Derfor skal din virksomhed deltage

Deltag i Lyserød Lørdag den 6. oktober 2018, så er du med i den store landsdækkende Støt Brysterne kampagne med Kræftens Bekæmpelses logo i ryggen.

Du bestemmer selv, hvad du vil arrangere på Lyserød Lørdag. Der er uendelige muligheder for aktiviteter hvor f.eks. omsætning, overskud eller billetindtægter doneres til brystkræftsagen. Og alle beløb gøre en forskel.

Med Lyserød Lørdag kan du give dine kunder en anderledes oplevelse, ligesom der kan være specielle lyserøde tilbud, der øger omsætningen. Du kan pynte op med flag, balloner, plakater og vimpler, så din aktivitet bliver endnu mere synlig. Lyserød Lørdag kan tiltrække nye kunder, og samtidig viser du tydeligt, at din virksomhed gør en forskel i kampen mod brystkræft.

Ved at deltage i Lyserød Lørdag kan du med festlige aktiviteter og events skabe god stemning og markedsføre både din forretning og by - samt være med til at gøre en forskel!

Logo

Lyserød Lørdag logo – gratis i hele uge 40

Lyserød Lørdag er en landsdækkende aktivitet under Støt Brysterne, hvor frivillige og det lokale erhvervsliv har mulighed for at bakke op om brystkræftsagen.

Når din virksomhed deltager i Lyserød Lørdag, kan du gratis benytte Lyserød Lørdag logo på udvalgte elementer og medier i din markedsføring i hele uge 40 eller på Lyserød Lørdag 6. oktober. Hent logoet her  – og se, hvor du er velkommen til at bruge logoet.

Inspiration

Kun fantasien sætter grænser for hvordan din virksomhed kan deltage i Lyserød Lørdag og samle ind til kampen mod brystkræft. Her er nogle ideer, du kan bruges i hele uge 40 eller på Lyserød Lørdag 6. oktober.

Deltag med din virksomhed Tilmeld dig nu