28-04-2022

Foredrag om ulighed og netværksarrangement på Folkemødet 2022

Få en guidet tour i hvor ulighed i kræft opstår, og hvordan den reproduceres og mød dine kollegaer og samarbejdspartnere, som også arbejder med ulighed i sundhed.

På årets Folkemøde inviterer Kræftens Bekæmpelse alliancepartnerne til en guidet tour i form af et foredrag og efterfølgende netværksmøde­­ ved Susanne Oksbjerg Dalton, professor i Kræftens Bekæmpelses Forskningscenter og COMPAS Dansk Forskningscenter for Lighed i Kræft. Foredraget og netværksmødet finder sted:

Torsdag 16. juni kl. 12:00-13:15,
Kræftens Bekæmpelses telt, Skomagerstræde 1A


Få en guidet tour i hvor ulighed i kræft opstår, og hvordan den reproduceres

Susanne Dalton vil i sit foredrag fokusere på social ulighed i kræft, da forskningen har vist, at social ulighed gennemsyrer hele kræftforløbet. Uligheden har både betydning for patienternes chancer for at overleve kræftsygdommen, men har også betydning for livet efter endt behandling. Som en del af foredraget vil der være fokus på de faktorer, som har betydning for ulighed i kræft, og hvordan social ulighed opstår og reproduceres i sundhedsvæsenet.

Efter foredraget kl. 12:45-13:15 afvikler Kræftens Bekæmpelse et netværksmøde for alliancens partnere og øvrigt interesserede. Der vil til arrangementet blive serveret et let måltid.

For tilmelding til netværksarrangementet kontaktes Mathias Nielsen (matn@cancer.dk) med navn og organisation på de, som deltager.

Af Mathias Nielsen Sidst ændret: 28.04.2022