Sådan kan din virksomhed deltage på Lyserød Lørdag

Brystkræft rammer 1 ud af 9 kvinder, og med din deltagelse i Lyserød Lørdag, er du med til at gøre en stor indsats for brystkræftpatienter og deres pårørende.

Deltag i Lyserød Lørdag den 9. oktober 2021, så er du med i den store landsdækkende lyserøde indsamlingsfest, hvor vi i fællesskab kan bevise, at det kan betale sig at gøre noget godt.

Du bestemmer selv, hvad du vil arrangere på Lyserød Lørdag. Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter hvor f.eks. omsætning, overskud eller billetindtægter doneres til brystkræftsagen - og alle beløb gøre en forskel.

Her er der nogle forslag til hvad du kan gøre:

  • Donere en procentdel af din omsætning på Lyserød Lørdag eller fra hele uge 40
  • Sætte 'lyserøde' priser på udvalgte varer/produkter og donere beløbet
  • Afholde auktion over varer, gavekort eller behandlinger og donere beløbet
  • Købe årets Lyserød Lørdag sløjfedisplay og videresælge sløjferne.
  • Pynt din butik op med flotte lyserøde materialer
    Find inspiration her

Vær med til Lyserød Lørdag. Når vi står sammen, kan det mærkes.

Idékatalog

Download idékataloget og find kreativ og sjov inspiration til din Lyserød Lørdag.

Erhvervsfolder

Download erhvervsfolderen og læs kort om Lyserød Lørdag; hvorfor du som erhvervsdrivende skal være med, hvilke fordele der er og hvordan du kan gøre ugen endnu mere festlig.

Mediepartnere 2021

Lyserød Lørdag har samarbejder med flere lokalaviser i Danmark. Læs mere og se om der er et mediesamarbejde med lokalavisen i din by.

Logo

Lyserød Lørdag logo – gratis i uge 39 og 40

Når din virksomhed deltager i Lyserød Lørdag, kan du gratis benytte Lyserød Lørdag logo på udvalgte elementer og medier i din markedsføring i hele uge 39 og 40 eller på Lyserød Lørdag den 9. oktober.

Du får adgang til årets logo, når du tilmelder dig eventen.

Markedsføring på det lyserøde Danmarkskort

www.støtbrysterne.dk og www.lyserødlørdag.dk kan du se det lyserøde Danmarkskort, der viser alle de aktiviteter, der sker i forbindelse med Lyserød Lørdag. Når du tilmelder dig, kommer din virksomhed også på Danmarkskortet. Din aktivitet bliver dermed synlig, og folk har mulighed for at bakke op om de mange Lyserød Lørdag aktiviteter.

Lyserød Lørdag materialer

Pynt din virksomhed op med Lyserød Lørdag materialer, så du vækker opsigt og tiltrækker besøgende.

Køb f.eks. Lyserød Lørdags store eller lille oppyntningspakke, der bl.a. indeholder balloner, flag, streamers, vimpler og plakater. Eller køb årets sløjfedisplay, T-shirts til dine ansatte, indpakningskit, muffinsforme og meget mere.

Når du køber materialer og produkter i webshoppen, støtter du samtidig brystkræftsagen.

Lyngby

Line Barklund er Citykoordinator i Handelsforeningen i Kongens Lyngby. Hun glæder sig over, hvordan Lyserød Lørdag samlede byen - både butikker, lokale og udefrakommende gæster - under de lyserøde faner sidste år.

Østerbro

2018 var året, hvor en københavnsk handelsforening for første gang meldte sig under de lyserøde faner på Lyserød Lørdag. Dette blev initieret af bestyrelsesformand i Østerbro Handelsforening, Peter Koldby fra Koldby Optik på Østerbrogade.

Frivillige, erhverv og handelsstandsforening i tæt samarbejde

I storcenteret, på hovedgaden og i butikkerne. Uanset hvilken retning øjet så, var der lyserødt. For i Lyngby havde frivillige, Handelsforeningen og Lyngby Storcenter sammen meldt sig under den lyserøde fane. Og det kunne mærkes.

Inspiration

Kun fantasien sætter grænser for hvordan din virksomhed kan deltage i Lyserød Lørdag og samle ind til brystkræftsagen. Her er nogle ideer, du kan bruges i hele uge 40 eller på Lyserød Lørdag 9. oktober.

Indbetalinger

Du skal indbetale beløbet fra dine aktiviteter på Lyserød Lørdag.

Det indsamlede beløb skal overføres til nedenstående konto eller MobilePay. Husk at notere virksomhedsnavn og by i kommentarfeltet.

Bank:
Reg. nr.: 3001
Kontonr.: 00 10 45 49 99

MobilePay:
45 92 36

Vær venligst opmærksom på, at donationer på Lyserød Lørdag ikke er fradragsberettiget.