Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået besked

Vind et gavekort på 6.000 kr. til det smukke Hotel Vejlefjord

Uanset om du er til kur og spabehandlinger, en lækker middag eller måske et romantiske ophold, så er det skønne Hotel Vejlefjord noget for dig.

Deltag i konkurrencen og vind gode oplevelser efter eget valg for 6000 kr., i smukke omgivelser på ”Slottet i skoven” – Hotel Vejlefjord. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelses dato.

Vinderen af et gavekort til Hotel Vejlefjord er: Kirsten, Rødekro

Betingelser Vejlefjord konkurrence

Konkurrencen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, Tlf. 35257540. 

Det er koster kun almindelig sms-takst at deltage i konkurrencen. Du kan deltage i perioden fra 20. august til 13. december 2018. 

Vinderen udtrækkes blandt alle deltagere den 14. december 2018 kl. 12.00 af Kræftens Bekæmpelse. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter, og udlevering sker efter aftale med vinderen.

Betingelser for deltagelse

Alle over 18 år, har mulighed for at deltage i konkurrencen. Der fraskrives dog ved deltagelse 14 dages fortrydelsesret. Ansatte ved Kræftens Bekæmpelse og deres husstand må ikke deltage. 

I forbindelse med sms-deltagelse i konkurrencen gemmer Kræftens Bekæmpelse mobiltelefonnumre for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Det sker i overensstemmelse med Bekendtgørelse af lov om markedsføring §6, stk. 2. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten KBSTOP til 1422.

Bemærk

Det kræver et dansk mobilabonnement at kunne deltage i konkurrencen.