Om Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling

Landsindsamlingsdagen er en dag, hvor danskerne sætter bekæmpelse af kræft på dagsordenen

I 2021 var ca. 2.700 frivillige og ca. 14.000 indsamlere med til at samle over 41 mio. kr. ind ved Landsindsamlingen. Alle der er involveret i Landsindsamlingen har en væsentlig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats indenfor forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv.

Vi vil gerne skabe sammenhæng mellem det fælles ønske der er om at bekæmpe kræft og den enkeltes grund til at være med i Landsindsamlingen. Derfor er der igen i 2022 mulighed for, at hver enkel indsamler kan vise sin grund til at samle ind. Alle indsamlere bliver opfordret til at skrive deres grund til at samle ind på et flag. Det kan fx være: ”Jeg fik hjælp” – ”For min mormor” – ”Jeg kender for mange” – ”Jeg savner hende” – ”Et liv uden kræft” osv.

Uanset hvad den enkelte indsamler vælger at skrive, har vi alle sammen en grund, og vi håber, du vil være med til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling.

Du har som indsamler din egen personlige grund til at samle ind. På den måde er du som indsamler med til at fortælle de mange gode grunde, der er til at samle ind og til at fortsætte kampen mod kræft.

Læs om "Vis flaget" kampagnen

Som kampagneleder skal du forberede Landsindsamlingen i dit lokale område og være med til at give indsamlerne en god oplevelse på selve dagen.

Når du støtter Kræftens Bekæmpelse, bidrager du til vores arbejde og er med til at gøre en forskel for de mange danskere, der bliver ramt af kræft og deres pårørende. Din støtte gør det muligt at forske i kræft og behandlingen af kræft, gør os bedre til at forebygge kræft og gør en forskel for mennesker ramt af kræft:

Det går din støtte til

Landsindsamlingen laver hvert år regnskab og får tilladelse til at samle ind:

Se landsindsamlingens regnskab og tilladelser