Stor succes for Lyserød Tennislørdag

Et helt nyt koncept for fundraising til fordel for brystkræftsagen fik sin vellykkede debut i Hørsholm Rungsted Tennisklub.

Ideen til konceptet kom fra en aprilsnar, hvor Danske Tennisveteraner omtalte lyserøde tennisbolde. På en rejse til USA fandt Mogens Drehn fra tennisklubben ud af, at der faktisk findes lyserøde tennisbolde, og så tog han initiativ til at lave et event til fordel for brystkræftsagen gennem Lyserød Lørdag. Søs Stadil fra Danske Tennisveteraner var med på ideen, og stewardesse og tennisspiller Elsebeth Schønau sørgede for at indkøbe de lyserøde tennisbolde på en tur over Atlanten. 

Den lyserøde tennislørdag startede om eftermiddagen med lyserøde bobler og et fællesfoto af de festligt klædte spillere. Turneringen var for sjov med forskellige med- og modspillere, men der blev slået hårdt til de lyserøde bolde.  I ventetiden mellem spillerunderne benyttede mange sig af lejligheden til at købe lyserød merchandise. Svedbånd til pande- eller håndled og håndklæder kunne erhverves i lyserødt. 

Efter tennisturneringen blev der nydt en dejlig middag med præmieuddeling til vinderne af turneringen og for det bedste lyserøde outfit. Mere end 30 sponsorer havde bidraget med donationer, som enten blev vundet i et lotteri eller solgt på auktion. Spændingen var stor og kinderne lyserøde, når der blev budt på f.eks. leje af sommerhuse, gavekort til eksklusive middage eller en lyserød skijakke. Alle deltagerne fik et gavekort til sportsbutikken Z & Match med hjem, og mange gik hjem med flotte gevinster eller gode køb. 

Overskuddet blev over 30.000 kr. Et imponerende resultat opnået af de generøse sponsorer og de glade deltagere, som havde en festlig lørdag.

Download vejledning til Lyserød Tennislørdag