Invitér til Pink Party og støt brystkræftsagen

Vil du være med til at afholde den sjoveste og mest betydningsfulde lyserøde velgørenhedsmiddag for dine venner og/eller familie? Invitér til Pink Party – en hyggelig dag med dem, du holder af, til fordel for Lyserød Lørdag og Støt Brysterne.

Tag dine venner og/eller familie under armen og arrangér et Pink Party på Lyserød Lørdag, 9. oktober 2021. Samtidig med, at I får en sjov fest, samler I penge ind til de knap 5.000 kvinder, der hvert år får konstateret brystkræft.

Planlæg dit Pink Party

Det kræver ikke det store at gøre en forskel, og du kan selv vælge, hvor mange kræfter du ønsker at lægge i planlægningen af din lyserøde dag. Det er dog overordnet en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring bl.a. antal deltagere, prisen for at deltage, mad og drikke samt underholdning med f.eks. præmier sponsoreret af de lokale butikker eller deltagerne.

Særligt i år er det vigtigt, at du grundet corona sørger for, at dit arrangement overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger – både hvad angår afstand, håndhygiejne og antal deltagere.

Hent en kort vejledning med inspiration til din planlægning af Pink Party.

Har du spørgsmål til Pink Party?

Kontakt Lyserød Lørdag for at høre mere om Pink Party.

E-mail: lyseroedloerdag@cancer.dk