GÅ/LØB event for Støt Brysterne 2021

22. august 2021 gentager vi successen og gør Danmark Lyserød i motionens tegn. Kom med og gå eller løb til fordel for brystkræftsagen.

Mere end 4.500 deltagere gik eller løb sammen hver for sig for brysterne i 2020. Den succes vil vi gerne gentage. Derfor afholder vi et GÅ/LØB event for Støt Brysterne søndag den 22. august 2021. Denne gang håber vi, at eventen bliver en kombination af mindre fysiske lokations rundt omkring i Danmark og virtuelt som i år, således at alle kan være med.

Du kan allerede nu forhåndstilmelde dig eventen. Du betaler ikke for billetten endnu, men bliver derimod en af de første til at modtage mere information omkring eventen. F.eks. hvornår tilmeldingen åbner med betaling, hvordan eventen kommer til at foregå, og hvilken goodiebag og T-shirt du forhåbentlig kan få fingrene i ved næste års event. Vi håber, at du vil være med!

Alt overskud fra billet- og produktsalg går ubeskåret til Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelses tre indsatsområder forskning, forebyggelse og patientstøtte.