Det kan du som frivillig

Kun fantasien sætter grænser – du kan, hvad du vil.

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at lave sjove og anderledes events, eller du kan være med til at aktivere det lokale erhvervsliv. Det har stor betydning for brystkræftsagen, at så mange frivillige bakker op om Lyserød Lørdag og samler ind til sagen.

Som frivillig kan man vælge forskellige roller på eventen. Rollerne kan naturligvis kombineres, og du bestemmer selv, i hvilket omfang du vil deltage.

Byarrangør

Din primære rolle som byarrangør er at introducere Lyserød Lørdag for det lokale erhvervsliv og inspirere dem til at deltage. Erhvervslivet bestemmer selv, hvordan de vil deltage i Lyserød Lørdag, men du kan bidrage med gode idéer til, hvordan de kan indsamle penge til brystkræftsagen og samtidig selv få fordele af at deltage.

Som byarrangør kan du gratis rekvirere foldere rettet mod erhvervslivet samt et eksemplar af de materialer, erhvervslivet kan købe til oppyntning. Begge dele kan medbringes, når du henvender dig til erhvervslivet for at fortælle om Lyserød Lørdag.

Tilmeld dig som arrangør her på sitet fra slutningen af maj, og kom ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du kan læse endnu mere om arrangørrollen, bestille materialer, blive inspireret, få din by på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget andet.

Eventarrangør

Som eventarrangør på Lyserød Lørdag har du mulighed for at afholde en eller flere aktiviteter i dit lokalområde. Du har frie rammer til at lave lige præcis den aktivitet, som du tror, vil kunne skabe opmærksomhed og indsamle penge til brystkræftsagen. 

Tilmeld dig som arrangør her på sitet fra slutningen af maj, og kom ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du kan læse endnu mere om arrangørrollen, bestille materialer, bliver inspireret, få dit arrangement på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget mere.

Inspiration

Lyserødt jubilæum i Kano- og Kajakklubben Nord

Siden 2009 er Furesøen hvert år på Lyserød Lørdag blevet badet i lyserød.

Stor succes for Lyserød Tennislørdag

Lyserød Tennislørdag er et helt nyt koncept for fundraising til fordel for brystkræftsagen fik sin vellykkede debut i Hørsholm Rungsted Tennisklub.

Pink Karate på Lyserød Lørdag

I oktober måned 2018 trænede medlemmerne af karateklubben Shingoryu i Nakskov med lyserødt bælte.