Få hjælp af vores arvespecialister

Kontakt vores arvespecialister

At skrive testamente kan gøres enkelt. Vi kan hjælpe dig med at finde en advokat eller et notarkontor i dit nærområde.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores arvespecialister, hvis du har generelle spørgsmål om arv og testamente eller bare har brug for et godt råd.

Ring til os på 35 25 75 81 kl. 9-15 og spørg efter advokat Charlotte Hjeds. Du kan også sende en mail til arv@cancer.dk.

Få tilskud til at oprette dit testamente

Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling af testamentet. Donerer du en del af din arv til Kræftens Bekæmpelse, kan du få dækket op til 5.000 kr.af omkostningerne til advokaten. Ring og hør mere på tlf. 35 25 75 81 eller send en mail til arv@cancer.dk.

Så nemt kan du betænke Kræftens Bekæmpelse i dit testamente

1.

Find en advokat. Kræftens Bekæmpelse kan hjælpe med at finde en i dit nærområde. eller du kan finde en på 'Det gode testamente':

Find en lokal advokat

2.

Giv en gave til kræftsagen i dit testamente. De fleste vælger at efterlade en procentdel af arven. Andre efterlader et bestemt beløb eller ting. Du kan vælge, om din gave skal gå til et særligt formål, fx kræftforskning.

3.

Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling af testamentet.

Vi behandler dit testamente med fortrolighed

Når et menneske vælger at testamentere til Kræftens Bekæmpelse respekterer vi dit privatliv og håndterer naturligvis dit valg med stor diskretion.

Få vores arveguide Bestil nu