Skip navigation

Kræft er ikke for børn

Når du støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge, hjælper du de 380 børn og unge under 25 år, som hvert år får kræft – og de 50.000 børn, som lever med en kræftsyg far eller mor. Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 332453 eller via linket og gør en forskel.

""

""

Brænder du for at synge og spille?

I kan være udøvende musikere, sangere, et kor, en stor gruppe, der mødes i fællessang eller arrangører. I kan være amatører eller professionelle. Scenen kan være stor eller lille. Uanset hvad er alle velkomne i Musik For Livet. I bidrager med musikken, mens publikum bidrager til indsamlingen.

Alle kan være med

Vær med i lodtrækningen

Indsend et sjovt børnecitat og vær med i lodtrækningen om et gavekort til DFDS.

Indsend dit citat
Børn sælger lodder til Bamselotteriet

Sælg lodder og støt børn og unge ramt af kræft

Du og dit barns klasse, sportsklub eller forening kan være med til hjælpe børn og unge ramt af kræft – og samtidig tjene penge til jeres fælleskasse.

Sælg lodder til Bamselotteriet
Humørkalenderen 2024

Humørkalenderen 2024

Humørkalenderen 2024 er fyldt med sjove børnecitater, som giver smil på læben. Køb din kalender her og glæd en, du har kær.

Køb og støt

""

Klassens Kalender

Kræft er ikke for børn udgiver hvert år en flot kalender, der følger skoleåret, til væggen i klasseværelset. Ved at købe kalenderen støtter I arbejdet med børn og unge ramt af kræft.

Læs om Klassens Kalender

Kræft er ikke for børn har flere samarbejdspartnere - se nogle af dem her

Tak til vores partnere

Stor tak til vores partnere, som bidrager økonomisk til arbejdet med at hjælpe børn og unge ramt af kræft og er med til at sætte fokus på børnenes og deres familier.

Se vores partnere

Din støtte gør en forskel

Når du støtter Kræft er ikke for børn, går din støtte til vores arbejde med børn og unge, som har kræft tæt inde på livet. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses tre hovedformål: Forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte.