Hvad børn dog siger af finurligheder!

Indsamling af sjove og skøre betragtninger og udtalelser fra børn til glæde og gavn for børn og unge ramt af kræft. Du må meget gerne indsende mere end et citat. Alle indsendte citater deltager automatisk i lodtrækningen om 4 entrébilletter til BonBon-Land*.

Dit navn

Barnets fornavn

Barnets alder

Barnets køn

Din mailadresse

Barnets sjove/finurlige citat, kommentar, eller observation (max. 150 tegn) *

* Præmien i lodtrækningen er 4 entrébilletter inkl. alle forlystelser til BonBon-Land i sæsonen 2020. Præmien har en værdi af op til 1.076 kr. Alle over 18 år kan deltage i konkurrencen. Vinderen udtrækkes 2. juni 2020 og får direkte besked. Vinderen offentliggøres på cancer.dk/vindere.  Vinderen fra konkurrencen, der sluttede 2. April 2020 er trukket og offentliggjort på cancer.dk/vindere.

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at mit barns navn, alder og citat kan bruges af Kræftens Bekæmpelse til kampagnen Kræft er ikke for børn, der har fokus på børn og unge ramt af kræft. Dette indbefatter evt. brug af citatet i en trykt kalender, som vi forventer til offentliggørelse i 2020, på sociale medier, trykt kampagnemateriale og på kampagnewebsite. Du giver som forælder samtykke til, at Kræftens Bekæmpelse kan behandle persondata om barnet og dig som forælder til dette særlige kampagneformål i fem år. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, og dine data vil dernæst blive slettet, eller du kan bede om indsigt i vores data ved at rette henvendelse til persondata@cancer.dk. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredje part. Læs mere om Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik her.