05-07-2020

Den sociale ulighed skal mindskes nu!

Tiden er kommet for Alliancen mod Social Ulighed i Sundheds første stormøde 11. august 12.00-16.15. Nu skal det være slut med de uforpligtende snakke, der skal konkrete initiativer på bordet. Alliancens partnere skal på mødet diskutere over 50 initiativer, der skal bidrage til at mindske den sociale ulighed i sundhed.

På mødet kommer deltagere fra regioner, kommuner, sundheds- og socialområdet, arbejdsmarkedet, idrætslivet, patientforeninger og sundhedsforskning m.fl

Vi er stolte af, at sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke skyder dagen i gang med et inspirationsoplæg, og at Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm vil sætte tal på uligheden i sundhed. Derudover kommer professor Pernille Tanggaard Andersen og gør os klogere på, hvordan uligheden i sundheden begynder, og hvordan det påvirker vores muligheder som borgere.

I alliancen tror vi på, at vi ved at samle kræfterne om konkrete tilgange til uligheden kan gøre en forskel. Alliancen står åben for endnu flere partnere. Uligheden skal mindskes nu!

Find programmet for dagen her

Af Jeff Zimmert Foged Sidst ændret: 05.07.2020