Derfor er det vigtigt at virksomheder deltager

Brystkræft rammer 1 ud af 9 kvinder, og med din deltagelse i Lyserød Lørdag, er du med til at gøre en stor indsats for, at ingen bryster skal have kræft.

Deltag i Lyserød Lørdag den 5. oktober 2019, så er du med i den store landsdækkende lyserøde fest, og du har mulighed for at anvende Lyserød Lørdag logoet i hele uge 40.

Du bestemmer selv, hvad du vil arrangere på Lyserød Lørdag. Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter hvor f.eks. omsætning, overskud eller billetindtægter doneres til brystkræftsagen. Og alle beløb gøre en forskel.

Med Lyserød Lørdag kan du give dine kunder en anderledes oplevelse, ligesom der kan være specielle lyserøde tilbud, der øger omsætningen. Du kan pynte op med flag, balloner, plakater og vimpler, så din aktivitet bliver endnu mere synlig. Køber du din oppyntning hos os, så går overskuddet også til brystkræftsagen.

Ved at deltage i Lyserød Lørdag kan du med festlige aktiviteter og events skabe god stemning og markedsføre både din forretning og by - samt være med til at gøre en forskel og bakke op om at ingen bryster skal have kræft.

 

Logo

Lyserød Lørdag logo – gratis i uge 40

Lyserød Lørdag er en landsdækkende aktivitet under Støt Brysterne, hvor frivillige og det lokale erhvervsliv samt foreningsliv har mulighed for at bakke op om brystkræftsagen.

Når din virksomhed deltager i Lyserød Lørdag, kan du gratis benytte Lyserød Lørdag logo på udvalgte elementer og medier i din markedsføring i hele uge 40 eller på Lyserød Lørdag 5. oktober. Få logoet tilsendt, når du tilmelder dig eventen. Tilmelding åbner ultimo maj.

Regionalt eller national deltagelse

Såfremt I er en detailkæde, internetvirksomhed, producent, grossist eller distributør eller anden virksomhed, som gerne vil deltage i Lyserød Lørdag på et regionalt eller landsdækkende niveau, bedes I kontakte Lyserød Lørdag sekretariatet for en videre dialog. Sekretariatet kan kontaktes på lyseroedloerdag@cancer.dk eller på 35 25 35 12 på hverdage mellem kl. 9 og 15.

Bemærk at det kun er i uge 40 at Lyserød Lørdag logoet må benyttes.

Lyserød Lørdag materialer

Pynt din virksomhed op med Lyserød Lørdag materialer, så du vækker opsigt og tiltrækker besøgende.

Køb f.eks. Lyserød Lørdags store eller lille oppyntningspakke, der bl.a. indeholder balloner, flag, streamers, vimpler og plakater.  Eller køb årets sløjfedisplay,T-shirts til dine ansatte, indpakningskit, muffinsforme og meget mere.

Når du køber materialer og produkter på webshoppen, støtter du samtidig brystkræftsagen.

Alle Lyserød Lørdag materialer og produkter kan købes fra slutningen af august i vores webshop.

Markedsføring på det lyserøde Danmarkskort

www.støtbrysterne.dk og www.lyserødlørdag.dk finder du fra september det lyserøde Danmarkskort, der viser alle de aktiviteter, der sker i forbindelse med Lyserød Lørdag. Hvis du tilmelder dig, kan din virksomhed også komme på Danmarkskortet. Din aktivitet bliver dermed synlig, og folk har mulighed for at bakke op om de mange Lyserød Lørdag aktiviteter.

Tilmelding åbner ultimo maj

Inspiration

Kun fantasien sætter grænser for hvordan din virksomhed kan deltage i Lyserød Lørdag og samle ind til kampen mod brystkræft. Her er nogle ideer, du kan bruges i hele uge 40 eller på Lyserød Lørdag 5. oktober.