Ung kræft i
27-01-2017

Oplæg med præst, rundvisning og snak

Ung kræft i Skive har haft besøg af en præst. Hun holdt oplæg og fortalte om sit arbejde. Det var en aften, som satte gang i tankerne og følelserne.

Pernille. Ildsjæl i Skive:

"I Ung kræft Skive-gruppen har vi haft besøg af præst Edith Susanne Troelsgaard. Hun er præst på et hospice og fortalte om sit arbejde dér og gav os til sidst en rundvisning på Hospice Limfjord. Inden oplægget stod den på sammenskudsgilde, hvor alle havde en ret med, så den stod bl.a. på frikadeller, kartoffelsalat, pastasalat, lasagne og salat. Spørg om vi blev mætte. Uhm det var godt."

Jannie. Gruppeleder i Skive:

"Og hvorfor besøg af en præst? Vi har en "meningsmåling" i vores Facebookgruppe, hvor folk kan skrive ønsker til arrangementer, og der var flere, der havde ønsket at få besøg af en præst. Men hvordan "finder" man så lige en præst? Nu ligger det sådan, at min dreng går til minikonfirmand for tiden, så jeg valgte at spørge præsten dér, om hun kunne være interesseret i at besøge os en dag. Det ville hun egentlig gerne, men hun vidste ikke lige umiddelbart, hvordan hun skulle gribe det an. Derfor anbefalede hun mig at kontakte Edith Susanne, som er ansat på Hospice Limfjord og derigennem har meget kontakt til kræftpatienter og deres pårørende. Så derfor endte det med hende. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet af aftenen, men hun var enormt interessant at høre på, og hun bragte nogle gode og relevante emner op. En meget interessant aften, som satte gang i tankerne og følelserne..."

Du kan finde Skives Facebookgruppe her og finde andre aktiviter i vores kalender her

Af Ung Kræft Sidst ændret 27.01.2017