Indsend dit børnecitat til Humørkalenderen 2024 og vind et MiniCruise med forplejning til en værdi af flere tusind kroner*

Send børnecitater til humørkalenderen 2024. Indsend meget gerne flere citater

Dit navn

Barnets fornavn

Barnets alder

Barnets køn

Din mailadresse

Nedenfor er der plads til at indsende op til 3 citater. Har du flere gode citater, er du velkommen til at udfylde og indsende flere formularer.

Citat 1

Citat 2

Citat 3

*Præmien i lodtrækningen er et DFDS gavekort. Gavekortet inkluderer: 

  • MiniCruise op til 4 personer ( 2 voksne og 2 børn 0-11 år) på ruten København-Oslo i én standard kahyt med havudsigt.
  • Morgenmad begge veje.
  • Dinnerbuffet begge veje

Værdi på DFDS gavekort: 4.145 kroner.

Afrejse kan finde sted søndage, mandage, tirsdage eller onsdage frem til den 12/6 2024. Alle over 18 år kan deltage i konkurrencen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes 3. juli 2023 blandt alle, der har indsendt citater til kalenderen fra den 1. maj 2022, og vinderen får direkte besked. Vinderen offentliggøres på cancer.dk/vindere.

Samtykke

Jeg giver samtykke til, at mit barns navn, alder og citat kan bruges af Kræftens Bekæmpelse til kampagnen Kræft er ikke for børn, der har fokus på børn og unge ramt af kræft. Dette indbefatter evt. brug af citatet i en trykt kalender, som vi forventer til offentliggørelse i 2023/2024, på sociale medier, trykt kampagnemateriale og på kampagnewebsite. Du giver som forælder samtykke til, at Kræftens Bekæmpelse kan behandle persondata om barnet og dig som forælder til dette særlige kampagneformål i fem år. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, og dine data vil dernæst blive slettet, eller du kan bede om indsigt i vores data ved at rette henvendelse til persondata@cancer.dk. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredje part. Læs mere om Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik her.