Om Støt Brysterne kampagnen

Støt Brysterne er en af de mest succesfulde fundraising bevægelser i nyere tid. Moderigtigt merchandise med stærke brands i ryggen, solid sponsoropbakning, Radio dækning på NOVA samt en fantastisk indsats af frivillige har været medvirkende årsag til, at der er blevet indsamlet mere end 156 mio. støttekroner til kampen mod brystkræft i kampagnens levetid (13 år).  

Kræftens Bekæmpelse vil vinde kampen mod brystkræft gennem forskning, forebyggelse og patientstøtte. Vi bekæmper den mest udbredte kræftform blandt kvinder sammen med de brystkræftramte og deres pårørende, som der i endnu højere grad er fokus på i dette års kampagne end tidligere. Vi har en sag som danskerne gerne vil tage del I og gerne vil dele med omverdenen. Antallet af personer, der dør af sygdommen har på grund af forskningen været faldende gennem de seneste 10-15 år.

Brystkræft rammer ikke kun kvinder – det rammer hele familien og omgangskreds, så mænd, børn, venner, veninder m.v. må meget gerne være med på sidelinjen – hvilket de også gerne vil. En af de gennemgående følelser for den ramte og de berørte er at de føler sig  handlingslammede og de ville ønske de kunne gøre noget.

Derfor opfordrer vi alle ramte og berørte til at vi kæmpe sammen under kampagne-sloganet

LAD OS KÆMPE SAMMEN

Læs om brystkræft

Se hvordan du kan støtte brystkræftsagen