Støttet af

UNG KRÆFT PÅ FOLKEMØDET

Ung kræft var igen i år til Folkemøde på Bornholm for at lave larm om det at være ung og have kræft! <3

Igen i år var Ung kræft sammen med ni skønne frivillige afsted til Bornholm for at larme på Folkemødet. Det var tredje gang, vi var med på øen for at sprede kærlighed, viden og nedbryde tabuer om det at være ung og have kræft!

Vi er mega stolte over, at vi i år indtog Folkemødet med både kunst, musik, billeder og ord. Vi brugte lejligheden til at skyde vores nye kampagne ’JEG ER I LIVE’ i luften, og lavede Live Art ved en gavl i Skomagerstræde.

FANG OS

Følg med på Twitter, Facebook og Instagram, når vi krammer Folkemødet på Bornholm den 16.-19. juni. 
#ungkræft #jegerilive #duerikkealene #fuckkræft #fm16

KONTAKT OS

Kampagneleder Marianne Glynstrup // 51 88 82 19 // maglyn@cancer.dk

UNG KRÆFT LIVE ART     


Hver dag på Folkemødet laver en flok unge fra Ung kræft Live Art ved en gavl i Skomagerstræde. Penselføreren på eventet er dejlige Mina Paasche – kunstner og ung kræftoverlever, der med smukke og ærlige strøg fortolker Ung kræfts budskaber i kunsten.


Ung kræft inviterer alle Folkemødets gæster til at gribe en pensel og hjælpe os med at udsmykke vores lærreder med kunst, ord og kærlighed. Kom og hør de unges historier. Kom og lav kunst med os - og vær med til at bakke de unge kræftramte op i deres ønske om at sætte et ungt og kreativt aftryk på den sundhedspolitiske dagsorden.

Sted: Skomagerstræde ved pladsen
Deltagere: Kunstner og kræftoverlever Mina Paasche sammen med unge kræftoverlevere fra Ung kræft

JEG ER I LIVE                  


Jeg er kræftramt, men jeg er ikke min kræftsygdom. Jeg er et helt menneske med en historie og identitet: Jeg er ung. Jeg er ven. Jeg er kæreste. Jeg er kreativ. Jeg er aktiv. Jeg er målrettet. JEG ER I LIVE.

JEG ER I LIVE er Ung kræfts nye kampagne. Her fortæller otte inspirerende og modige unge, hvordan deres kræftsygdom har påvirket deres syn på det at leve. Oplev kampagnen gennem ærlige billeder og budskaber. Mød vores unge og bliv inspireret, rørt og høj på livet. Mød os på gågaden i Allinge til en krammer og en snak <3

Sted: Kirkepladsen og gågaden i Allinge
Deltagere: Unge kræftoverlevere fra Ung kræft

Ingen ung med kræft skal føle sig alene. Kom og mød vores unge og hør deres budskaber.

KOM OG BLIV INSPIRERET, RØRT OG HØJ PÅ LIVET SAMMEN MED OS! VI SES I ALLINGE <3