• Dansk Dermatologisk Selskab

  Dansk Dermatologisk Selskab er den videnskabelige organisation for dermato-venerologer i Danmark oprettet i 1899 og organiseret under de Læge Videnskabelige Selskaber (LVS).

  Selskabets formål er at fremme dermato-venerologien, herunder at oplyse og fremme viden om hudsygdomme hos danskerne.

   

 • TrygFonden

  TrygFonden er en fond, der arbejder for at skabe mere tryghed i Danmark. TrygFondens mission er at bidrage til, at danskerne kan tage ansvar for egen og andres tryghed.

  TryghedsGruppen er hovedejer i forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden, som varetager TryghedsGruppens almennyttige arbejde.

 • Kræftens Bekæmpelse

  Kræftens Bekæmpelse er Danmark største sygdomsbekæmpende organisation og Danmarks største patientforening. Foreningens tre hovedområder er forskning, forebyggelse samt rådgivning og støtte til kræftpatienter og deres pårørende.

 • Miiskin

  Miiskin Aps støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med tidlig opsporing af modermærkekræft. Med app’en Miiskin kan du med billeder følge din hud og modermærker og opdage forandringer, som du skal være opmærksom på.

  Downlad app’en på www.miiskin.com i Appstore og Google Play.

  Miiskin støtter Kræftens Bekæmpelse arbejde med at forebygge kræft i huden med 17 kr. pr. solgt Premium Abonnement. Som medlem af Kræftens Bekæmpelse sparer du 20 %, hvis du lader dit abonnement af appen Miiskin fortsætte efter de 30 dages gratis prøveperiode. Læs mere her: https://miiskin.com/kb/