Skip navigation

Få rådgivning og mød andre

Alle kræftpatienter og pårørende kan få gratis hjælp hos Kræftens Bekæmpelse. Vi tilbyder professionel rådgivning og forskellige muligheder for at møde andre i samme situation.

""

Find nærmeste kræftrådgivning

Kræftens Bekæmpelse har kræftrådgivninger i hele landet. Her kan kræftpatienter, pårørende og efterladte få gratis rådgivning og deltage i forskellige grupper, kurser og aktiviteter. Find nærmeste kræftrådgivning her.

Find kræftrådgivning
""

Ung Kræft

Du kan møde andre unge med kræft inde på livet gennem Ung Kræft. Ung Kræft er for dig, der er mellem 18 og 39 år. Vi har mødesteder mange steder i landet for unge kræftpatienter og for unge pårørende til unge kræftpatienter. Se mere på Ung Kræfts hjemmeside.

Ung Kræft
""

OmSorg

OmSorg giver viden, støtte og inspiration til, hvordan du som voksen hjælper børn, som har en syg forælder eller som har mistet. OmSorg er særligt for fagpersoner, som har med børn og unge at gøre - f.eks. lærere, pædagoger og sundhedspersonale. Se mere om OmSorg og find en oversigt over sorggrupper på OmSorgs hjemmeside.

OmSorg
""

Legat til kræftpatienter og pårørende

Kræftens Bekæmpelse uddeler skattefrie legater til kræftpatienter og pårørende med små midler. Legatet er på 4.000 kr. Læs mere om legatet og ansøg via linket.

Kræftens Bekæmpelses legat
""

Hverdag med kræft

Kræft påvirker hverdagen både for den, der er syg, og for de pårørende. Du kan finde viden om alt fra arbejdsliv, økonomi og rettigheder til hvad du selv kan gøre for at styrke krop og psyke her på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

Hverdag med kræft