21-09-2018

Mød Michelle

På trods af sit brystkræftforløb har Michelle formået at færdiggøre sin uddannelse, og kan nu kalde sig kræftfri. Det er fantastisk!
Støt Brysterne - Mød Michelle

På trods af sit brystkræftforløb har Michelle formået at færdiggøre sin uddannelse, og kan nu kalde sig kræftfri. Det er fantastisk!

”Det er 16 måneder siden jeg fik en besked der vendte op og ned på hele mit liv. ‘Du har brystkræft’. Brystkræft? Jeg er 23 år gammel, det får man da ikke i den alder?

Men jo, det gør man! Og hvor finder man bare ud af, hvor skønt det er at være i live, og hvor meget man bare ikke ønsker at miste det her liv! Og det gør, at man får uanede kræfter, og man kæmper med alt, hvad man har inden i sig, også selvom man ikke har mere tilbage, og man klinger sig fast til det sidste lille håb, der er tilbage, om at alting nok skal gå.

OG det gjorde det! For jeg står her i dag, 100 pct. KRÆFTFRI. Jeg gjorde det! Jeg er endelig fri, og jeg har det fantastisk. Jeg er blevet opereret 3 gange. Og selvom alt var forfærdeligt og så ud til ingen ende at tage, så formåede jeg stadig at få færdiggjort min uddannelse som reservedelsrådgiver dagen før min anden kemo.

I oktober sidste år midt i den værste tid, sagde jeg og min mand ja til hinanden foran vores familie, og vi er næsten lige flyttet ind i vores drømmehus.
Hvis jeg skulle give andre i min situation et råd, så skulle det være: at uanset hvor sort det hele ser ud, så find noget positivt og fokuser på det.

Tak til Michelle for at dele sin rørende historie med os. Vi ønsker dig alt godt fremover.

Læs også om Vibeke: "Vi har grinet og grædt sammen"

Af Sundhed.dk Sidst ændret 21.09.2018
Fordi ingen bryster skal have kræft Støt nu