Gå til sygdomsliste

Ansøgning om Kræftens Bekæmpelses legat

Legatet kan kun modtages én gang.

Oplysningerne som indtastes er for personen, som ansøger.
Dvs. at hvis et barn søger, er det barnets oplysninger, der skal tastes.

Ansøger KategoriRegion:

Køn

Civilstand:

Beskæftigelse

Kræftens Bekæmpelse har brug for nedenstående oplysninger for at kunne behandle ansøgningen og have mulighed for at udbetale legatet.
Ved manglende oplysninger, kontaktes ansøger af Kræftens Bekæmpelse. Hvis Kræftens Bekæmpelse ikke har hørt noget i ½ år, bliver ansøgningen inkl. evt. bilag slettet.
Hvis legatet tildeles, opbevarer Kræftens Bekæmpelse CPR.nr, navn, kategori, om pårørende har fået legatet og udbetalingsdato, da man kun har mulighed for at modtage legatet én gang. Øvrige oplysninger vil blive slettet efter højst 1½ år (inden den 1. juli i året efter tildelingen af legatet, af hensyn til revision af regnskabet for Kræftens Bekæmpelse). I henhold til bogføringslovens krav vil oplysninger vedr. udbetalinger dog blive opbevaret i 5 år.
Ved afslag på legatansøgning gemmes ansøgningen inkl. bilag i ½ år, så der er mulighed for at få uddybet afslaget og evt. fremsende nye oplysninger for yderligere behandling.
Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik kan læses på www.cancer.dk/privatlivspolitik
Ved spørgsmål til Kræftens Bekæmpelses behandling af oplysninger, kan sekretariatet kontaktes på pps-sekretariat@cancer.dk eller tlf. 35 25 74 81 eller Kræftens Bekæmpelses Data Protection Officer på dpo@cancer.dk. Hvis jeg er utilfreds med Kræftens Bekæmpelses behandling af mine oplysninger, har jeg mulighed for at kontakte Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk eller tlf. 33 19 32 00.

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter