Gå til sygdomsliste

Privatlivspolitik

Baggrund

Kræftens Bekæmpelse (herefter ”Kræftens Bekæmpelse”, ”vi”, ”vores”), CVR nr. 55629013, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, er i henhold til databeskyttelseslovgivningen forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne privatlivspolitik redegør for vores indsamling af oplysninger, der identificerer eller kan identificere fysiske personer (herefter benævnt ”Personoplysninger”), og som indsamles af Kræftens Bekæmpelse i en række forskellige sammenhænge. Privatlivspolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvilke former for indsamlinger vi foretager. Privatlivspolitikken indeholder også en række andre oplysninger, som vi skal give dig.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger i henhold til de til enhver tid gældende regler, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle Personoplysninger, vi modtager.

Oplysninger, som vi indsamler, formål, grundlag, videregivelse og sletteregler

Vi indsamler Personoplysninger om dig i en række forskellige situationer. Læs mere nedenfor ved at klikke dig ind på den kategori, som du er interesseret i:
 

  • Brugere af vores hjemmesider

    f.eks. www.cancer.dk, www.frivllig.dk, www.cancerforum.dk og www.stafetforlivet.dk

     
    Vi indsamler din ip-adresse, når du bruger vores hjemmeside.
     
    Ip-adresserne indsamler vi via cookies i din browser. Læs mere om vores anvendelse af cookies, hvordan du selv kan bestemme hvilke cookies, der bruges og om vores regler for sletning ved at klikke på ’Cookiepolitik’ knappen, som ligger i bunden af alle vores sider og vælge ’Vis detaljer’.
     
    Dette gør vi for at optimere vores hjemmeside og sikre os, at du bliver præsenteret for det indhold, som vi vurderer er mest relevant for dig.
     
    Vores grundlag for denne indsamling er en legitim interesse i at optimere og forbedre vores hjemmeside efter dine behov, og vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.
     
    Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vores hjemmeside www.cancer.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html
     
    Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om dig ved anvendelse af vores hjemmeside
     
    Vi opbevarer informationerne i forskellige tidsrum. Du kan se hvor længe ved at klikke på ’Cookiepolitik’ knappen, som ligger i bunden af alle vores sider og vælge ’Vis detaljer’.

  • Modtagere af vores nyhedsbrev

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger, når du er modtager af vores nyhedsbreve:
     
    - Kontaktinformation
    - Adfærdsinformation (det vil bl.a. sige information om, hvorvidt du har åbnet nyhedsbrevet)
    - Interesser
     
    Dette gør vi for at kunne sende dig de ønskede nyhedsbreve. Vores grundlag for denne behandling er vores aftale med dig om at sende dig nyhedsbrevet og en legitim interesse i at behandle oplysninger om dine interesser og din adfærd, hvor vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.
     
    Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Vi gemmer din afgivelse af samtykke til at sende nyhedsbrevet i 2 år efter afmelding for efterfølgende at kunne dokumentere, at vi lovligt har udsendt nyhedsbrevet.
     
    Vi kan fra andre sammenhænge have dine personoplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve og vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller andet grundlag, som vi har.

  • Personer, som vi kontakter med henblik på indsamling

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om personer, som vi kontakter med henblik på indsamling:
     
    - Kontaktinformation
    - Interesser
     
    Disse oplysninger har vi indsamlet gennem databrokere og via træk i offentligt tilgængelige databaser.
     
    Vi indsamler disse oplysninger for at kunne henvende os til dig med henblik på at kunne indsamle midler til vores formål som organisation, som er at skabe opmærksomhed om kræftsagen. Vi arbejder for at færre får kræft, at flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.
     
    Vores grundlag for denne indsamling er en legitim interesse i at indsamle disse midler, og vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.
     
    Vi opbevarer informationerne i 2 år efter vores henvendelse.

  • Kunder i vores webshop på webshop.cancer.dk

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger, når du har registreret dig som kunde i vores webshop på webshop.cancer.dk eller foretaget et køb:
     
    - Kontaktinformation
    - Interesser
    - Købshistorik
     
    Dette gør vi for at optimere vores webshop og sikre os, at du bliver præsenteret for det indhold, som vi vurderer er mest relevant for dig og for at kunne behandle din ordre. Vores grundlag for denne behandling er vores købsaftale med dig og en legitim interesse i at behandle oplysninger om dine interesser, hvor vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.
     
    Vi deler dine informationer med vores samarbejdspartnere – du kan se en fuldstændig liste over disse her: https://www.cancer.dk/fordele/samarbejdspartnere/
     
    Vi sletter din købshistorik, dine kontaktoplysninger og dine interesse efter 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører.

  • Medlemmer af Kræftens Bekæmpelse

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om dig som medlem af Kræftens Bekæmpelse:
     
    - Kontaktinformation
    - Indmeldelsesdato
    - Medlemstype
    - Lokalafdeling
    - Betalingsinformationer
    - Medlemshistorik
    - Adfærdsinformation
    - Berigelse af kontaktinformation med husstandsstørrelse og andre variable
     
    Dette gør vi med henblik på at kunne håndtere dit medlemskab. Vores grundlag for denne behandling er vores aftale med dig om medlemskab og en legitim interesse i at behandle oplysninger, hvor vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.
     
    Der vil i visse situationer blive videregivet kontaktinformation om dig til vores frivillige til brug for konkrete events, f.eks. i forbindelse med indsamlinger m.v.
     
    Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vores hjemmeside www.cancer.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html
     
    Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om dig ved anvendelse af vores hjemmeside.
     
    Vi beholder disse Personoplysninger så længe du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, og vi sletter dem efter 5 år fra udgangen af det regnskabsår, hvor du måtte melde dig ud af Kræftens Bekæmpelse.

  • Køb af lodder i vores lotterier

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om dig, i forbindelse med køb af lodder i Kræftens Bekæmpelses lotterier:
     
    - Kontaktinformation
    - Kampagne historik
    - Betalingsinformationer
    - Adfærdsinformation
    - Berigelse af kontaktinformation med yderligere variable
     
    Dette gør vi med henblik på at afstemme og gennemføre lotterierne og herunder give direkte besked til vindere af en gevinst i lotteriet. Derudover for at kunne kontakte dig igen med henblik på at kunne indsamle midler til vores formål som organisation, som er at skabe opmærksomhed om kræftsagen. Vi registrerer også, hvis du har orienteret os om, at du ikke vil kontaktes på en specifik kontaktmulighed, f.eks. e-mail.
     
    Vores grundlag for denne indsamling af personoplysninger er, at du spiller med i Kræftens Bekæmpelses lotterier, og en legitim interesse i at indsamle disse personoplysninger, hvor vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.
     
    Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vores hjemmeside www.cancer.dk og fremgår af https://www.google.com/privacy.html
     
    Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om dig ved anvendelse af vores hjemmeside.
     
    Vi sletter dine data fire år efter du senest har spillet.

  • Bidragydere

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om dig, hvis du tidligere har ydet bidrag til Kræftens Bekæmpelse:
     
    - Kontaktinformation
    - Bidragshistorik
    - Bidragstype 
    - CPR-nummer, såfremt dette oplyses med henblik på skattefradrag
    - Kampagnehistorik
    - Interesser
    - Adfærdsinformation
    - Berigelse af kontaktinformation med yderligere variable
     
    Dette gør vi med henblik på at kunne håndtere dit bidrag og at kunne kontakte dig igen med henblik på at kunne indsamle midler til vores formål som organisation, som er at skabe opmærksomhed om kræftsagen. Vi registrerer også, hvis du har orienteret os om, at du ikke vil kontaktes på en specifik kontaktmulighed, fx email.
     
    Vores grundlag for denne indsamling er både vores aftale med dig om at du yder et bidrag til os og en legitim interesse i at indsamle disse midler, hvor vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.
     
    Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vores hjemmeside www.cancer.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

     
    Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om dig ved anvendelse af vores hjemmeside.
     
    Vi opbevarer oplysningerne i 5 år efter dit bidrag og i 3 år efter din seneste henvendelse. Det gør vi for at kunne leve op til reglerne om bl.a. bogføring og for at kunne dokumentere dit bidrag.

  • Personer, som opretter en indsamling igennem Kræftens Bekæmpelse

    Når du opretter en personlig indsamling igennem Kræftens Bekæmpelse, indsamler vi følgende kategorier af Personoplysninger om dig:
     
    - Kontaktinformationer
    - Oplysninger om indsamlingen (herunder din beskrivelse af indsamlingen, baggrunden for indsamlingen, indsamlingsmål, det indsamlede beløb mv.)
    - Billeder og video, som du uploader
    - Helbredsoplysninger og andre oplysninger om sociale eller private forhold, som du vælger at dele
    - IP-adresse
     

    Vi indsamler oplysningerne med henblik på, at kunne oprette, administrere og orientere dig om indsamlingen.
     
    Vores grundlag for behandlingen af dine oplysninger er enten dit samtykke, vores aftale med dig om din personlige indsamling eller vores eller tredjemands legitim interesse.
     
    Oplysninger om din indsamling, tekst, billeder og videoer, vil blive offentliggjort på https://knaek.cancer.dk/start samt de sociale medier, som du vælger at dele indsamlingen på. Du skal derfor være opmærksom på, at indsamlingen – og dermed dine personlige oplysninger - vil blive delt med mange mennesker. Du bør derfor ikke beskrive forhold, eller dele billeder og/eller videoer, som du ikke ønsker offentliggjort.
     
    Hvis du har sagt ja til det, kan du få vist indsamlingsnavn og beløb, i forbindelse med særlige tv-udsendelser f.eks. Knæk Cancer showet. I sådanne tilfælde videregiver vi disse oplysninger til tredjemand som angivet i samtykket, med henblik på, at oplysningerne kan vises i tv-udsendelsen.
     
    Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver vi ikke data om dig.
     
    Vi opbevarer oplysningerne i 3 år efter, at du har oprettet en indsamling. Det gør vi for at give dig mulighed for at kunne følge det akkumulerede resultat på din indsamling og for at kunne sikre os nødvendig dokumentation i tilfælde af at retskrav skal fastlægges, gøres gældende eller forsvares.
     
    Hvis du deler oplysninger om andre personer i forbindelse med din indsamling, skal du have deres samtykke, inden du deler oplysningerne.

  • Stafet for livet

    FIGHTERE OG DELTAGERE PÅ STAFET FOR LIVET

     
    I forhold til Kræftens Bekæmpelses elektroniske løsninger kan du kun tilmelde dig via stafetforlivet.dk og ikke via Stafet For Livet app’en. Stafet For Livet app’en er et spejl af de oplysninger, som er offentliggjort på stafetforlivet.dk.
     
    Der vil på stafetforlivet.dk og Stafet For Livet app’en kunne optræde navn, holdnavn og mail på deltagere samt billeder taget på stafetdagen. Med undtagelse af billeder og billedtekster offentliggøres der ikke Personoplysninger om fightere på stafetforlivet.dk eller i Stafet For Livet app’en.
     
    Denne privatlivspolitik omfatter Kræftens Bekæmpelses behandling af Personoplysninger generelt i forbindelse med, at du deltager som fighter eller deltager på Stafet For Livet.
     
    Personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig som deltager:
     
    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger, når du deltager i Stafet For Livet:
     
    - Kontaktinformationer
    - Deltagelseshistorik
    - Betalingsoplysninger
    - Stemningsbilleder (situationsbilleder)
    - Portrætbilleder og billedtekster (hvis du har givet dit samtykke
     
    Hvis du er tilmeldt som hold, er det kun et krav, at der fremgår navn og e-mail på den person, som tilmelder holdet, dvs. holdkaptajnen. Det er frivilligt, om du vil oplyse navn og e-mail på de øvrige deltagere på holdet.
     
    Personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig som fighter:
     
    - Kontaktinformationer
    - Deltagelseshistorik
    - Stemningsbilleder (situationsbilleder)
    - Portrætbilleder og billedtekster (hvis du har givet dit samtykke)
    - Helbredsoplysninger (din tilmelding som fighter, den gule Fighter T-shirt eller hvis du er udvalgt til at holde en fightertale)
     
    Formål med indsamlingen og behandlingen
     
    Vi indsamler og behandler Personoplysningerne om dig som fighter eller deltager for at kunne,
     
    - administrere din deltagelse i Stafet For Livet
    - give mulighed for donationer fra vores sponsorer, andre personer mv.
    - foretage evaluering af stafetten
    - synliggøre Stafet For Livet som årlig event, herunder kan billederne indgå i Kræftens Bekæmpelses årsrapporter, i materiale til Repræsentantskabsmødet mv.
    - kontakte dig i forbindelse med vores nyheder angående Stafet For Livet herunder information om personlige donationer, tænd et lys samt i forbindelse med vores almennyttige velgørende initiativer, f.eks. deltagelse i næste års Stafet For Livet, Landsindsamlinger, det frivillige arbejde eller i vores kampagner
     
    Deling af dine Personoplysninger:
     
    Deltagere:
    Vi videregiver dine personoplysninger, navn, email og billede (taget på stafetdagen), på vores hjemmesider, sociale medier mv. samt Stafet For Livet app’en.
     
    Vi overlader dine Personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som hjælper os med Stafet For Livet, f.eks. teknisk support, hostingvirksomheder, leverandørydelser mv.
     
    Fightere:
    Vi videregiver eventuelle billeder taget på stafetdagen på vores hjemmesider, sociale medier mv. samt Stafet For Livet app’en.
     
    Vi overlader dine Personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som hjælper os med af Stafet For Livet, f.eks. teknisk support, hostingvirksomheder, leverandørydelser mv.
     
    Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger
     
    Fightere:
    Vores grundlag for indsamlingen og behandlingen af dine følsomme Personoplysninger i forbindelse med din tilmelding er dit udtrykkelige samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a).
     
    Herudover, indsamler og behandler vi dine almindelige personoplysninger til vores legitime interesse i at synliggøre Stafet For Livet og for at udbrede Kræftens Bekæmpelses budskaber (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
     
    Vi indsamler, behandler og videregiver (videregivelse: offentliggørelse på vores hjemmesider, sociale medier mv.)  portrætbilleder, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a). Stemningsbilleder (situationsbilleder) indsamler, behandler og videregiver (videregivelse: offentliggørelse på vores hjemmesider, sociale medier mv.) vi på baggrund af din deltagelse som fighter i den gule fighter-t-shirt på Stafet For Livet (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra e).
     
    Deltagere:
    Vores grundlag for indsamlingen og behandlingen af dine Personoplysninger, er vores aftale med dig om din deltagelse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b) og vores legitime interesse i at behandle Personoplysninger for at synliggøre Stafet For Livet og for at udbrede Kræftens Bekæmpelses budskaber, herunder muligheden for sponsorater (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
     
    Vi offentliggør (videregiver) navn, holdnavn og mail på stafetforlivet.dk og i Stafet For Livet app’en. Dette gør vi på baggrund af vores legitime interesse i at synliggøre Stafet For Livet og for at udbrede Kræftens Bekæmpelses budskaber, herunder muligheden for sponsorater (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
     
    Herudover indsamler, behandler og videregiver (videregivelse: offentliggørelse på vores hjemmesider, sociale medier mv.) vi portrætbilleder, hvis du har givet samtykke hertil (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). Stemningsbilleder (situationsbilleder) indsamler, behandler og videregiver (videregivelse: offentliggørelse på vores hjemmesider, sociale medier mv.) vi på baggrund af vores legitime interesse i at synliggøre Stafet For Livet (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
     
    Varighed for behandlingen af dine Personoplysninger:
     
    Fightere:
    Vi opbevarer Personoplysningerne i 2 stafetsæsoner efter den stafetsæson du senest har deltaget i. Dette gør vi for at kunne kontakte dig i forbindelse med vores nyheder angående Stafet For Livet samt i forbindelse med vores almennyttige velgørende initiativer, f.eks. deltagelse i næste års Stafet For Livet, Landsindsamlinger mv.
     
    Stemningsbilleder (situationsbilleder)
    Vi opbevarer stemningsbilleder af fightere i 1½ år, idet vi anvender billederne til synliggørelsen af Stafet For Livet på vores hjemmeside stafetforlivet.dk og på vores sociale medier mv.
     
    Portrætbilleder
    Portrætbilleder slettes 5 år efter de blev taget. Samtykkeerklæringen beholdes i yderligere 3 år som dokumentation, hvorefter den slettes.
     
    Deltagere:
    Vi opbevarer Personoplysningerne i 5 stafetsæsoner efter den stafetsæson du senest har deltaget i. Dette gør vi for at kunne opfylde bogføringslovens krav om opbevaring af betalingsoplysninger.
     
    Hertil opbevarer vi dine Personoplysninger for at kunne kontakte dig i forbindelse med vores nyheder angående Stafet For Livet samt i forbindelse med vores almennyttige velgørende initiativer, f.eks. deltagelse i næste års Stafet For Livet, Landsindsamlinger mv. Disse oplysninger slettes efter 3 år.
     
    Med undtagelse af billeder og billedtekster slettes de personoplysninger, som fremgår på stafetforlivet.dk og Stafet For Livet app’en efter 1 år. Billeder af dig som deltager slettes som nævnt nedenfor.
     
    Stemningsbilleder (situationsbilleder)
    Stemningsbilleder kun af deltagere opbevarer vi i 3 år, idet vi anvender billederne til synliggørelsen af Stafet For Livet på vores hjemmeside stafetforlivet.dk og på vores sociale medier mv. Hvis der på stemningsbillederne både optræder fightere og deltagere opbevares oplysningerne kun i 1½ år af hensyn til fighteren.
     
    Portrætbilleder
    Portrætbilleder slettes 5 år efter de blev taget. Samtykkeerklæringen beholdes i yderligere 3 år som dokumentation, hvorefter den slettes.
     
     
    TÆND ET LYS
     
    Når mørket falder på, tænder vi lys til støtte for dem, der kæmper mod kræften eller til minde om dem, vi har mistet til kræft.
     
    Personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig som har tændt lys:
     
    - Kontaktinformationer
    - Betalingsoplysninger
    - Personlig hilsen til den person du støtter eller mindes
     
    Derudover indsamler og behandler vi navn på den person, du støtter eller mindes med dit lys.
     
    Formål med indsamlingen og behandlingen:
     
    Vi indsamler, behandler og videregiver Personoplysningerne om dig for at kunne tænde lys. Du kan vælge at tænde dit lys på selve stafetdagen eller via hjemmesiden stafetforlivet.dk, hvor dit lys med navn eller hilsen vil fremgå. De lys, der tændes på stafetforlivet.dk frem til dagen før stafetten, sættes også op til lysceremonien på selve stafetdagen sammen med de andre lysposer.
     
    Deling af dine Personoplysninger:

    Vi videregiver dine personoplysninger, navn og personlig hilsen, på vores hjemmesider samt på selve stafetten.
     
    Vi overlader dine Personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som hjælper os med administrationen af tænd et lys, f.eks. teknisk support, hostingvirksomheder, leverandørydelser mv.
     
    Retsgrundlaget for behandlingen af dine Personoplysninger:
     
    Vores grundlag for indsamlingen, behandlingen og videregivelsen af dine personoplysninger, er vores aftale med dig om at tænde lys (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
     
    Varighed for behandlingen af dine Personoplysninger:
     
    Vi opbevarer dine betalingsoplysninger i 5 år. Dette gør vi for at kunne opfylde bogføringslovens krav om opbevaring af betalingsoplysninger.
     
    Dit tændte lys, herunder din personlige hilsen samt navn på den du mindes eller støtter, slettes 1 år efter.
     
     
    SPONSORER
     
    Dette afsnit omfatter privatpersoner og enkeltmandsvirksomheder, som sponsorerer deltagere, hold eller en stafet på Stafet For Livet.
     
    Personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig som sponsor:
     
    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger:
     
    - Betalingsoplysninger
    - Kontaktoplysninger
     
    Formål med indsamlingen og behandlingen
     
    Vi indsamler, behandler og videregiver oplysningerne om dig for at kunne administrere dit sponsorat. Herunder kan du vælge at offentliggøre dit navn eller firmanavn på stafetforlivet.dk, som derved også vises i Stafet For Livet app’en, for at vise, at du støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde.
     
    Deling af dine Personoplysninger
     
    Vi overlader dine Personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som hjælper os med Stafet For Livet, f.eks. teknisk support, hostingvirksomheder, leverandørydelser mv.
     
    Hvis du ønsker det, offentliggør vi dit navn eller firmanavn på vores hjemmeside stafetforlivet.dk og i Stafet For Livet app’en.
     
    Retsgrundlaget for behandlingen af dine Personoplysninger
     
    Vores grundlag for indsamlingen, behandlingen og videregivelsen af dine Personoplysninger, er vores aftale med dig om dit sponsorat. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b) og vores legitime interesse i at offentliggøre dig som sponsor (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).
     
    Varighed for behandlingen af dine Personoplysninger
     
    Vi opbevarer dine betalingsoplysninger i 5 år. Dette gør vi for at kunne opfylde bogføringslovens krav om opbevaring af betalingsoplysninger.
     
    Personoplysninger, som er offentliggjort på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside stafetforlivet.dk og Stafet For Livet app’en, slettes efter 1 år.

  • Deltagere på vores events

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger, når du deltager på et af vores events:
     
    - Kontaktinformation
    - Eventtype
    - Deltagelseshistorik
    - Interesser
     
    Dette gør vi for at kunne håndtere din deltagelse på vores event. Vores grundlag for denne behandling er vores aftale med dig om denne deltagelse og en legitim interesse i at behandle oplysninger om dine interesser, hvor vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.
     
    Vi opbevarer oplysningerne i 3 år efter din deltagelse i vores events.

  • Konkurrencedeltagere

    Oplysninger, som vi indsamler og behandler
     
    Når du deltager i en konkurrence igennem Kræftens Bekæmpelse, indsamler vi følgende typer af personoplysninger om dig:
     

    - Kontaktinformationer
    - Oplysninger omtalt i forbindelse med konkurrencen
    - Oplysninger, som du i øvrigt deler i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen herunder fx helbredsoplysninger, billeder og oplysninger om andre sociale og private forhold
     
    Hvis du deltager i konkurrencer via vores hjemmeside eller sider på sociale medier, skal du desuden være opmærksom på, at vi kan behandle øvrige oplysninger i den forbindelse. Læs mere i afsnittet ”Brugere af vores hjemmesider” ovenover.
     
    Formål med indsamlingen og behandlingen
     
    Vi indsamler oplysningerne med henblik på, at du kan deltage i konkurrencen, herunder at kunne finde og kontakte en vinder af konkurrencen.
     
    Derudover indsamler vi oplysningerne med henblik på at kunne kontakte dig angående evaluering af konkurrencens indvirkning på dig og dine omgivelser.
     
    I forbindelse med nogle kampagner bruger vi dine oplysninger til efterfølgende:
     
    - at kontakte dig i forbindelse med vores almennyttige velgørende initiativer, for eksempel Landsindsamlingen, deltagelse i Stafet for Livet eller i vores kampagner.
    - at kontakte dig med henblik på direkte markedsføring af vores erhvervsmæssige aktiviteter. Kontakt i forbindelse med direkte markedsføring gør vi kun, hvis du har samtykket hertil.
     
    Deling af dine oplysninger
     
    Vi kan videregive dine kontaktinformationer til præmiesponsorer, hvis du vinder en konkurrence, med henblik på at du kan modtage din præmie.
     
    Samtidig, overlader vi dine personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som hjælper os med udførelsen af konkurrencerne og kontakt, f.eks. teknisk support, hostingvirksomheder, leverandørydelser mv.
     
    Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger
     
    De almindelige oplysninger, vi behandler om dig som led i din deltagelse i vores konkurrencer, sker enten på grundlag af:
     
    - dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a), eller
    - den aftale du har indgået med os ved din deltagelse i vores konkurrencer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b), eller
    - vores eller tredjemands legitime interesse i at kunne behandle oplysningerne til de formål, der er beskrevet ovenfor (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).
     
    I de tilfælde, hvor vi indsamler og behandler et billede af dig, gør vi det på baggrund af dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
     
    I de tilfælde hvor vi behandler følsomme personoplysninger, gør vi det, enten:
     
    - fordi vi har fået dit samtykke til, at vi kan behandle oplysningerne (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a), eller
    - fordi du selv har offentliggjort oplysningerne (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra e),
     
    Det vil fremgå af det konkrete samtykke, hvilke oplysninger vi indsamler og behandler, og hvad formålet med behandlingen er.
     
    Varighed for behandlingen af dine oplysninger
     
    Hvis du har indsendt dit billede som led i konkurrencen, opbevares dette i 6 måneder, hvorefter det slettes. Det gør vi, for at vi kan udtrække vinderen og for at vi eventuelt kan sende evalueringsskemaer angående konkurrencens påvirkning på dig og dine omgivelser. Ligeså vil eventuelle følsomme oplysninger, du har givet os, blive slettet efter 6 måneder.
     
    Øvrige oplysninger opbevares kun i så lang tid, det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil oplysningerne er indsamlet og slettes senest efter to år.
     
    Hvis du i forbindelse med din deltagelse i en konkurrence giver dit samtykke til, at vi kan kontakte dig, opbevarer vi oplysningerne, indtil du afmelder dig sådanne henvendelser fra os. Vi gemmer dokumentationen for dit samtykke i 2 år efter afmelding. Det gør vi for efterfølgende at kunne dokumentere, at vores kontakt til dig har været lovlig.

  • Kræftens Bekæmpelses samarbejde med influencers

    Oplysninger, som vi indsamler og behandler
     
    Vi indsamler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
     
    - kontaktinformation 
    - antal følgere 
    - emner på offentlig profil af relevans for henvendelsen  
    - indgåede samarbejdsaftaler
     
    Disse personoplysninger er indsamlet gennem dine offentlige tilgængelige profiler på sociale medier.
     
    Formål med indsamlingen og behandlingen
     
    Vi indsamler disse personoplysninger for at kunne henvende os til dig med henblik på at knytte en relation eller indgå samarbejder om emner knyttet til vores formål som organisation, som er at skabe opmærksomhed på kræftsagen. Vi arbejder for at færre får kræft, at flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.
     
    Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger
     
    Vores grundlag for behandlingen af dine personoplysninger er vores legitime interesse (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f) i at udbrede Kræftens Bekæmpelses budskaber.
     
    Deling af dine oplysninger
     
    Vi overlader dine personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som hjælper os med udførelsen af vores samarbejde med dig, f.eks. teknisk support, hostingvirksomheder, leverandørydelser mv.
     
    Varighed for behandlingen af dine oplysninger
     
    Vi opbevarer informationerne i 2 år fra indsamlingstidspunktet. 

  • Brugere af vores rådgivning

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om dig, hvis du er bruger af vores rådgivning:
     
    - Kontaktinformation
    - Helbredsoplysninger
     
    I forbindelse med at du får rådgivning, kan det være nødvendigt at notere dine kontaktoplysninger, så vi kan vende tilbage til dig. Nogle gange er det også nødvendigt, at vi får personlige oplysninger fra dig om dit helbred, dine sociale forhold og i nogle tilfælde også økonomiske forhold. Det er naturligvis dig selv, der bestemmer, hvilke oplysninger du deler med os, og du meddeler os et særskilt samtykke til dette.
     
    Du skal i den forbindelse give os lov til, at vi noterer og gemmer de oplysninger, du giver os. Vi noterer og gemmer kun oplysninger om dig for at kunne rådgive dig. Oplysningerne bruges ikke til andet. Oplysningerne deles ikke med andre end kræftrådgivningens rådgivere, med mindre det er aftalt med dig. Af lovgivningsmæssige grunde opbevarer vi oplysningerne i 5 år, herefter bliver de slettet.
     
    Vores grundlag for denne indsamling er både vores aftale med dig om at yde dig rådgivning samt det samtykke, du afgiver i den forbindelse.

  • Frivillige

    Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om dig, hvis du er frivillig hos eller laver en aktivitet til fordel for Kræftens Bekæmpelse:
     
    - Kontaktinformation
    - Frivillighedstype
    - Aktivitetshistorik
     
    Dette gør vi med henblik på at kunne håndtere din bistand som frivillig, herunder kontakte dig i forskellige sammenhænge.
     
    Vores grundlag for denne indsamling er vores aftale med dig om at du er frivillig for Kræftens Bekæmpelse.
     
    Vi sletter oplysningerne 3 år efter, at du er ophørt med at være frivillig hos os.

  • Jobansøgere

    Når du ansøger om et job hos os, så behandler vi alene dine personlige informationer til brug for vores håndtering af din ansøgning.
     
    Vi behandler de personoplysninger om dig, som du giver os i forbindelse med fremsendelse af din jobansøgning eller på anden vis som led i rekrutteringsforløbet. De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:
     
    - Identitets- og kontaktoplysninger; for- og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer,
    - Oplysninger om din uddannelsesmæssige baggrund
    - Oplysninger om dine tidligere- og eventuelt nuværende beskæftigelse.
    - Personlighedstest (når dette er relevant, vil du blive informeret herom i jobopslaget eller undervejs i rekrutteringsprocessen)
     
    Personoplysningerne bliver alene anvendt og opbevaret til brug for gennemførelse af en rekrutteringsproces, samt i forbindelse med en mulig ansættelse.
     
    Da vi har en berettiget interesse i at finde de bedst egnede kandidater til et job hos os, kan vi indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere, uddannelsesinstitutioner eller andre relevante tredjeparter. Vi indhenter ikke referencer uden dit forudgående samtykke.
     
    Vi indhenter ikke følsomme personoplysninger, herunder helbredsoplysninger, uden dit udtrykkelige samtykke.
     
    I forbindelse med ansættelse til visse særligt betroede stillinger, kan det være aktuelt at indhente personoplysninger fra tredjepart om dine økonomiske forhold (f.eks. fra et kreditoplysningsbureau) og lave et udvidet baggrundstjek.
     
    Såfremt det er relevant for den stilling du søger, indhenter vi forinden dit samtykke til at indhente oplysninger og foretage et baggrundstjek.
     
    Vi kan dele dine personlige oplysninger med tredjeparter, som bistår os i forbindelse med rekrutteringsprocessen, herunder rekrutteringsfirmaer, udbydere af personlighedstests etc.
     
    Videregivelsen vil alene ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at gennemføre rekrutteringsprocessen.
     
    Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.
     
    Vi opbevarer din ansøgning og eventuelle andre oplysninger, som du har givet os, indtil rekrutteringsprocessen er gennemført og afsluttet.
     
    Hvis du får afslag på din ansøgning, opbevarer vi dine personoplysninger i maksimalt 6 måneder efter afslaget er sendt til dig.
     
    Såfremt vi ønsker at opbevare din ansøgning i en længere periode med henblik på eventuel senere ansættelse, vil vi indhente dit samtykke hertil.
     
    Hvis du bliver ansat, vil din ansøgning og eventuelle andre oplysninger, som du har givet os, blive opbevaret under hele dit ansættelsesforhold og i en periode efter.

  • Deltagere i vores undersøgelser

    Oplysninger som vi indsamler og behandler
     
    Kræftens Bekæmpelse laver en lang række undersøgelser, der relaterer sig til kræft, kræftbehandling og forebyggelse af kræft, samt andre undersøgelser om f.eks. brugen af vores hjemmeside, events mv.
     
    Når du deltager i en af vores undersøgelser, indsamler og behandler vi en række stamoplysninger om dig:
     
    - Kontaktinformationer
    - Evt. Køn
    - Evt. Alder
    - Evt. Fødselsdato/år
    - Evt. Cpr-nr.
    - Evt. oplysninger om, om du er pårørende/kræftsyg/andet
    - Evt. oplysninger om din/din pårørendes kræftsygdom 
     
    Mange af vores undersøgelser er anonyme. I disse tilfælde vil vi ikke behandle andre oplysninger end dem, der er nævnt ovenfor.
     
    Hvis du deltager i en af vores ikke-anonyme undersøgelser, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig. Det kan være følsomme oplysninger f.eks. om din kræftsygdom, oplysninger om dine sociale forhold samt biologiske oplysninger f.eks. et resultat af en blodprøve.
     
    Omfanget og typen af de personoplysninger afhænger af den enkelte undersøgelse. Du vil altid få nærmere oplysninger om behandlingen af dine personoplysninger, når du vælger at deltage i en undersøgelse ved Kræftens Bekæmpelse.
     
    Formål med indsamlingen og behandlingen
     
    Personoplysningerne bliver alene anvendt og behandlet til brug for forskning og andre undersøgelser relateret til den eller de undersøgelser, som du deltager i.
     
    Deling af dine oplysninger
     
    I det omfang dine oplysninger vil blive delt med andre, vil du altid blive orienteret herom, i forbindelse med din deltagelse i en undersøgelse.
     
    Retsgrundlag for behandlingen
     
    Behandlingen af dine ikke- følsomme oplysninger sker enten på baggrund af dit samtykke (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra), eller på baggrund af vores legitime interesse (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).
     
    Vi behandler som udgangspunkt ikke følsomme personoplysninger, herunder helbredsoplysninger og biologisk materiale, uden dit udtrykkelige samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a).
     
    I visse tilfælde kan vi behandle både dine følsomme og ikke-følsomme oplysninger uden samtykke fra dig. Det kan ske hvor behandlingen er nødvendig for at udføre statistiske eller videnskabelige undersøgelser af væsentlig samfundsmæssig betydning (databeskyttelseslovens § 10, stk. 1).
     
    Varighed for behandlingen af dine oplysninger
     
    Varigheden for opbevaringen af dine personoplysninger vil variere afhængigt af, hvilken undersøgelse du deltager i. Du vil altid blive informeret om varigheden for opbevaringen, i forbindelse med din deltagelse i den konkrete undersøgelse.

  • Hovedbestyrelses- og udvalgsmedlemmer

    Oplysninger som vi indsamler og behandler

     
    Når du er hovedbestyrelsesmedlem eller udvalgsmedlem hos Kræftens Bekæmpelse, kan vi indsamle følgende kategorier af personoplysninger om dig:
     
    - Kontaktoplysninger
    - Oplysninger om statsborgerskab (kun for bestyrelsesmedlemmer)
    - Fødselsdagsdato
    - Kontooplysninger
    - Beskæftigelse og beskæftigelsessted
    - Foto samt film og lydoptagelse
    - Type af bestyrelsespost (formandspost, medarbejderrepræsentant mv.)
    - Dato for indtræden i bestyrelsen
    - Dato for udtræden af bestyrelsen og evt. årsag til udtræden
    - Mødereferater, bestyrelsens beretninger mv.
    - Visse øvrige oplysninger der er nødvendige og tilladte i henhold til gældende ret. Det kan for eksempel dreje sig om dokumenter, som kræves i henhold til den nationale lovgivning
    - Oplysninger du i øvrigt vælger at give til os
     

    De oplysninger vi behandler om dig, indhenter vi fra dig, bestyrelsen eller udvalget.

     
    Formål med indsamlingen og behandlingen

     
    Vi behandler dine oplysninger med henblik på at kunne sekretariatsbetjene hovedbestyrelsen og udvalg, samt opfylde forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i forbindelse med driften af Kræftens Bekæmpelse, Dit kontonummer behandler vi med henblik på at kunne udbetale udlæg (eks. kørselsgodtgørelse).
     
    Desuden behandler vi oplysninger om medlemmer og tidligere medlemmer af hovedbestyrelsen og udvalg, referater fra bestyrelses- og udvalgsmøder, generalforsamlinger, årsrapporter, bestyrelsens beretninger mv. til opretholdelse af arkiv for at kunne dokumentere historikken i bestyrelsens arbejde.
     
    Herudover behandler vi oplysningerne til beskyttelse af Kræftens Bekæmpelse (drift, sikkerhed, genetablering og dokumentation).
     
    Vi kan behandle og offentliggøre foto, film og lydoptagelser af dig f.eks. i forbindelse med præsentation af hovedbestyrelses- og udvalgsmedlemmer på vores hjemmesider og i anden kommerciel sammenhæng. Dette vil som udgangspunkt ske på baggrund af dit samtykke. Når du giver dit samtykke, vil du selv have mulighed for at vælge til hvilke formål foto, film og lydoptagelser må bruges.
     
    Retsgrundlag for behandlingen
     
    Vores grundlag for behandlingen afhænger af hvilke oplysninger vi behandler og til hvilke formål.
     
    Hvis vi behandler foto, film eller lydoptagelser af dig, vil det som udgangspunkt ske på baggrund af dit samtykke (Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra a). Behandling af dine oplysninger på baggrund af dit samtykke, vil ske til de formål, der beskrives i et konkret samtykke.
     
    Øvrige almindelige oplysninger behandler vi enten på baggrund af en aftale med dig om din deltagelse i hovedbestyrelsen eller et udvalg i Kræftens Bekæmpelse (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b), vores eller tredjemands legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f), eller fordi behandlingen er nødvendig for opfyldelse af en juridisk forpligtelse som vi er pålagt (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra c).
     
    Følsomme oplysninger (herunder f.eks. oplysninger om dine udtræden af en bestyrelse) kan desuden behandles i det omfang de er nødvendige for at et retskrav kan fastlægges eller gøres gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f).

     
    Deling af dine oplysninger

     
    Vi kan dele dine oplysningerne, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med administrationen af dit bestyrelses- eller udvalgsarbejde hos Kræftens Bekæmpelse, f.eks. videregives informationer om godtgørelser, honorar mv. til SKAT med henblik på beregning af skattepligtige indkomst.
     
    Herudover kan vi videregive, dine personoplysninger, når vi i god tro mener, at dette er nødvendigt for at overholde lovkrav, herunder hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personoplysninger med retshåndhævende myndigheder, eller når det er nødvendigt for at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores medarbejdere eller andre.
     
    Vi videregiver ikke dine personoplysninger, medmindre dette er nødvendigt for at kunne udføre vores virksomhed eller opfylde dine behov.

     
    Varighed for behandlingen

     
    Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger i hele det tidsrum, hvor du er medlem af en bestyrelse hos Kræftens Bekæmpelse.
     
    Når du udtræder af bestyrelsen eller et udvalg, opbevarer vi de oplysninger, vi har indsamlet under din bestyrelses- eller udvalgsperiode, i op til et år efter din udtræden af bestyrelsen. Hvis særlige forhold gør sig gældende, kan vi opbevare oplysningerne i et længere tidsrum. Det kan for eksempel være tilfældet i forbindelse med tvister. Dato for indtræden og udtræden og evt. årsag til udtræden, samt referater fra bestyrelses- og udvalgsmøder, generalforsamlinger, årsrapporter, bestyrelsens beretninger mv. vil ikke blive slettet.

Betalinger

Hvis du støtter os og giver et bidrag, melder dig ind i Kræftens Bekæmpelse, køber et produkt i vores webshop, eller foretager andre betalinger, sker betalingen via betalingsløsningen QuickPay som opbevarer dine betalingskortoplysninger. Betaling via QuickPay sker via en Nets-godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning.

Cookies

Når du besøger og bruger vores Hjemmeside, skal du acceptere vores Cookiepolitik i vores cookie pop-up. Klik på ’Cookiepolitik’ knappen, som ligger i bunden af alle vores sider og vælge ’Vis detaljer’ for at se vores Cookiepolitik.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen på vores Hjemmeside, til at føre webstatistik og til at støtte markedsføringen af vores tjenester. Du kan altid afvise eller slette eksisterende cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvordan du afviser kommer an på hvilken browser du bruger. Se vejledning her: http://mineCookies.org/cookiehandtering/

Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der visse funktioner og services på vores hjemmeside, som du ikke kan bruge.

Vi gør opmærksom på, at andre, herunder sociale medier, kan tænkes at placere cookies eller anden dataindsamlingsteknologi på eller via vores hjemmeside. I vores cookie pop-up kan du under ”detaljer” få et klart overblik hvilke cookies vi anvender samt over den tracking, der finder sted.

Hvordan vi opbevarer de oplysninger, vi indsamler

Dine Personoplysninger indsamles og opbevares, og vi passer selvfølgelig godt på dem. Oplysningerne er begrænsede til betroede medarbejdere, og vi kontrollerer vores sikkerhedsforanstaltninger således, at de ikke hændeligt eller ulovligt slettes, forringes eller fortabes, ligesom de ikke kommer til uvedkommende tredjemands kendskab eller på anden måde misbruges eller bruges i uoverensstemmelse med lovgivningen.

Vi behandler kun personoplysninger om dig som er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af de formål, vi har med behandlingen.

Dine Personoplysninger opbevares hos en af os valgt ekstern virksomhed: Copenhost A/S 

Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personoplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i EU’s databeskyttelsesforordning.

Vi påser, at databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine Personoplysninger hos databehandleren.

Hvornår vi sletter dine personoplysninger

Vi opbevarer dine Personoplysninger så længe det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Vi har under de enkelte punkter ovenfor specificeret hvornår vi sletter de enkelte kategorier af Personoplysninger.

Deling af dine personoplysninger

Udover hvad der er anført ovenfor i pkt. 2, kan vi dele dine Personoplysninger i det omfang, vi er forpligtede hertil, fx som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder, såsom SKAT.

Vi kan overdrage dine Personoplysninger, når vi i god tro mener, at dette er nødvendigt for:

  • at overholde lovkrav, herunder hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine Personoplysninger med retshåndhævende myndigheder.
  • at håndhæve eller anvende vores forretningsbetingelser.
  • at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores medarbejdere eller andre.

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke Personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig.

Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få slettet eller begrænset behandlingen af dine Personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler.

Hvis behandlingen af dine Personoplysninger er baseret på et samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du nedenunder. Ved din henvendelse undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine Personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for dine oplysninger er:

Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013

Du kan også kontakte vores databeskyttelsesrådgiver:

Hans H. Storm
dpo@cancer.dk.
Direkte telefonnummer 35257677

Ændringer og opdateringer

Vi forbeholder os ret til løbende at ændre denne Privatlivspolitik. Ved ændringer vil datoen øverst i Privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende Privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom.

Generelle brugerbetingelser

Etiske regler

Senest opdateret: 23. maj 2019