TRÆD TIL

Kræftens Bekæmpelse er blevet inviteret med, når Tour de France kommer til Danmark 1.-3. juli 2022. Under overskriften TRÆD TIL hylder vi alle de hjælperyttere, der er så afgørende – uanset om man kører med i verdens hårdeste cykelløb eller er i et kræftforløb. Vi hylder de pårørende, frivillige, forskere og rådgivere, der træder til og skaber håb for alle berørt af kræft.

TRÆD TIL-cykeltrøje

Træd til for alle berørt af kræft ved at købe denne unikke TRÆD TIL-cykeltrøje, som er specielt designet til dette års Tour de France.

Byd og vind fede cykeloplevelser

Er du cykelfan? Og vil du have fingrene i en unik oplevelse eller noget unikt cykelgrej doneret af stjerneryttere som Michael Mørkøv, Mattias Skjelmose, Christopher Juul-Jensen eller INEOS-rytterne?

Karavane og Fanpark

Vi deltager i karavanen forud for Tour-feltet, hvor vi hylder pårørende, frivillige, forskere og rådgivere, der træder til for kræftramte. I Fanparken oplyser vi om - med sjove aktiviteter - hvordan kræft kan forebygges.

Frivillige

Forud for Tour-starten 1. juli og særligt langs etaperne og i start- og målområderne vil flere frivillige synliggøre Kræftens Bekæmpelse og vores arbejde med forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte.

Mørkøv som ambassadør

Med som ambassadør har vi verdens bedste hjælperytter, Michael Mørkøv, som tilbage i 2007 mistede sin far til kræft. Han ved, hvor vigtigt det er med støtter, og derfor træde han til for Kræftens Bekæmpelse.

Det går din støtte til

Patient- og pårørendestøtte

Kræftens Bekæmpelse tilbyder gratis rådgivning og støtte til kræftpatienter, pårørende og efterladte. Patientstøtteafdelingen har stor fokus på at hjælpe kræftpatienter til at få et samlet og godt patientforløb.

Forebyggelse

Hvert tredje kræfttilfælde kan forebygges med den viden, vi har i dag. Vi arbejder derfor på at fortælle, hvordan de gode forebyggelsesråd kan omsættes til konkret adfærd, der mindsker risikoen for kræft.

Forskning

Forskning redder liv. Derfor arbejder vores forskere for at sikre, at kræft opdages tidligere, at behandlingerne gøres mere skånsomme og personlige, og at flere overlevere har et godt liv på den anden side af diagnosen.

Støt nemt og hurtigt via MobilePay