Vind en Toyota

Kræftens Bekæmpelse afholder i forbindelse med Støt Brysterne kampagnen en telefon/SMS gættekonkurrence om en hovedpræmie:

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Selected i farven Metal Stream og med sort stofindtræk.

Værdi af præmien er 283.990 + metallak 7.490 = 291.480 kr.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Rammer for konkurrencen

Kræftens Bekæmpelse anvender overskuddet fra gættekonkurrencen til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning og forebyggelse af brystkræft samt støtte til patienter og pårørende, der er ramt af brystkræft.

Gættekonkurrencen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, Tlf. 35257540.

Der kan deltages i gættekonkurrencen fra den 8. september til 14. september 2018. Det koster 150 kroner + alm. sms-takst at deltage.

Vinderen udtrækkes den 14. september 2018 kl. 8.30 af Link Mobility.

Der trækkes lod blandt alle de rigtige svar. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på NOVA samme dag ca. kl.8.45. Udleveringen af præmien sker efter aftale med vinderen.

Betingelser for deltagelse

For at deltage i gættekonkurrencen skal man være fyldt 18 år. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte ved Link Mobility og Kræftens Bekæmpelse og deres husstand må ikke deltage.

Kræftens Bekæmpelse har opnået tilladelse til sms gættekonkurrencerne fra Spillemyndigheden den 14. august 2018.

Ansatte i Toyota-organisationen og deres familier samt Toyotas samarbejdspartnere kan ikke deltage i lodtrækningen.

I forbindelse med sms-deltagelse i gættekonkurrencen gemmer Kræftens Bekæmpelse deltagernes mobiltelefonnumre, for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Det sker i overensstemmelse med Bekendtgørelse af lov om markedsføring §6, stk. 2. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten STOP til 1422.