Hvad børn dog siger af finurligheder!

Indsamling af sjove og skøre betragtninger og udtalelser fra børn til glæde og gavn for børn og unge ramt af kræft. Indsend meget gerne flere citater. Vinderen af lodtrækningen om chokolade fra Spangsberg er trukket*.

Dit navn

Barnets fornavn

Barnets alder

Barnets køn

Din mailadresse

Barnets sjove/finurlige citat, kommentar, eller observation (max. 150 tegn) *

*Vinderen af chokolade fra Spangsberg til en værdi á 1.000 kr. er trukket. Vinderen har fået besked og er offentliggjort på cancer.dk/vindere.

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at mit barns navn, alder og citat kan bruges af Kræftens Bekæmpelse til kampagnen Kræft er ikke for børn, der har fokus på børn og unge ramt af kræft. Dette indbefatter evt. brug af citatet i en trykt kalender, som vi forventer til offentliggørelse i 2021, på sociale medier, trykt kampagnemateriale og på kampagnewebsite. Du giver som forælder samtykke til, at Kræftens Bekæmpelse kan behandle persondata om barnet og dig som forælder til dette særlige kampagneformål i fem år. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, og dine data vil dernæst blive slettet, eller du kan bede om indsigt i vores data ved at rette henvendelse til persondata@cancer.dk. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredje part. Læs mere om Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik her.