Indsamlingsugen

206.770 kr. til brystkræftsagen

Mød de 14 fantastiske ambassadører, der fra 25. september til 1. oktober stod sammen om at samle penge ind til brystkræftsagen. De er alle influencers på sociale medier – men flere er også kendt fra TV, radio, sport- eller modeverdenen.

Alt fra personlige historier, auktioner, udlodninger af skønne præmier og møder med  brystkræftpatienter fyldte deres kanaler og er med til, at de fik indsamlet hele 206.770 kr. til Støt Brysterne og de knap 5.000, der hvert år får konstateret brystkræft. 

Når vi står sammen, kan det mærkes. 

Andrea Mikkelsen

Andrea Mikkelsen er stifter af Patteriet, hvor hun laver og sælger keramikkopper formet som en kvindes overkrop. Gennem sin keramik hylder Andrea kvindekroppen og viser, at ingen bryster, navler eller kroppe er ens. Alt dette deler hun ud af på sin Instagram and.krea. Andrea er uddannet digital konceptudvikler og er selvlært keramiker.

Følg Andrea på Instagram

Christine Egholm

Christine Egholm, også kaldet Acie, beskriver sig selv som mor, kone, forfatter, M.Sc., kaffedrikker, bolignørd og tidsoptimist. På sin blog og Instagram deler hun blandt andet ud af erfaringer om livet som mor, karriereambitioner, shopping og indretning.

Følg Christine på Instagram

Christina Wedel

Christina Wedel har arbejdet med styling for tv-programmer, magasiner og privatpersoner i over 30 år. Hun laver tøj til dejlige kvinder i alle størrelser med en enestående fornemmelse for både moden og for menneskers ikke altid ukomplicerede forhold til tøj. I starten af juli 2021fik i Christina konstateret brystkræft, som hun nu er færdigopereret fra og er pt. midt i kemobehandlinger. 

Følg Christina på Instagram

Fie Frøling

Fie Frøling beskriver sig selv som livsnyder. På sin profil deler hun ærligt ud af sit familieliv gennem æstetiske og smukke billeder. Hun elsker indretning og boligstyling. Fie bor i Næstved med hendes mand og deres to børn.

Følg Fie på Instagram

Jon Daniel Edlund

Jon Daniel Edlund blev kendt, da han var med i Den Store Bagedyst i 2018, hvor han nåede hele vejen til finalen. Siden da har han delt ud af sit liv og sine opskrifter på Instagram, ligesom han har virksomheden “Jons Madklub”, hvor han kombinerer sine interesser for mad, events og formidling.

Følg Jon på Instagram

Maria Vestergaard

Maria Vestergaard er forretningskvinde, mor og ikke mindst opskriftsudvikler. Siden 2015 har hun drevet det online univers mariavestergaard.dk., hvor hun ligesom på Instagram deler ud af inspiration inden for madlavning og fødevarer. Maria er desuden medstifter af Collab Management.

Følg Maria på Instagram

Mascha Vang

Mascha Vang er en dansk blogger, tv-personlighed, model og realitystjerne. Hun deler ud af sit liv på Instagram, hvor mere end 230.000 følger med. Hun er lige nu aktuel i Vild Med Dans.

Følg Mascha på Instagram

Maya Droem

Maya Lützhøft er uddannet sygeplejerske, kostvejleder, coach & personlig træner. Derudover er hun blogger og instagrammer, hvor hun deler ud af sit arbejde med selvkærligt vægttab og livsstilsændringer. Hun bor i Århus, når hun ikke er ude og rejse verden rundt, som er hendes helt store passion.

Følg Maya Droem på Instagram

Nanna Skovlund

Nanna har uddannet sig til lægelig- og fysioterapeut og eksamineret personlig træner. Hun har opbygget virksomheden Coach by Skovlund, hvor hun hjælper særligt unge kvinder ml. 18-35 med at opnå en bedre forståelse for kost, træning og vigtigst af alt - dem selv.

Følg Nanna på Instagram

Rebecca Laudrup

Blogger, influencer og forfatter Rebecca Laudrup er SoMe & Community Manager og desuden forfatter til bogen “Jeg finder altid hjem”. Bogen fortæller åbent om det at vokse op som Michael Laudrups datter og finde sig tilrette som en, der går sine egne veje. Gennem sin profil giver Rebecca sine følgere et indblik i sit liv som mor, forretningskvinde og i ægteskabet med sin mand.

Følg Rebecca på Instagram

Rosa Kildahl

Rosa Kildahl blev kendt, da hun var med i Den Store Bagedyst i 2017. Året efter var hun deltager i Vild med Dans. Rosa driver til dagligt firmaet H20 Branding og deler ud af sit liv på Instagram, som foredragsholder og gennem sin Youtube-kanal “Rosa uden filter”.

Følg Rosa på Instagram

Sabinasverden

Sabina Therese Haysen er SoMe-konsulent, stylist og kreativ iværksætter. Hun deler ud af sit liv og sin kreativitet på Instagram. Sabina har en af Danmarks største DIY-blogs, sabinasverden, der er hjem for hendes ideer, kreative boligdrømme og inspiration. 

Følg Sabinasverden på Instagram

Jernmor.dk

Stine Billy har bloggen og Instagramprofilen Jernmor.dk, hvor hun deler ud om karriere, jura friluftsliv og familieliv. Med bloggen Jernmor.dk deler Stine gode råd og historier om livet i spændingsfeltet mellem lederjob, mor, parforhold og alt det, livet ellers indebærer. Udover arbejdet som advokat og arbejdet med Stines profiler, har hun desuden podcasten Taeltilti sammen med lillemorblog og Voksenguiden.

Følg jernmor.dk på Instagram

Sus Living

Susan Mogensen inspirerer gennem sit kreative, holistiske univers på Instagram. Her deler hun alt fra familieliv til tanker om og gode råd til bæredygtighed. Susan bor på Amager med sin mand og tre børn.

Følg Sus Living på Instagram