Vi støtter, oplyser og inspirerer unge med og efter kræft mellem 15-39 år. Vi har grupper over hele landet, også i nærheden af dig!
Vi støtter, oplyser og inspirerer unge med og efter kræft mellem 15-39 år. Vi har grupper over hele landet, også i nærheden af dig!
Vi har en gruppe i Århus for unge pårørende og efterladte til unge kræftpatienter. De mødes én gang om måneden og har også en lukket Facebookgruppe, hvor de deler erfaringer. Her kan du også se, hvornår de mødes næste gang. Kom og vær med♥
Find gruppen på Facebook:
Ung kræft Århus, pårørende og efterladte
Gruppen er startet af de to frivillige, Catrine og Thomas. Læs interview med dem her:
Catrine og Thomas vil give unge pårørende det fællesskab, de selv savnede
VELKOMMEN i klubben ingen har lyst til at være medlem af, men nu hvor du er her, er du en del af familien!!! Vi er simpelthen de venner, som du ikke tror, du har lyst til at have ♥
Vi har grupper i hele landet for unge, som har eller har haft kræft. Også i nærheden af dig. Vi bowler, spiser sammen, klatrer i træer og går til stand-up. Vi deler erfaringer, hænger ud, griner og bakker hinanden op i det svære. Vi er sammen. Kom og vær med :)
Vores grupper ledes af en eller to unge, som har haft kræft. Vi har grupper i København, Næstved, Roskilde, Odense, Vejle, Esbjerg, Sønderborg/Aabenraa, Århus, Aalborg, Herning og Skive.
FIND DIN GRUPPE
Man ved det bedst, når man har prøvet det selv. Derfor er guiden skrevet af Ung kræft, Kræftens Bekæmpelse, Rigshospitalet og en masse megaseje unge, der har eller har haft kræft. Guiden er fuld af viden, tips og personlige historier. Tjek den ud!
Læs mere om guiden her
Vi ved, at mange unge med kræft føler sig alene og har mange uopklarede spørgsmål. Velkomstpakken gives til alle unge mellem 15 og 39 år, der får stillet en kræftdiagnose, så de ved, at de ikke er alene. Velkomstpakken indeholder forskellige gode ting, der skal give den unge styrke og mod gennem sygdomsforløbet.
Hvert år får omkring 500 unge i aldersgruppen 15-29 år at vide, at de har kræft.
At få en kræftsygdom er altid kritisk, men det er måske særligt kritisk for den unge, som samtidig står over for at skabe sin identitet og tage valg i forhold til uddannelse, karriere og familie.
’At være ung og få kræft’ er den første nationale undersøgelse, som systematisk afdækker unge kræftramtes aktuelle livssituation og deres behov og oplevelser under udredning, behandling og i efterforløbet.