Mænd med kræft skal leve - ikke blot overleve

19 pct. af de midler som vi indsamler går til at hjælpe og støtte kræftpatienter og deres pårørende - både under og efter deres sygdom.

Det vigtige arbejde er du med til at støtte, når du støtter Kræftens Bekæmpelse!

Du kan få gratis hjælp og rådgivning

I 2019 var landets kræftrådgivninger og Kræftlinjen i kontakt med flere end 102.000 kræftpatienter og pårørende

Gratis rådgivning - Kræftens Bekæmpelse tilbyder gratis rådgivning til alle kræftpatienter og pårørende mere end 40 steder i landet. 

Kræftrådgivninger - I vores kræftrådgivninger kan du tale med professionelle rådgivere, møde andre med kræft eller bare komme forbi og drikke en kop kaffe. Du kan deltage i netværksgrupper, dyrke motion eller andre aktiviteter. Alle tilbud er gratis.

Særlige tilbud til mænd - I mange af vores kræftrådgivninger er der et eller flere tilbud særligt til mænd. Hør nærmere i din lokale kræftrådgivning

Kræftlinjen - Kræftlinjen er et gratis tilbud til patienter og pårørende. På Kræftlinjen kan du tale med professionelle rådgivere – enten online eller ved at ringe gratis til 80 30 10 30

Cancerforum.dk - Cancerforum.dk er et gratis online tilbud, som fungerer som mødested for forskellige grupper – bl.a. mænd med kræft.

Når du støtter Mand det nytter, går dine penge bl.a. til disse patientstøtteprojekter:

Tilbud til mænd

I mange af Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger har vi tilbud rettet særligt til mænd med kræft. Det kan f.eks. være netværksgrupper og mentorordninger. Kontakt din lokale kræftrådgivning for at høre mere.

Ditliv

Ditliv er til dig, der selv vil handle for at få et bedre liv med og efter kræft. Her kan du finde viden og øvelser om kost, søvn, bevægelse og tanker.

Cancerforum

Få råd, vejledning og støtte fra andre kræftramte mænd, som forstår dine udfordringer som kræftramt.

Hjælp flere mænd med at overleve kræft Støt nu