Vil du hjælpe flere mænd med at overleve kræft?

Hver dag rammes 63 mænd i Danmark af kræft. Kræft er den hyppigste dødsårsag blandt mænd i Danmark, men du kan hjælpe flere til at overleve. I løbet af de seneste 10 år er der samlet set sket en stigning af antallet af nye kræfttilfælde på 18 % for mænd.

Kun sammen kan vi ændre udviklingen. Støt nu, og gør en forskel.

Når du støtter Mand Det Nytter, giver du et vigtigt og meget værdsat bidrag til forskningen i mænd og kræft. Du gør en forskel for alle mænd i Danmark. På forhånd tak for din støtte; dermed kan flere mænd overleve deres kræftdiagnose og få et godt liv efter kræft.

Støt via betalingskort

Støt med et valgfrit beløb via betalingskort. Din støtte er fradragsberettiget op til 16.600 kr.

Støt via sms

Send en sms med teksten MAND til 1422, så støtter du med 50 kr. En let og hurtig måde at støtte mænd med kræft.

  

Kend de 7 tegn på kræft

Lær de 7 tegn på kræft at kende. Kræft der opdages tidligt kan helbredes, så det nytter at reagere tidligt. De 7 tegn er en del af den Kræftens Bekæmpelses indsats for at forebygge kræft.

Henrik fik stråleterapi

I 2018 fik Henrik Randløv Jørgensen kræft i tungen. Det blev begyndelsen på et år med kræftbehandling ad to omgange. Hårdest var strålebehandlingerne, som skal forebygge tilbagefald, og som var smertefulde og ubehagelige. I dag er kræften væk, men Henrik lever fortsat med senfølger.

Frygt for tilbagefald

For tre år siden fik Mads Holm Iversen diagnosen nyrekræft. Han var 46 år gammel og far til tre drenge. Heldigvis er han kræftfri i dag, og hans fremtidsudsigter er gode. Men ud af kræftforløbet er vokset et nyt problem: frygten for tilbagefald.

Mænd og kræft

Vis alle nyheder
Hjælp flere mænd med at overleve kræft Støt nu