Lyserød Lørdag materialer og produkter

Pynt din virksomhed op med Lyserød Lørdag materialer, så du vækker opsigt og tiltrækker besøgende. Køb f.eks. Lyserød Lørdags store eller lille oppyntningspakke, der bl.a. indeholder balloner, flag, streamers, vimpler, plakater m.m. Eller køb årets sløjfedisplay eller flotte t-shirts til dine ansatte.

Når du køber materialer og produkter på Webshoppen, støtter du samtidig brystkræftsagen.

Alle Lyserød Lørdag materialer og produkter kan købes ultimo august i vores webshop.

Giv kunderne den ultimative lyserøde oplevelse og køb indpakningskit med silkepapir, lille gavepose og klistermærker. Silkesløjfen i display kan stå på disken og videresælges for 20 kr. Afslut handlen med en Lyserød Lørdag pose.

Skab blikfang i dit vindue eller i selve butikken med de fine sølv foliebogstaver formet som ’Lyserød Lørdag’. Bogstaverne er en del af indholdet i den STORE oppyntningspakke. Ballonerne bruger alm. luft og der medfølger ’sugerør’ til oppustning.

Der er masser af muligheder for at skabe lyserødt blikfang og tiltrække kunder: Køb oppyntningspakken og skab det ultimative lyserøde univers eller køb materialerne separat. Alt overskud fra salget af materialer går til brystkræftsagen.

Klæd dine ansatte på med de fine T-shirts ’Together’. Pris 129 kr.