollegaer og blive faktureret samlet. Med firmatilmeldingen kan du sende et personligt link til dine kollegaer, som gør det muligt for dem at vælge rute, t-shirt-størrelse og andre personlige præferencer. 

Tilmeld jer her, hvis I vil gøre en forskel for både jeres firma og for brystkræftsagen

Din støtte gør en forskel

Al overskuddet fra salg af billet, t-shirt og tilkøb går ubeskåret til Støt Brysternes og Kræftens Bekæmpelses arbejde med at forebygge og behandle kræft samt yde støtte til patienter og pårørende. Med din tilmelding er du med til at gøre en vigtig forskel. Når vi går og løber sammen, kan det mærkes.

Vi glæder os så meget til at se dig!

De varmeste hilsner og på gensyn
Støt Brysterne

Det er desværre ikke tilladt at tage hund med til arrangementet af hensyn til de andre deltagere.

Du kan også deltage fra din egen placering

Ønsker du i stedet at deltage fra din egen placering og gå en selvvalgt rute lige dér, hvor det passer dig? Så kan du tilmelde dig her.

Har du spørgsmål?

I tilfælde af spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Brysternes Motionsdag, Støt Brysterne.

Tlf.: 35 25 35 13
Email: brystdag@cancer.dk
Web: www.stoetbrysterne.dk

Der tages fotos og video på dagen

Vi gør opmærksom på, at der ved Brysternes Motionsdag 10. september på Charlottenlund Travbane vil blive taget billeder og video, som benyttes i markedsføringen af motionsdagen de kommende år (max 5 år fra indsamlingstidspunktet) - f.eks. på Støt Brysternes hjemmeside, tilmeldingssiden på Sportstiming og Støt Brysternes sociale medier. Ønsker du ikke at være med på billederne, bedes du skrive til Brysternes Motionsdag på brystdag@cancer.dk senest 7. september 2023.

Du kan læse mere om, hvordan Kræftens Bekæmpelse behandler dine personoplysninger i vores Privatlivspolitik her.