Ung kræft i
21-05-2019

Ung kræft på Folkemødet

Igen i år drager vi til Folkemødet på Bornholm. Vores program byder både på strømpe-strik, dans & DJ og fortællinger om at få kræft som ung. Kig forbi!

Syv unge, som har eller har haft kræft, er klar til at tage til Folkemødet på Bornholm. De glæder sig til at dele, hvad de har på hjerte og til at snakke med dig og alle de andre.

Her får du et indblik i vores events:

Vi fejrer livet med dans
Vi inviterer til dans. Vi vil vise, at selvom man er ung og har kræft, så er det helt okay at have det sjovt, feste og flirte. Og i Ung kræft tør vi godt danse, selvom det er lidt trist. DJ Sara Vita leverer danseglad musik, og Bornholms Mosteri sørger for lidt lækkert at drikke. Vi deler også ”Du er ikke alene” t-shirts ud til alle.

Alle er velkomne, uanset om man vrikker stille og roligt med hofterne eller kaster sig ud i en jive.

Tid og sted: Torsdag den 13. juni kl. 15.45-16.00 i Kræftens Bekæmpelses telt N1.

Strik strømper til unge med kræft
Ung kræft uddeler velkomstpakker til alle unge med kræft. De indeholder nyttig viden og små gaver. Pakkerne giver de unge en følelse af, at de ikke er alene♥ Til pakkerne i 2020 vil vi bl.a. putte et par hjemmestrikkede strømper i. Men vi har brug for hjælp. Kan du strikke strømper? Og vil du gøre en forskel for unge med kræft? Så kig forbi vores telt. 

Mens du strikker, vil unge med kræft fortælle, hvordan det er at blive syg som ung, og hvordan et par hjemmestrikkede strømper kan betyde alverden for en, som er alvorligt syg.

Vi sørger for garn og strikkepinde, men du er også velkommen til at tage dit eget med. 

Det er helt okay, hvis du ikke bliver færdig med strømperne. Der er helt sikkert en anden, som kan strikke videre på dem. Du må også gerne komme forbi om søndagen og aflevere de færdigstrikkede strømper til os eller sende dem med posten.

Hvis du ikke kan strikke, men bare vil høre mere om kræft og ungdomsliv, er du også velkommen.

Tid og sted: Lørdag den 15. juni kl. 16.30-17.15 i Kræftens Bekæmpelses telt N1.

Sådan så vi ud til Folkemødet sidste år! Klar til snak og spørgsmål...

Unge med kræft inviterer til dialog: Spørg os om alt
Vi skal turde tale om det, der er svært. Kom og hør fire unge med kræft, når de deler deres historier. Hvordan er det at få kræft som ung? Hvordan er man en god ven til en ung med kræft eller anden alvorlig sygdom? Vi er her, fordi vi vil nedbryde tabuer om kræft og starte en dialog. Formen er uformel, og alle spørgsmål er velkomne.

Tid og sted: Fredag den 14. juni kl. 15.15-16.00 i Kræftens Bekæmpelses telt N1.

Tatoveringer og hej i gaden!
Kig forbi og få en tatovering med et stærkt statement fx "fuck kræft" eller "jeg er i live." Ligesom de andre år kan du også finde os, når vi går rundt i Allinges gader, hvor vi er klar på snak og spørgsmål.

Vi holder til i Kræftens Bekæmpelses telt (N1). Vi glæder os til at se dig :) 

Kig forbi og få en Ung kræft-tatovering!
Af Iben Bøgh Nielsen, projektleder i Ung kræft Sidst ændret 21.05.2019