Lyserød Lørdag materialer og produkter

Pynt din virksomhed op med Lyserød Lørdag materialer, så du vækker opsigt og tiltrækker besøgende. Køb f.eks. Lyserød Lørdags store eller lille oppyntningspakke, der bl.a. indeholder balloner, flag, streamers, vimpler, plakater m.m. Eller køb årets sløjfedisplay eller flotte t-shirts til dine ansatte.

Når du køber Lyserød Lørdag materialer og produkter i vores webshop, støtter du samtidig brystkræftsagen.

Der er masser af muligheder for at skabe lyserødt blikfang og tiltrække kunder: Køb oppyntningspakken og skab det ultimative lyserøde univers eller køb materialerne separat. 

Materialerne på billedet er fra årets store pakke, og den økologiske sorte T-shirt kan købes seperat.

Alle materialer kan købes i vores webshop nu, og hele overskuddet fra salget af materialer går til brystkræftsagen.

Årets fine Lyserød Lørdag sløjfe 2022. Køb displayet med 30 sløjfer og sælg dem i butikken. Sløjfen er beregnet til at sætte på tøjet og markerer brystkræftsagen på fineste vis. Hver sløjfe koster 25 kr.

Skab blikfang i din butiks vinduer med de fine oppyntningsmaterialer.

Der er masser af muligheder for at skabe lyserødt blikfang og tiltrække kunder: Køb oppyntningspakken og skab det ultimative lyserøde univers eller køb materialerne separat. Her ses også årets Lyserød Lørdag sløjfe i displayet samt Lyserød Lørdag T-shirten i hvid, som er fremstillet i økologisk bomuld..

Alt overskud fra salget af materialer går til brystkræftsagen.

Giv kunderne den ultimative lyserøde oplevelse og køb indpakningskit med silkepapir, gaveposer, silkebånd og klistermærker.

Skab blikfang med de seje Lyserød Lørdag veste:-)

Vestene kan enten købes seperat, eller indgår som  en del af indholdet i den store oppyntningspakke.

Alt kan købes i vores Webshop nu.

Årets Lyserød Lørdag sløjfe 2022

Fin lyserød sløjfe dekoreret med guld-tekst "Vi står sammen". Sløjfen sættes på tøjet med en lille påmonteret sikkerhedsnål. Både sløjfen og emballage er produceret i genanvendt materialer. Sløjfen koster 25 kr pr. stk., og kommer i et lille smart display med 30 sløjfer i.

Displayet kan sættes på disken eller stå i butikken - og som netbutik kan du f.eks. vælge at sende en sløjfe med pr. ordre.

Prisen for et display er 750 kr. inkl. moms, og hele overskuddet går til brystkræftsagen. Når du har solgt sløjferne i displayet, har du ingen udgifter haft, men til gængæld gjort en stor forskel for sagen.